Montgomery Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Bu sene daha gelmediler ama geçen sene 4 ayrı davulcu geldi ve hepsinin orjinal olduunu iddaa ettikleri "belgeleri" vardı. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 açıp yüzüne kapayamıyosun onların,o yzden açmıyorm kapıyı en iisi,hepside diğer gelenler yalan bende belge var diyo ,hepsinin elinde birer kağıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 rahatsizlik verdikleri icin adamlardan para alman lazim aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Montgomery Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Kesinlikle katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 arkadasım abi yahudiyiz demisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 abi yeni yiliniz kutlu olsun, elini opim dese davulcu napicakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 kapıyı açıp: davulcu:bayramınız kutlu olsun ben:sağol senin de *ee ne vardı? bakışı* d: *para hani?? bakışı* b: *iki el yana açılıp olsa dükkan senin hareketi* d: *ama yani biraz da olsa bakışı* b: *olsa dükkan senin yapacak bişey yok hareketi* d: *arkasını döner* b: *kapayı kapat* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 tokmakla tehtid ederlerse fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 kimsin diyorsun adam iyi bayramlar diyor. diyorsun iyi bayramlar, tekrar soruyorsun kim olduğunu ve adam şöyle bir cevap veriyor: iyi bayramlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Bizim burda davul olayı yasaktı bu yıl yinede gelip para istedi adam. Çalmadınız yasaktı deyincede biz napalım izin verseler çalcaktık diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 arcane said: kimsin diyorsun adam iyi bayramlar diyor. diyorsun iyi bayramlar, tekrar soruyorsun kim olduğunu ve adam şöyle bir cevap veriyor: iyi bayramlar. hahaha süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Ben bi kere snare la bagetleri alıp çıktım para istedim bi daha da gelmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Emekçi adam, vermek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 o belgeyi suratınıza sokuyorlar ve herhangi başka birşey söylemiyorlar genelde. başkalarıda öğrenciyiz diyip kapıyı kapatıp kaçıyorlar içeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ÇALAR SAAT İCAT OLDU ULAN ..... KOYDUKLARIM YETER BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 kitana said: o belgeyi suratınıza sokuyorlar ve herhangi başka birşey söylemiyorlar genelde. IN YOUR FACE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 bize de geldi iki tane. bahşiş yerine sadece şiş teklif ettim gittiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souichiro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Oruç tutmuyorum de. Doğruyu söyle =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Abi. bize geldi geçen davulcu, bahşiş istedi. Yahu dedik, biz hçi duymadık davul çaldığınızı. Evet dedi, belediye yasakladı çalmadık! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Ben bu davul olayını anlamıyorum. Kültürel bir güzelliği yok yani bunun, kafanı dağıtıcı, ütüleyici bir meret. Gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 bize geldi, kapıyı açtım aman pardon abi dedi gitti. utandım ya : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Sixoms said: Bizim burda davul olayı yasaktı bu yıl yinede gelip para istedi adam. Çalmadınız yasaktı deyincede biz napalım izin verseler çalcaktık diyo. ahuhea iyiymiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Bahşiş isteyen davulcular... kapıyı açmazsanız gidiyorlar. Gerçi ben kimseye kapı açmıyorum. Yerimden kalkmak çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 beyler 5 ytlnin davasını yapmayın hehe ben bayramda çocuklara şeker veriyorum , çağırdığım tüpçü ve sucuya börek-baklava 1 dilim, davulcuya 2-3 -5 ytl . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar