Mike Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 bugun sabah 8 de caldı kapı. uyandım hemen suratımı yıkadım heralde önemli bi iş kargo falan yada ziyaret dedim. açtım iyi bayramlar dedi. o anda cocuga bakışım epic fail nedir anlatıyodu. ardından " hadi lan manyakmısınız bu saatte çötönk" çocuk usulca binayı terketti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 dün dedemlere gittim ziyarete kapısının onune 10 15 tane şeker atmışlar veletler beyenmemiş galiba şekeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ya tamam şeker veriyoruz da, gençler NEDEN ŞEKERİN NAYLONU ŞEYSİNİ YERE ATIYONUZ ANLAMIYOM Kİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 çalıp duruo benım kapım. bi tanesini delikten izledim çaldı beklıyor aşşağıya bakıo kapıya kulağını yaslıo falan. bi daha çaldı. baktı açan yok. uzun sure bastı koşa koşa merdivenlerden kaçtı sonra kajfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Köpekleri saldım ben kimse yanaşmıyo =B Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 bugünde tam uykumun en tatlı yerinde iki tane velet dayanmış kapıya ama nasıl basıyor zile.Yattığım yerde aklım gitti dedim bişimi oldu anasını satiim böyle kapı çaldığına göre.Kalıktım ağz burun kaymış benim zaten , açtım kapıyı iki tane mal "iyi bayramlar" diyor.Dedim iyi bayramlarda öyle zilmi çalınır iki dakka bekleyin dedim içeri gidip kalınca bi sopa aldım apartmanın dışına sopa ata ata kovaladım dallamaları.Başlıcam bayramınada şekerinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ses said: bugünde tam uykumun en tatlı yerinde iki tane velet dayanmış kapıya ama nasıl basıyor zile.Yattığım yerde aklım gitti dedim bişimi oldu anasını satiim böyle kapı çaldığına göre.Kalıktım ağz burun kaymış benim zaten , açtım kapıyı iki tane mal "iyi bayramlar" diyor.Dedim iyi bayramlarda öyle zilmi çalınır iki dakka bekleyin dedim içeri gidip kalınca bi sopa aldım apartmanın dışına sopa ata ata kovaladım dallamaları.Başlıcam bayramınada şekerinede. oha ayi, kaba, pislik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 bn direk açıp çocuk görünce yüzüne kapıyorum,no polemik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ben acip cocuklari dovup oyle kapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 açmadan evvel göz deliğinden kontrol ediyorum. veletse televizyonun sesini kısıyorum. gidiyor. muhattap olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 goz deliginden baktiktan sonra, ayni yerden sis sokarak veletleri gafil avlamayi dusundun mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 levyeyle kovuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ben de bakıyorum delikten, veletse "PAROLA?!" diye sert ve hükmeden bir ses tonuyla bağırıyorum, korkup kaçıyolar. kapıcıysa meraba ali abi bi ekmek iki simit diyorum. sabahları iki simit yiyorum ben yanında çayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Penthesilea said: goz deliginden baktiktan sonra, ayni yerden sis sokarak veletleri gafil avlamayi dusundun mu haha süper olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Penthesilea said: goz deliginden baktiktan sonra, ayni yerden sis sokarak veletleri gafil avlamayi dusundun mu boyları kısa, velet diyoruz. ne işleri var göz deliğinin hizasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 şimdiki veletler senin benim kadar boylu bebeyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 zili çalarken elektriğe kapılmalarını sağlayan bir düzenek fena olmazdı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ben bi çocuğu çaldım seks kölem yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 şeker bayramı bu işler için yılın en güzel zamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 şeker bayramı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Ramazan bayramı demi.Lütfen.Ayıp.Günah.Kan Çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Cons said: ben bi çocuğu çaldım seks kölem yaptım. zindana mi zincirledin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 o kadar eski yöntemleri kullanmaz orçun. daha yaratıcı bir kölelik fantazisi vardır mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Ben bornozlu ve şişme kadına sarılarak aciyorum kapilari cocuklar hemen kaçip gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Montgomery Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 bundan vercen ve surat ifadesini belgeleyecen XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar