MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 iskender gidecek... dizi iyice ergenekona kaydı çünkü. bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 biraz önce izledim bende. tahmin ettiğim gibi erhan vuruyor iskenderi. bu arada boğaz manzaralı bi sahnede bordo mavi balonlar bırakılıyor. aklıma hemen çakır geldi. ölmemiş olsa harika olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 oda ihtiyarların adamıymış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 balonlar 61. dk da trabzonspor içinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 yok artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 61 bordo mavi balon varmış 61.dk da cıkmış ekşide yazıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Red said: yok artık :) şaşmaz kardeşlerin trabzonspor yönetiminden dostu mu ne varmış. ona söz vermişler. hatta başta, 61. bölümde kolbast denmiş ama konseptle alakasız olduğundan uçan balonlar ile güzel bir jest yapılmış. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 memati kolbastı oynasaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ben de kolbastı oynanacak diye duymuştum. aslında bulut ayakta olsaydı oynardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Masquerade said: Red said: yok artık :) şaşmaz kardeşlerin trabzonspor yönetiminden dostu mu ne varmış. ona söz vermişler. hatta başta, 61. bölümde kolbast denmiş ama konseptle alakasız olduğundan uçan balonlar ile güzel bir jest yapılmış. :D oha araya 2 mesaj girmiş.ben balonlara değilde çakır yaşıomuş diyen arkadaşa demiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 onun adı kazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 yeni yönetmen önüne geleni öldürecek iyi biter dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ştandart kazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ayyıldızlı ortam çok güzel yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 İskender öldü mü? içeri gittim az önce de ölmemiş, gerçi bizimkiler yusuf oldu, iskender ölürse devlet bizi öper, güllü yurtdışına kaçsın pasaport bulun filan diyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 diziyi bayadır izlemiodum.bugun biraz izliyim dedim.yeniden başlicam.cok güzel bi bolum oldugu içni değil ama bi kelime ile beni gönülden fethetti :) ha bide yengemizle polatın sahnesi çok iyiydi.oy çok iyi bölüm valla hastası oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Bu dizi ilk 2 senesinde gayet kaliteliydi, uzadıkça iyice boku çıktı. KV Pusu başladığından beri ise belli yerlerden geliyor senaryosu, gayet açık bu. Bir Lost'a Prison Break'e bakın, bir de KV'ye bakın. Adamların yazarları şeytanın aklına gelmeyecek şeyler yaratıyor, izleyiciyi bir sağa bir sola sonra tekrar sola yatırıyorlar. KV'yi izlerken ise tek bir sürpriz göremiyorsun, ancak beklenmedik salaklıklar oluyor sürpriz olarak. Bu arada Polat'ın ezik gibi kaçması ve karısına Elif demesine çok güldüm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 polat resmen sıçtı sıvadı kadına elif dedi. ben bittim orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar