nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 az evvel zil caldı kostum actım 3 tane cocuk kaseyle seker tuttum cocuk avucladı attı cebine hepsini,sonra para yok mu dedi yok dedim 1 milyon yeter dedi o da yok dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 iyi demişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 toz şeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 turbo sakız vermek en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 bunlarin hepsine kesme seker vermek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cotto Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 çocuklar iyidir ya severim onları ben... Bi tebessüm 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 shoot to kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 bayramda para mi alinirmis lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ayakustu sosyal bilinc asılamaya calıstım,sen bu sekerlerin hepsini aldın senden sonra gelen cocuklara seker veremicem dedim,seker problem degil sekerleri vereyim ben o halde sen bana ver dedi :) sonra yanındaki velet koy len sekerleri dedi birazını tekrar geri koydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 zuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 auhauha iyi ki şekerlerini sana tekrardan satmamış : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 kapitalist olmuş hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 kafasına vuracan öle çocuun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 kütahyadakiler çok arsız oluyolar (bi bayramda rehin kalmıştım kütahyada). kapıyı tekmeliyolar resmen. - bayramınız kutlu olsaaaan - öğrenciyim ben.. künk ! (kapı çarpılır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 super bi fikir geldi hostel e benzer temalı bi film yapıcam konsept bu olcauk ahuahuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 nutella yerim said: ayakustu sosyal bilinc asılamaya calıstım,sen bu sekerlerin hepsini aldın senden sonra gelen cocuklara seker veremicem dedim,seker problem degil sekerleri vereyim ben o halde sen bana ver dedi :) sonra yanındaki velet koy len sekerleri dedi birazını tekrar geri koydu çok sosyalist yaklaşmışın. keşke faşist yaklaşsaydın: "ver lan şekerleri kerata!" çotanak kafaya vurma efekti! kapitalist de olabilirdi: "gelin lan şu kolileri taşıyın size birer şeker vereyim" monarşik tarzı da severim: "laaaan! tiz vurun kelleleriniii, şekerleri de ben yiyim." bürokratik olsaydın keşke: "şimdi çocuklar önce muhtarlıktan bu mahalleden olduğunuzu gösterir ikametgah ilmuhaberini alın. daha sonra savcılıktan adli sicil kaydı ve sağlık ocağından akciğer mikrofilmi..." komün havası da verilebilir: "sıraya geçelim, herkese 1 şeker. evet sadece küp şeker. evet başka tür yok. evet." teokratik yaklaşım da bayramda kabul görür bence: "çocuklar cennette çok daha güzel şekerler var. bunları şimdi yerseniz cennetteki şekerlere ulaşamazsınız. küçük kız, sen, napmıoruzzz?? saç kıllarımızı açıkta bırakmıyoruuuzzz.. aferin.." "evet sabbah amcaaaaaaaa!" böyle gider bu bayram günü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 kapı çalıyo kim o diyosun çocuk "ben" diye cevap veriyo.5dk önce yaşadım hala etkisindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 şeker yok fıtr var deseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 bence okullarda verilen uyuşturucu konferansları gibi bayramda tanımadığınız kişilerin kapılarını çalmayın onlardan para istemeyin yoksa size böle yaparlar ve böyle olursunuz şeklinde slayt gösterileri yapsalar baya etkili olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Sekerci mi deseydi marty =] yada cocugun biri falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ginaly said: nutella yerim said: ayakustu sosyal bilinc asılamaya calıstım,sen bu sekerlerin hepsini aldın senden sonra gelen cocuklara seker veremicem dedim,seker problem degil sekerleri vereyim ben o halde sen bana ver dedi :) sonra yanındaki velet koy len sekerleri dedi birazını tekrar geri koydu çok sosyalist yaklaşmışın. keşke faşist yaklaşsaydın: "ver lan şekerleri kerata!" çotanak kafaya vurma efekti! kapitalist de olabilirdi: "gelin lan şu kolileri taşıyın size birer şeker vereyim" monarşik tarzı da severim: "laaaan! tiz vurun kelleleriniii, şekerleri de ben yiyim." bürokratik olsaydın keşke: "şimdi çocuklar önce muhtarlıktan bu mahalleden olduğunuzu gösterir ikametgah ilmuhaberini alın. daha sonra savcılıktan adli sicil kaydı ve sağlık ocağından akciğer mikrofilmi..." komün havası da verilebilir: "sıraya geçelim, herkese 1 şeker. evet sadece küp şeker. evet başka tür yok. evet." teokratik yaklaşım da bayramda kabul görür bence: "çocuklar cennette çok daha güzel şekerler var. bunları şimdi yerseniz cennetteki şekerlere ulaşamazsınız. küçük kız, sen, napmıoruzzz?? saç kıllarımızı açıkta bırakmıyoruuuzzz.. aferin.." "evet sabbah amcaaaaaaaa!" böyle gider bu bayram günü.. Şşşşş sakin ol tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 herif börek var mı dedi asaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 çocuk:iyi bayramlar abeağ chastise:iyi bayramlar *kapı kapanır* çocuklar:*küfür* böyle oldu hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 klasiktir ama toz şeker verin haha yüz ifadesiyle eğlenirsin en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 oha yazıktır yav bari küp şeker olsun çocuk: hiç bu kadar aşağılandığımı hatırlamıyorum bühü bühü (ağlayarak gider) bir diğer çocuk hafif iriceneyse şeker kasesini alttan darbeyle senin üzerine döker , kafana geçirir.. sakat iş bence küp daha iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar