sir Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 polat, the emokid =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 43.BÖLÜMÜN ÖZETİ VE FOTOĞRAFLAR Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta 43. bölümüyle izleyicileriyle buluşuyor. İskenderin bir türlü istediği bilgileri vermeyen Polatı konuşturmak için hazırladığı sürpriz ne olacak? Bu sürpriz Polatın dilini çözecek mi? Polat Alemdar, İskenderin hücresinden kurtulmak için nasıl bir plan yapacak? Ustası Polata bir türlü ulaşamayan Memati, İskenderden intikam almak için nasıl bir plan yapacak? Hem örgütün hem de devletin peşinde olduğu Muroyu nasıl bir macera bekliyor? Resim >>>> Yeni Fragman <<<< ---------- Bu arada :( bu bölümde polat kaçar, aksiyon olur falan diyoduk ama.. Polat 10 araba daha dayak yiyo, ayrıca fragmandan da görebildiğim kadarıyla adam gibi bi çatışma aksiyon yok, ama bilemem tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 "Moar drama" o zaman, üff.. En son Suriye işinin mokunu çıkartınca ratingler dibe vurmuştu, çat diye geri gelmişti Polat bi haftada, ordaki olayların ortasından. Kurtulmasını da 100 bölüm diye planladılarsa belki benzer şeyler görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 dizideki diğer oyuncular ortada yok böyle devam ederse sıkıcı olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ekibe yeni eklemeler olacaktır. vadinin resmi forumunda sanırım bir ara yerden yere vurmuştum senaristleri böyle ekip olurmu bu ne saçmalık diye:D temizlediler hepsini. biraz daha profesyonel bir ekip gelecektir polatım iskenderimden kurtulursa aklsdaksld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 yalnız polatı dövdükleri sahnelerde ilk yakalandığı andaki mavi gömleği var dikkat ettiyseniz. flashback sahne onlar bence. dövmekle konuşmayacağını anlayınca haplamaya başlamışlar. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 güzel tespit. ba eğer öyle olursa, o zman bu bölüm polat kaçar demektir. o zaman ciddi aksiyon olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 auhauhauha abi o abdülheyin attığı balta neydi ya. ahuysdadasduhısadauhıdasassajdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 serçe pusu izliyom deme bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 izliyom lan ne güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 bu bölümde kaçmadıysa(daha izlemedim bölümü) polat hücresine girerken oyulmuş metal bir yer var, ordan bişey çıkar kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 özet Polat'ın ilk getirilişi, dövülüşleri, ilaca başlayışı falan vardı işte, meğer hiç yutmamış ilaçları. En sonunda bi tane doktor getiriyolar, tahlil yapıyo, elektrik veriyo, hap yerine iğneye geçiyo. Tahlil sonuçları geliyo bölümün sonunda, doktor onlara bakıp muhtemelen ilaç kullanmadığını anlarken Polat'ı gösterdi, tuvaletin altından toprağı kazıp çıkmaya çalışırken iğneden sızmış kalmış. Memati de arabasına üstüne başına bomba döşeyip intihar bombacısı olarak İskender'i öldürmeye giderken kafasını kaldırıp bişey görüyo, duruyo, bölüm bitiyo. İşte bu kadar yani 2.5 saatlik koskoca bölüm. Gerizekalılar. Yirmi kere de MURO FİLMİ'nin fragmanı geçti. Gördüğü şey de olsa olsa Kazım olur gibi geliyo bana, abisi kasmasın diye o gelmiştir öldürmeye. Polat nolur bilinmez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ben sonunu gördüm dizinin bi tek. o elini koyan adam vardı muhtemelen alper o, olmadı abdüleydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Abdülhey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 El? Arabanın camına biri elini mi koydu orda ya, o kadar sıkılmışım ki çok dikkatli bakmamışım artık eheh, çatıda falan bişey gördü ona baktı sanıyorum ben de. Tamam o zaman ikisinden biridir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 doktor doktor ihtiyarların adamı olabilir. değilse polatın ordan kurtulma şansı 0'a iner çünkü. elde demir çubuk klozeti çıkarmış fln o vaziyette bulurlarsa gg. ya da polat yine yerde numara yapıyor. malum doktorun tahlilleri öğrendikten sonra kodesine rush yapılacagını biliyor. kodesine geldiklerinde imba teknikleriyle o demir çubukla elemanları etkisiz hala getirip kaçacak. (çok uçuk bir teori oldu bu :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 kalorifer napıyosun allaşkına ? neyse o el ya alper ya abdül bana kalırsa.. bi de bu bölüm ne kadar kolpaydı yaa.. sıkıldım resmen.. polatı da klozet başında uyurken yakalamazlar bence. uyanr o sonra kalkar yeine gider vs. doktor da ihtiyarların adamı diil kesnlikle. olsaydı yannız kaldıklarında sölerdi, elektrip verip abdülü sormazdı. bir de ihiyarlar polata kitabı verdiklerinde kopyasını çıkarmak yok ona göre ezberle okadar sonna yakca kitabı demişlerdi. kopyasını çıkardıysa polat çakallık yapmş demektir. çıakrtmadıysa (ki çıkartmaması en güvenlisi olurdu) o zaman kendinden başka bir hedefe yönlendirmek için kopyasını çıkardım abdül aldı diye uyduruyo.. haftaya da aksiyon olmazsa izlemicem bi daha demicem tabik eheh ama olsa güzel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Kalorifer aklini alicam ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 çeto yıldırım ve hüsnünün sesler (td)(td) artık aksiyon ya bizahmet,aksiyon sahneler çekmek için masrafı düşük bölümler çekip paramı biriktiriyolar nedir anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 daha önce yazıldımı bilmiyorum ama; sen bi sürü teşkilat kur bi sürü gizli yer ayarla adamı kaçır bi odaya kamera koyma ikincisi ise ulan adama ilaç veriyosun ağzına doğru dürüst bakmıyosun. saçma olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 yani bunlarda ayrı bi detay,ayrıca salakmı okadar eğitilmiş adam modunda oynatıyolar.kendi kendini kusturabileceğini tahmin edemezmi insan hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 azalarak bitsin : kurtlar vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 el arabaya yansıyan görüntü bariz abdülhey sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 El bile bariz Abdülhey zaten, kara kuru :p Alper olsa daha oturaklı el olurdu. En azından gerçekten (yani bu bölümde gözükmediği halde) Abdülhey koymuşlar oraya, dandik kameraman asistanı falan koymamışlar. Takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 abi en sonunda noldu ben uyuya kalmışım :d bu şey polatı paket etti adam,hocayla falan konuştu iskender daha sonra ne bilim en sonlarında ne oldu biri yazsın be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar