xunn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Çifte doğumgünü yapıp dali'ye sonra gidicez büyük ihtimalle. Sizi de çağırmıyoruz.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Çok geç gitmeyin. Biz galeri kapanışına iki saat kala filan gitmiştik, biraz sıkıştırmak zorunda kaldık. Hem sıra oluyor, hem de görülecek çok şey var.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Benim olmadığım grup elit olamaz ki...
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 gülenlere fail veriyorum, hoşlanılan fakat açılamadığın kıza ayar vermekten sonra, sanat severlerle dalga geçmek de demode oldu
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Arkadaşlar sergiye dali nin kendisi gelmiyor. Bazı arkadaşlar hayal kırıklığına uğramış siz uğramayın.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 zjdsadshduah arda parasini geri isticek simdi
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ulan sanattan anlamıyosunuz bi derece, bari buraya yazı yazmayın, kültürsüz ortinorentkler
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Abicim Dali adam degil ki. Ernst varken o calar cirpar resim yapar anca :| ayaga dusmus ressamlardan hazzetmiyorum sdfs
xunn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Koltuk arasından dildo çıkan bir adam için fazla burnu havada gördüm seni Penth. Nickin de tanrıça ismi, bulmacanın parçalarını birleştirebiliyoruz.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Bunu neresinden temizleyeyim bilemedim, garbage a yolluyorum valla
axedice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Dur sanatsal bi yorum yapıyım. O kadar iyi değildi sergi, antin kuntin sürrealist resimlerden çok az vardı bi kere. Ki bence asıl güzel olan onlar. Bu sergi daha çok dalinin hayatı, sanatının evreleri, işte gay sevgilisi yüzünden babasıyla arasının açılması ve bunun sanatı üzerine ekspressonist izdüşümleri falan onları anlatan bi sergiydi. Çok şey öğrendim yine de beklediğimi bulamadım.
PZero Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Asteroth said: Salvador Dali sergisine gelecekler avucuma mum diksin. Daha önce konuştuğum tayfa için geçerli bir konu bu sadece, yani önceden haberiniz yoksa, tanımadığım birisiyseniz hiç kasmayın, hemen terkedin bu konuyu. allahını seversen benide götürrrrrrrrrrrrrrr . kankaa olallım hatta
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bu topıki garbıca atmakla dali'ye trash paint yapio demeye mi calismıslar acep??
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 iki önceki yoruma katılıyorum aynen, gerçi illustrsayonlara bakarken acaip zevk aldım 1. galerideki. garbıç elit buluşması hmm
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Ama siz niye gocundunuz ki şimdi boş yere?
Ubermensch Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 terorist diil mi o ya? ressam mi olmus?
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Che Guevera da geliyor muymuş? Gelmiyorsa gitmem yeminle.
elesso Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 bence tüketim toplumunun piçleriuseniz hiç uğramayın müzeye
Öne çıkan mesajlar