Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Addon kurulumu?

Densiz

Öne çıkan mesajlar

Ne yaptım ne ettim. Çoğu addonu çalıştıramadım. Sadece ActionBarColor diye bir addon çalıştırabildim.

Warhammer klasörünün içine interface açtım içine addons klasörünüde açtım.

İndirdiğim addonları klasör olarak atıyorum çalışmıyor.
İçinden çıkartıp atıyorum çalışmıyor. Nasıl çalışacakki bunlar?

Manual install de Sol altda Addons diye bir düğme oluşur yazıyor ama hiç bişeyin oluştuğu yok? Sorun neki..

Herkez curse clientmi kullanıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

mesajı editleyip koymuştum tekrar yazayım (sayfayı yenileyip mesaj attığımı görmezsin belki)
http://war.curse.com/downloads/war-addons/details/cleanunitframes.aspx

ghaldszar said:
Bu arada şimdi dikkat ettim
Neden interface açtın ki
Ana klasör altında user var onun altınada interface var bence oraya kurman gerek.
All Characters altına

öyle olmuyor diye okumuştum? 1 kez denemiştim olmamıştı. Yeni addonları hiç öyle denemedim, deneyeyim şimdi. Yinede ümitli değilim. Manual install da interfaceaddons diye açın yazıyor.

Denedim hiç bir şekil olmuyor. Hatta gidip C:Program files a bile warhammer online diye klasör açıp. Orayada kopyaladım.
Userın içindeki interfaceaddons a ad attım.
Ana dizine InterfaceAddOns diye klasör açıp orayada attım. olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

C:Warhammer online-age of reckoninginterfaceaddons - yol bu olmalı,
addons un icine kopyaliyorsun,herhangi bir sorun cıkmiyor.

da aklıma geldi sen addonları acarken klasor icine klasor aciyor olmayasın? yani soyle:
Buffallert addonu var mesela addonsun icine at deyince winrar dan veya winzipten o şu şekilde acılıyor olmasın?
C:Warhammer online-age of reckoninginterfaceaddonsbuffallertbuffallertbuffalert.lua,buffllaert.mod
Kontrol et abakalım ,yol şu şekilde olması lazım C:Warhammer online-age of reckoninginterfaceaddonsbuffalertbuffallert.lua,buffallert.mod

manual install bu şekilde yapılıyor. yüklediğim addonlarda herhangi bir sorun cıkmadı şimdiye kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

http://i191.photobucket.com/albums/z59/Felacet/ornekf.jpg

böyle mesela bende.
user/interface e atmak gerekmiyor, addonu int./addons klasörüne attığınızda oyunu açılıp bunları gördüğü zaman veya /reloadui yaptığınız zaman algılıyor kendisi.

bi dk bi dk, libslash kurmuş muydun ?
Sosyal ağlarda paylaş

note: This addon REQUIRES you to have LibSlash installed! You can download LibSlash from the WAR section of Curse.

ilk satırı okumazsan böyle olur? Ben sürekli manual install ı okuyordum. Addon un sayfasındakini okumamıştım. Sonradan göz gezdirdim ama ilk satırı atladım belliki.
Ama curse nin clienti niye kurmuyor çok ayıpladım.

Neyse. sonunda cd lerimi görebiliyorum artık. Birde cast time ı gösteren bi addon olsa :P
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni konu açmak istemediğim, buda benzer bir konu olduğu için burada soracağım. WAR'ın kendi UI'ini nekadar değiştirirsem değiştireyim kilitleyip, dave ettiğim halde sürekli değişmiş olarak geliyor. Bunları değiştirdiksen sonra sabitlemek için ne yapmam lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

@Rock
bende sadece chat bölümü eski yerine gidiyor. Onuda tekrar yeni yerine çekiyorum. Diğerleri olduğu gibi kalıyor. Klasörün veya dosyaların salt okunur olabilir. Salt okunur işaretini kaldır alt dosyalar içinde uygula de.

@NeroWarden
Aramada şunlar çıkıyor ama wow addonları bunlar? warhammer bölümünde aratınca çıktılar.

Aggro 1

agro 2
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...