Montgomery Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Bu sene daha gelmediler ama geçen sene 4 ayrı davulcu geldi ve hepsinin orjinal olduunu iddaa ettikleri "belgeleri" vardı. sdfsdf
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 açıp yüzüne kapayamıyosun onların,o yzden açmıyorm kapıyı en iisi,hepside diğer gelenler yalan bende belge var diyo ,hepsinin elinde birer kağıt
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 rahatsizlik verdikleri icin adamlardan para alman lazim aslinda.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 abi yeni yiliniz kutlu olsun, elini opim dese davulcu napicakti.
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 kapıyı açıp: davulcu:bayramınız kutlu olsun ben:sağol senin de *ee ne vardı? bakışı* d: *para hani?? bakışı* b: *iki el yana açılıp olsa dükkan senin hareketi* d: *ama yani biraz da olsa bakışı* b: *olsa dükkan senin yapacak bişey yok hareketi* d: *arkasını döner* b: *kapayı kapat*
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 kimsin diyorsun adam iyi bayramlar diyor. diyorsun iyi bayramlar, tekrar soruyorsun kim olduğunu ve adam şöyle bir cevap veriyor: iyi bayramlar.
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Bizim burda davul olayı yasaktı bu yıl yinede gelip para istedi adam. Çalmadınız yasaktı deyincede biz napalım izin verseler çalcaktık diyo.
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 arcane said: kimsin diyorsun adam iyi bayramlar diyor. diyorsun iyi bayramlar, tekrar soruyorsun kim olduğunu ve adam şöyle bir cevap veriyor: iyi bayramlar. hahaha süper.
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Ben bi kere snare la bagetleri alıp çıktım para istedim bi daha da gelmediler.
kitana Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 o belgeyi suratınıza sokuyorlar ve herhangi başka birşey söylemiyorlar genelde. başkalarıda öğrenciyiz diyip kapıyı kapatıp kaçıyorlar içeri.
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ÇALAR SAAT İCAT OLDU ULAN ..... KOYDUKLARIM YETER BE
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 kitana said: o belgeyi suratınıza sokuyorlar ve herhangi başka birşey söylemiyorlar genelde. IN YOUR FACE!
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 bize de geldi iki tane. bahşiş yerine sadece şiş teklif ettim gittiler
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Abi. bize geldi geçen davulcu, bahşiş istedi. Yahu dedik, biz hçi duymadık davul çaldığınızı. Evet dedi, belediye yasakladı çalmadık! :D
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Ben bu davul olayını anlamıyorum. Kültürel bir güzelliği yok yani bunun, kafanı dağıtıcı, ütüleyici bir meret. Gereksiz.
Fly Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 bize geldi, kapıyı açtım aman pardon abi dedi gitti. utandım ya :
slickers Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Sixoms said: Bizim burda davul olayı yasaktı bu yıl yinede gelip para istedi adam. Çalmadınız yasaktı deyincede biz napalım izin verseler çalcaktık diyo. ahuhea iyiymiş bu
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Bahşiş isteyen davulcular... kapıyı açmazsanız gidiyorlar. Gerçi ben kimseye kapı açmıyorum. Yerimden kalkmak çok zor.
balon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 beyler 5 ytlnin davasını yapmayın hehe ben bayramda çocuklara şeker veriyorum , çağırdığım tüpçü ve sucuya börek-baklava 1 dilim, davulcuya 2-3 -5 ytl .
Öne çıkan mesajlar