Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone Application yorum topici


MrMarvelous

Öne çıkan mesajlar

Eveet azar azar da olsa bir iPhone kitlesi oluşuyor bu forumda. O yüzden böyle bir topic lazım olur diye düşündüm. Herkes yüklediği ya da satın aldığı applicationları burda anlatırsa güzel ve nezih bir database imiz olur. Ben başlayayım:

Star Wars : Force Unleashed

Kıydım 10 dolara aldım. Grafikler beklediğimden kötü. Replikler falan çok dandik yazılmış. Ama oyun epey eğlenceli. Ve parasının karşılığını veren bir oyun. Story mode u epey uzun yani, 3 saat oldu oynayalı hala bitmedi oyun. Diğer 10 dolarlık oyunların 5 dakkada sıktığını düşünürsek iyi bir App yani.

Aurora Feint

Bu free bir oyun ve kesinlikle herkesin yüklemesi lazım. Grafikler, sesler, oynanış herşey müthiş. iPhone için ilk yapılan MMO denemesi. Oyun basit bir puzzle oyunu esasında, ama level atlama, item alma, skill kasma, mining gibi pek çok unsurla detaylandırılmış. Karakterinizi kasıyorsunuz ve online olarak diğer arkadaşlarınızla party kurabiliyorsunuz falan kesin yükleyin.

iCopter

Kesinlikle luzumsuz kötü bir oyun. Yanına bile yaklaşmayın.

allRadio

1 dolara alabileceğiniz en kral App. Yüzlerce online radyo içinden stream olarak yayın dinlemenizi sağlıyor. Bağlantı hızınıza göre ses kalitesini ayarlıyor. Çok kullanışlı.

Parlingo Instant Messenger

Bu da free bir MSN e girme programı. MSN dışında AIM, Yahoo chat, Gtalk ve parlingo nun kendi yazılımına bağlanabiliyor. Sesli chat ve resim yollama özellikleri de var. Bence en iyi MSN e girme programı bu.

Midomi

Bu da free ve harika bi App. Hani bi şarkı duyarsın da "ne lan bunun adı acaba" dersin ya, ona deva oluyor. Şarkıyı alete 10 saniye dinletiyorsun, sana adını getiriyor. Ya da şarkı bittiyse şarkıyı mırıldanıyorsun, güzel söylediysen gene buluyor =) En kötü ihtimalle aklında kalan sözlerini yazıyorsun ve sana adını getiriyor. Bulunca şarkıyı sample olarak dinleyebiliyorsun, hatta iTunes dan satın alma linkini bile veriyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben üye oldum, accountta yarattım. Ama iPhone'dan ne çekmeye çalışırsam telefona bu program sadece Amerika kullanıcıları için siz çekemezsiniz (Türkiye accountu ile) gibisinden bir uyarı veriyor ve uygulamaları yüklemiyor, delireceğim. Ayrıca Sim karttaki numaraları görmek için herhangi bir program bulamadım oda şu an benim için çok büyük bir problem. Kırılmış iPhonelarda iSim diye bir program vardı bu sorunu çözüyordu, Turkcell yada Vodafone'dan alınmış temiz kırılmamış iPhone 3Glerde bu sorunu çözen varsa lütfen nasıl halledildiğini yazsın. İlla iPhone'u kırıp garantiden çıkarmammı gerekiyor?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...