Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 settingsden international dan region ayarlarini united states yapip i tunes q gir telefondan.ondan sonra apple atoredan yukleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Redeem code falan istiyor onun için. Şu an sorunsuz indiriyor. SIM karttan numaraları aktarma olayınıda buldum. Gerçekten hayat kolaylaştıracak, kullanışlı application tavsiyeleriniz var ise bekliyorum. Şirketteyim çok fazla kurcalama fırsatım olmadı, zaman buldukça diğer tel hafızamdaki numaraları kaydediyorum o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 arkadaşlar iphone için application topici açıyorum bir tane. sticky yapıyorum. tartışma kısmını burada yapın, iphone programlarını orada yayınlayalım herşey düzenli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Harikasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 turkcell dekilerden bir tanesi kendi itunes accountu ile login etmis esimin telefonuna. sanirim telefonu arkaya goturup ayar yaparlarken yaptilar. nasil logout edip kendim sifirdan bir itunes accountu yaratabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 free bir guzel music player bar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Namessar said: turkcell dekilerden bir tanesi kendi itunes accountu ile login etmis esimin telefonuna. sanirim telefonu arkaya goturup ayar yaparlarken yaptilar. nasil logout edip kendim sifirdan bir itunes accountu yaratabilirim? setting altında mevcut ayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 last.fm player var mı 2.1 için? scrobbler aramıyorum, player arıyorum. scrobbler var biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 amerikan itunes da lastfm radio dinlemeye yarayan bir app var. radio dinliosun sadce beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Donanımhaberde gördüm sizleede paylaşıyım. bedava amerikan itunes hesabı açabilirsiniz. nasılmı ? 1- itunes store üzerinde en alttaki butondan istediğiniz ülkeyi seçin, en iyisi tabi ki U.S. (yönergeleri U.S. için anlatıyorum. 2- ""TOP FREE APPS" penceresinden herhangi bir free programa tıklayın, 3- programın sayfası açıldığın GET APP yi tıklayın, 4- Account sorgusu geldiğinde Create New Acoount a tıklayın, bu şekilde yaptığınızda payment method kısmında none seçeneğini göreceksiniz... 5- mail adresinizi doğru girin, isim soyisimi sallasanızda olur, 6- adres kısmını sallayın, zip code: 98019 , state : WA, city: duvall phone bölümünde ilk kutucuk : 425, ikinci kutucuğa 7 sayı yazın(ör:1111111) bunları 7- kayıt işlemi bittiğinde mail adresinize gönderilecek maildeki aktivasyon link.ine tıkladığınızda(ITUNESSTORE AÇIK OLMALI) kaydınız tamamlanmış olacaktır... orjinal link bu yapan arkadaşada teşekkür ben bu sayede aldım çalışıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar