deathshower Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Selam arkadaslar konu üzerinde sizinde "dogru" bilgilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.Almayı gerçekten düşünüyorum çok hosuma gidiyor.Aranızda mini sahibi olan veya araç üzerinde önemli bilgileri olan arkadaslar oldugunu umarak yorumlarınızı bekliyorum.Şuan askerdeyim mutlaka cevap larınızı okuyacagım konu üzerinde beni aydınlatacagınızı umarak iyi günler ve iyi çalışmalar. ş;49 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 kiz arabasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 matama said: kiz arabasi UZAHUZAUHZAUHAHZU çok pardon. konuyla ilgili olarak mini cooperları çok beğenirim hali hazırda araba alacak pozisyonda olsam (kendi imkanlarımla) mini cooper ilk 3 sırada yer alır. öyle kız arabası bok arabası zart arabası zurt arabası diye önyargı ile yaklaşanları bi kere eliyorsun. zaten hastasıysan elemişsindir :P mini cooper s üstüne john cooper works yaptırdın mı canavar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 matama said: kiz arabasi bencede +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 matama said: kiz arabasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 2007 sonrası makyajlı modellerini beğeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 kızarkadaşım da vardı,çok yakıyor diye a3 aldı.şuan a3 ten çok memnun.(düşün artık nası yakıyorsa) şair burda mini cooper s'e binen kızarkı olduğunu betimlememiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 cooper kesinlikle kız arabası cooper s kesinlikle erkek arabası, delik fazlası olmasına ramen :P 1.6 motordan 175 beygir cıkarırsan yakar tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Öteden beri Mini Cooper için düşüncem, harcayacağın paranın karşılığını verecek araba olmadığıdır. Tabii bu benim arabanın "sembolik değer" tarafını önemsemememden kaynaklanan bir durum. "Cooper olsun, duruşu olsun, havası olsun" dersen alınabilir. Ama hastası değilsen "Kız arabası" der geçersin. Tabii arabayı alacaksan unutma ki biz sana "kız arabası kullanıyor, hohohohohohooo" diye de bakacağız. Ne de olsa terbiyesiz adamlarız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 mini cooper alıcaksan S almalısın bence.normal cooper gözümde kız arabaasından öteye geçemedi.ama S in yine bi agresifliği var bişi denmez.fakat çok para.yani minicooper a vericeğim para en fazla 30 milyardır.deişik göstergesi var diye o kadar para verilmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 hehe istisnalar dışında mini cooper s jcw ile "mini cooper kız arabası" diyen şahsiyetlere güzel bi şekilde arabanın arkasını izletebilirsin otobanda :P suratlarındaki ifade de bonus kalır dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Red said: mini cooper alıcaksan S almalısın bence.normal cooper gözümde kız arabaasından öteye geçemedi.ama S in yine bi agresifliği var bişi denmez.fakat çok para.yani minicooper a vericeğim para en fazla 30 milyardır.deişik göstergesi var diye o kadar para verilmez :) test surusu yapmissindir muhtemelen, ama yapmadiysan ozellikle git ve yeni kasa otomatik cooperda yap gercekten 30 milyar fikrin degisicektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mini cooper tarzı olan bir araba. Fiyatı için epey kaliteli üretilmiş bir araba. Kullanması çok zevkli bi araba, küçük be yere yakın olduğu için go kart havası veriyor =) ama kız arabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 okke hangi otoban cikalim :) arkada dizilmek istiyorum :) kingpin said: hehe istisnalar dışında mini cooper s jcw ile "mini cooper kız arabası" diyen şahsiyetlere güzel bi şekilde arabanın arkasını izletebilirsin otobanda :P suratlarındaki ifade de bonus kalır dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 matama said: okke hangi otoban cikalim :) arkada dizilmek istiyorum :) kingpin said: hehe istisnalar dışında mini cooper s jcw ile "mini cooper kız arabası" diyen şahsiyetlere güzel bi şekilde arabanın arkasını izletebilirsin otobanda :P suratlarındaki ifade de bonus kalır dfg. hahahaahahahhh yanlış adama çattınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 okuma yazma her insanda olması gereken önemli unsurlardan biri özellikle okumak çok önemli :) hiç bold ile belirtmeyeceğim bi daha okursanız attığım mesajı "HAAAA" dersiniz. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 her postumun başına "istisnalar dışında" yazıp yırtayım tepkiden yani öyle mi? ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 valla senin bileceğin iş orası, tepkiden yırtmak için yazmadım ki ben onu? ciddi anlam taşıdığı için yazmıştım neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 cooper s le 3 gunum geçti :).gazladım gazladım durdum.ben çk kötü araba demiyorum.ama bana gereksiz pahalı gelio.arabayı arkadaşa teslim ederken dediğim tek şey güzle araba ama ben almam dedim :).farklı bi tasarımı oldugu dogru.ama dediğim gibi degişik göstergeye 60-70 milyar verilmez. ufacık araba tabiki kaçıcak edicek.ama üstüne 10 da daha koyup audi tt almaya bile razı olurum :).45 bin euro ya 2007 model nerdeyse kullanılmamıs tt ler var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 hayir bir laf attin mi pesinden gidiceksin kardesim :) yok oyle cark etmek :) bence o para verilecek bir araba degil, VE KESINLIKLE KIZ ARABASI. Hele birde turuncu cabrio alirsan iyicene biteriz :) yani ben cok istemistim kiz arkadasima, bende binecektim o ayakla :) ama olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 iyi de adam alirim altima cooperi herkesi gecerim dememiski, gider sahinle doganla kapisir dedigi tutar, gaza gelmissiniz. metroyla hepinizi gecerim, hem yer altindan gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Ben de çok pahalı olduğu fikrine katılıyorum. Gereksiz pahalı, o paraya matama nın dediği gibi TT var mesela. Değmez diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 bizim komsu aldi tt cabrio araba bayag hos birsey dikkat cekiyor fiyatini bilmem ama mini ona yaklasamaz bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 2007 veya 2008 model tt 40-50 bin euro arası rahat bulabilirsinz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar