GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 şimdi trt1 de cem yılmaz'ın şovunu izliyodum Tamam küfürleri falan bipliyolar ama cem yılmaz "yutuptan izliyorum" derken "youtube" u sansürlemişler garip *** edit: yalnız başlık garip oldu ama neyse artık *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 o nası iş ya,belki yasaklı olduğu dönem kullanıldıysa hani onla alakası olabilir dicemde öle saçma iş olmaz ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 beklerim ama LOL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 lan bi dakka AAUSHDUASHDAOSHDAIUSDHAIUSDHA ok tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 reklam yasak, coca cola dese onuda biplerler, heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 YOUTUBE DA EVRIMDE YOKTUR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 evet bütün markaları biplediler, öyle mendil-selpak ilişkisine bürünmüş boeing i bile sansürlediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 YOK ARTIK SAYIN IZLIYICILER!! diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 markalar biplenir türkiyede hep böyeydi bu.filmin ortasında arkadaki AKBANK yaısı görünmesin diye ana karakterin kafasına dahi buğu koyulduğunu bilirim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 böyle yapıyorlar ki markalar reklamlarını programlara entegre etmeye çalıştığında üstüne para versinler diye. heey babam hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 belese reklam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 ödesinler parasını kaldırtsınlar bipi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 biplerin sesi bi entereasndı yannız cem yılmaz mı çıakrdı acaba o sesleri:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 evet ben de öyle geçirdim içimden kesin cem yılmaz çıkarmıştır bu sesleri diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 hiç göstermeselermiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 yahu bu ara sansürler baya abartılıyor hakkaten; bu gün gora yı veriyorlardı show tvde sanırım ve cem yılmazın eli ile yaptığı top işaretini bile sansürlediler sigara ve içkiye yaptıkları gibi, hayret, ha bide fuck you diyince oda sansürlendi, kaç kişi ingilizce anlıyorsa artık türkiyede :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 AHAHAHAA Artık arkadaş arasında atışırken yutub diyeceğim elemanlara. Böyle yürü git lan yutub falan güzel olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 chesterfield said: yahu bu ara sansürler baya abartılıyor hakkaten; bu gün gora yı veriyorlardı show tvde sanırım ve cem yılmazın eli ile yaptığı top işaretini bile sansürlediler sigara ve içkiye yaptıkları gibi, hayret, ha bide fuck you diyince oda sansürlendi, kaç kişi ingilizce anlıyorsa artık türkiyede :] ama cem yılmaz ufo gören masum köylüyle arabada giderken bunlar genç senin ananı tanımıyorlardır diyip motherfucker yeah diye bi şarkı açtıklarında o kısmı sansürlemediler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ne alaka bilmiyorum bugün cem yılmazı rüyamda gördüm. Yanda ki yalçın markette çalışıyordu paso gülüodu bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Ya aslında kanalların hatası koy +13 rating filmden önce,sonra istediğin gibi göster. Tabii mümkünse Tr'de böyle bir olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 rtük böyle televizyondaki ayıp, ahlaksız şeyleri sansürlüyor da, asıl ahlaksız rtük'ün başında, ironiyi yersen artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 markayı filan anlıyorum bi nebzede, şu çok komiğime gitti cidden. dün tv de gorayı verdiler, şu cem yılmazın robotla hapishaneden kaçarken muhafıza abi bu arkadaş cok hasta o yüzden bu kartları satıyoruz muhabbeti vardı hani, orda elinde tuttuğu kartlarda koca penisli bereket tanrısı heykeli var ve onu sansürlemişler. oha demek istiyorum yani tmm penis filan da sanki kimse hayatında görmemiş onu, üstüne üstlük bu bizim kültürel mirasımızın bi parçası. öte yandan rte şeker değil ramazan diye kültürümüze(arap kültürüymüş onun kültürü) sahip cıkalım diye konusurken cok ironik bi durum olmuş cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 chesterfield said: yahu bu ara sansürler baya abartılıyor hakkaten; bu gün gora yı veriyorlardı show tvde sanırım ve cem yılmazın eli ile yaptığı top işaretini bile sansürlediler sigara ve içkiye yaptıkları gibi, hayret, ha bide fuck you diyince oda sansürlendi, kaç kişi ingilizce anlıyorsa artık türkiyede :] Gora filmini izleyen izleyicileri araştırabilsen eminim %60'larda çıkar en az FUCK YOU denince anlayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ah bir araştırabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 lol. aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar