Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 9 Ekim Perşembe akşamı başlıyor (heleloy).. " Geçtiğimiz sezona nefesleri kesen bir sezon finaliyle veda eden Kurtlar Vadisi Pusu, 9 Ekim Perşembe akşamı yayınlanacak bölümüyle yeni sezona bomba gibi girecek. Kurtlar Vadisi – Pusu dizisi, Haziran ayındaki sezon finalinin devamında birçok sorunun cevabı ve yeni heyecanlarla yeni sezonda da bizlerle olacak… İllegal yöntemlerle ülke yönetimini ele geçirmek isteyen güçler, yeni şartlar ve olayları kullanarak amaçları için çalışmaya devam edecek. Onları engellemeye çalışan Polat Alemdar’ın işi bu kez daha zor olacaktır. Çünkü hem ekibi kan kaybedecek hem de düşmanları taktik değiştirecek ve güç gösterilerinde daha acımasız olacak…" Fragman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 hayrılsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 said: İllegal yöntemlerle ülke yönetimini ele geçirmek isteyen güçlerlegal yöntemlerledemi yönetim ele geçirilebiliyor :P nese başlıyor yine perşembe günleri kv saatinde hayat durcak.artık birileri ölsün erhan artık sıkıcı olmaya başlamıştı ölsünde hareketlensin biraz dizi aynı yüzleri görmekten bıktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ii ya vadi başlasında tv de seyredecek bi dizi olur(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ergenekon oldu bitti =) sırada ne var hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 AKP legal yöntemlerle ele gecirmedimi üleyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 CENDERECENDERECENDERECENDERECENDERECENDERECENDERECEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 balon said: ergenekon oldu bitti =) sırada ne var hehe. Aydın Doğan belirir kötü adam olarak bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 sir said: CENDERECENDERECENDERECENDERECENDERECENDERECENDERECEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Masquerade said: balon said: ergenekon oldu bitti =) sırada ne var hehe. Aydın Doğan belirir kötü adam olarak bu sezon. Aydın doğan olarak zaten dizide, can gürzap "davut tataroğlu" temsil etmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Yeni fragman çıkmış. :} http://www.kurtlarvadisi.com/kvp_42.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pasaktaylan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bu dizide kolpalar vadisi olduha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Geçen sezon kurtlar vadisinin en kötü sezonuydu. Zorlama bölümler, baştan savma senaryolar, tek tabanca polat herkesi vursunlar plansız birşeysiz.. Muro falan olmasa fiyaskoydu, bittiydi belki dizi... İlk 2 sezondan sonra ilk defa dolu dolu, gerçekçi (memati tek başına höyyyt diye paldır küldür gidersin saniyede yakalarlar herifi işte ne?), eski havasını yakalamış bir kurtlar vadisi gördüm fragmanda. Süper olmuş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 oha muhteşem fragman cidden bu arada size tavsiyem yayınlandığının ertesi günü p2p ortamlarından indirmek, reklamsız falan güzel güzel izleniyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 polat iskendere kafa atıyo lan ahahsau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bişi sorcam 20:00 dio ama direk yeni bölüm mü 20:00 yoksa özet falan mı var da yeni bölüm 21.00 gibi mi başlıo onu nası öğreniriz ya ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ooo 2. fragman çok güzelmiş gerçekten :) memati gazı almış. polat ne kafa attı ama haha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ya nolur şunu öğrenmemiz lazm yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 a pardon unuttum sölemeyi valeroncum. 25 dk kadar internette arama yaptım ama inan tek bir sitede bile bulamadım showtv nin 9 ekim yayın akışını. geçen perşembe full özet yaptılar. bu hafta özet vermezler diye düşünüyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 abi aslnda yarın falan şu yayın akışlarını yeniliyo olmaları lazım belki yazar orda ya ? ya zaten galiba ilk bölümünde yapmıyo kurtlar vadisi özet diye hatırlıyorum,ama daha sonraki hafta yaklaşık en az 1 saat kadar bi özet yapıyo daha bilgisi olan varsa bi şey etsin yaa edit:bu arada sağol : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Vadi başlıyor bu akşam. CENDERECENDERECENDERECENDERE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 21.30 da başlıyormuş şu anda özet var. Tahminleri alalım. Ne olacak ne bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 allahlarından bulsunlar;20.00 yazdılar kardeşimi idmana götüremedim,çocuk idmana gidemedi benim yüzümden. 21.30 yazsaydılar patlarlardı dimi .. işallah ölür lan polat adiler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 bu savaşta verilen kayıplar, gelecek için yeni birer umut ışığı olarak doğacaklardır. kardeşinin kaybı, türkiyenin kurtulmasına yardımcı olacak :P şaka bi yana bu bölüm on numara olucak. (ayrıca polat ölmesin sdasasd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Valeron said: işallah ölür lan polat adiler ... Akşam akşam baya güldüm ya ehehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar