Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi Pusu 3. Sezon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
9 Ekim Perşembe akşamı başlıyor (heleloy)..

" Geçtiğimiz sezona nefesleri kesen bir sezon finaliyle veda eden Kurtlar Vadisi Pusu, 9 Ekim Perşembe akşamı yayınlanacak bölümüyle yeni sezona bomba gibi girecek.

Kurtlar Vadisi – Pusu dizisi, Haziran ayındaki sezon finalinin devamında birçok sorunun cevabı ve yeni heyecanlarla yeni sezonda da bizlerle olacak…

İllegal yöntemlerle ülke yönetimini ele geçirmek isteyen güçler, yeni şartlar ve olayları kullanarak amaçları için çalışmaya devam edecek. Onları engellemeye çalışan Polat Alemdar’ın işi bu kez daha zor olacaktır. Çünkü hem ekibi kan kaybedecek hem de düşmanları taktik değiştirecek ve güç gösterilerinde daha acımasız olacak…"

Fragman
Mesaj tarihi:
said:
İllegal yöntemlerle ülke yönetimini ele geçirmek isteyen güçler
legal yöntemlerledemi yönetim ele geçirilebiliyor :P

nese başlıyor yine perşembe günleri kv saatinde hayat durcak.artık birileri ölsün erhan artık sıkıcı olmaya başlamıştı ölsünde hareketlensin biraz dizi aynı yüzleri görmekten bıktık
Mesaj tarihi:
Geçen sezon kurtlar vadisinin en kötü sezonuydu. Zorlama bölümler, baştan savma senaryolar, tek tabanca polat herkesi vursunlar plansız birşeysiz.. Muro falan olmasa fiyaskoydu, bittiydi belki dizi...

İlk 2 sezondan sonra ilk defa dolu dolu, gerçekçi (memati tek başına höyyyt diye paldır küldür gidersin saniyede yakalarlar herifi işte ne?), eski havasını yakalamış bir kurtlar vadisi gördüm fragmanda. Süper olmuş lan.
Mesaj tarihi:
oha muhteşem fragman cidden
bu arada size tavsiyem yayınlandığının ertesi günü p2p ortamlarından indirmek, reklamsız falan güzel güzel izleniyo =)
Mesaj tarihi:
a pardon unuttum sölemeyi valeroncum. 25 dk kadar internette arama yaptım ama inan tek bir sitede bile bulamadım showtv nin 9 ekim yayın akışını. geçen perşembe full özet yaptılar. bu hafta özet vermezler diye düşünüyorum açıkçası.
Mesaj tarihi:
abi aslnda yarın falan şu yayın akışlarını yeniliyo olmaları lazım belki yazar orda ya ? ya zaten galiba ilk bölümünde yapmıyo kurtlar vadisi özet diye hatırlıyorum,ama daha sonraki hafta yaklaşık en az 1 saat kadar bi özet yapıyo

daha bilgisi olan varsa bi şey etsin yaa

edit:bu arada sağol : ))
Mesaj tarihi:
allahlarından bulsunlar;20.00 yazdılar kardeşimi idmana götüremedim,çocuk idmana gidemedi benim yüzümden. 21.30 yazsaydılar patlarlardı dimi .. işallah ölür lan polat adiler ...
Mesaj tarihi:
bu savaşta verilen kayıplar, gelecek için yeni birer umut ışığı olarak doğacaklardır. kardeşinin kaybı, türkiyenin kurtulmasına yardımcı olacak :P

şaka bi yana bu bölüm on numara olucak. (ayrıca polat ölmesin sdasasd)
  • Yeni Oluştur...