mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 epic flying şart onun dısında tırt olabilir herşeyi her classa açıgım class/ırk filan yazıverin buraya lütfen sadece char alıcagımdan dolayı fiyatın da makul olması şarttır 42 gün sonra ek paket çıkıcagını da göz önüne alın o t6 lar işe yaramıyıcak ondan sonra kkthnxbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Bu arkadaş beni öyle bir dolandırdı ki daha önce, kaybettiğim charları görünce kuzenim masadan düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 berk yapmaz öle bişey ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 mortis <3 zun benden bile incesin bak döverim O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 bu adama char satmayın mis gibi charlarınızı alıp roguea stam gemi falan takıyor manyağın teki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 ulan wish yüzünden dustugum hallere bak kendi topicimi trolluyorum dagılın len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Cons said: bu adama char satmayın mis gibi charlarınızı alıp roguea stam gemi falan takıyor manyağın teki. Kararı size bırakıyorum patiler. Bunu duyduktan sonra bu adama char satmayacaksınız herhalde. rogue'a stam gem? wat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 lan aldıgımda duruyodu o item bankada zaten sadece gazları görmek için kullanıyodum memnun diilsen basıyım callback i ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 staff takan voryor var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 said: "Tasslehoff Burrfoot" _Berk_ 死神: abi stam gemi ben takmamıstım ' "Tasslehoff Burrfoot" _Berk_ 死神: aldıgımda o charı vardı ' "Tasslehoff Burrfoot" _Berk_ 死神: ki zaten o head i kullanmıyodum yani ' "Tasslehoff Burrfoot" _Berk_ 死神: duruyodu bankada Xunn: YA BIRAK ŞİNDİ. True story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 belki adam illidan tanklıcak size ne!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 evet true story o headi kullanmıyodum yani cidden LAN PATİ HALKI DİNLEMEYİN SUNLARI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 mortise +rep! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 lan seni destekliyelim die çevirioruz burda sen ise bilgiliyim ben ayağına beni sat hemen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mortis said: belki adam illidan tanklıcak size ne!? Bozacının şahidi şıracı sayın patiler. Mortis denen bu ibibik ise Warhammer oynuyor. *Öfkeli uğultular falan var burada* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 adres ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Ur mom's house. Bring a towel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 xunn said: Mortis said: belki adam illidan tanklıcak size ne!? Bozacının şahidi şıracı sayın patiler. Mortis denen bu ibibik ise Warhammer oynuyor. *Öfkeli uğultular falan var burada* wotlk çıksın , outdps yapınca seni görücez QQ ları senden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 DÜŞÜN YAKAMDAN BE trollün allahını yedi topakım ben hala horde epic flyingli char arıyorum !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mortis said: belki adam illidan tanklıcak size ne!? sende ayrı noobsun, illidan tanklıyan rogue agi stackler stamı napıcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 pfft arenada super pvp var diyen adami mi dinlicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Itt: noobs with 1800 ratings. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Cuce said: Mortis said: belki adam illidan tanklıcak size ne!? sende ayrı noobsun, illidan tanklıyan rogue agi stackler stamı napıcak.. yok artis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 iyi trollemişsiniz lan asdfasd. yazık lan ellemeyin adam bi çar satın alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 up!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar