Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mini Copper S

deathshower

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaslar konu üzerinde sizinde "dogru" bilgilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.Almayı gerçekten düşünüyorum çok hosuma gidiyor.Aranızda mini sahibi olan veya araç üzerinde önemli bilgileri olan arkadaslar oldugunu umarak yorumlarınızı bekliyorum.Şuan askerdeyim mutlaka cevap larınızı okuyacagım konu üzerinde beni aydınlatacagınızı umarak iyi günler ve iyi çalışmalar.
ş;49
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:
kiz arabasi

UZAHUZAUHZAUHAHZU
çok pardon.

konuyla ilgili olarak mini cooperları çok beğenirim hali hazırda araba alacak pozisyonda olsam (kendi imkanlarımla) mini cooper ilk 3 sırada yer alır. öyle kız arabası bok arabası zart arabası zurt arabası diye önyargı ile yaklaşanları bi kere eliyorsun. zaten hastasıysan elemişsindir :P mini cooper s üstüne john cooper works yaptırdın mı canavar olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Öteden beri Mini Cooper için düşüncem, harcayacağın paranın karşılığını verecek araba olmadığıdır. Tabii bu benim arabanın "sembolik değer" tarafını önemsemememden kaynaklanan bir durum.

"Cooper olsun, duruşu olsun, havası olsun" dersen alınabilir. Ama hastası değilsen "Kız arabası" der geçersin. Tabii arabayı alacaksan unutma ki biz sana "kız arabası kullanıyor, hohohohohohooo" diye de bakacağız. Ne de olsa terbiyesiz adamlarız :D
Sosyal ağlarda paylaş

mini cooper alıcaksan S almalısın bence.normal cooper gözümde kız arabaasından öteye geçemedi.ama S in yine bi agresifliği var bişi denmez.fakat çok para.yani minicooper a vericeğim para en fazla 30 milyardır.deişik göstergesi var diye o kadar para verilmez :)
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
mini cooper alıcaksan S almalısın bence.normal cooper gözümde kız arabaasından öteye geçemedi.ama S in yine bi agresifliği var bişi denmez.fakat çok para.yani minicooper a vericeğim para en fazla 30 milyardır.deişik göstergesi var diye o kadar para verilmez :)

test surusu yapmissindir muhtemelen, ama yapmadiysan ozellikle git ve yeni kasa otomatik cooperda yap
gercekten 30 milyar fikrin degisicektir
Sosyal ağlarda paylaş

okke hangi otoban cikalim :) arkada dizilmek istiyorum :)

kingpin said:
hehe istisnalar dışında mini cooper s jcw ile "mini cooper kız arabası" diyen şahsiyetlere güzel bi şekilde arabanın arkasını izletebilirsin otobanda :P suratlarındaki ifade de bonus kalır dfg.
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:
okke hangi otoban cikalim :) arkada dizilmek istiyorum :)

kingpin said:
hehe istisnalar dışında mini cooper s jcw ile "mini cooper kız arabası" diyen şahsiyetlere güzel bi şekilde arabanın arkasını izletebilirsin otobanda :P suratlarındaki ifade de bonus kalır dfg.

hahahaahahahhh

yanlış adama çattınız
Sosyal ağlarda paylaş

cooper s le 3 gunum geçti :).gazladım gazladım durdum.ben çk kötü araba demiyorum.ama bana gereksiz pahalı gelio.arabayı arkadaşa teslim ederken dediğim tek şey güzle araba ama ben almam dedim :).farklı bi tasarımı oldugu dogru.ama dediğim gibi degişik göstergeye 60-70 milyar verilmez.

ufacık araba tabiki kaçıcak edicek.ama üstüne 10 da daha koyup audi tt almaya bile razı olurum :).45 bin euro ya 2007 model nerdeyse kullanılmamıs tt ler var :)
Sosyal ağlarda paylaş

hayir bir laf attin mi pesinden gidiceksin kardesim :) yok oyle cark etmek :)

bence o para verilecek bir araba degil, VE KESINLIKLE KIZ ARABASI. Hele birde turuncu cabrio alirsan iyicene biteriz :) yani

ben cok istemistim kiz arkadasima, bende binecektim o ayakla :) ama olmadi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...