dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Amazon.com sadece Amerika kullanıcılarına serbest sanırım. Bu yüzden bu tarz güvenilir siteler arıyorum. Paypal falan kastırmasın yalnız direk mastercard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 site sart mi? napster var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 adam legal demiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Napster legal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 mp3.com vardı,sonra sadece müzik haberleri falan şeklinde bir siteye dönüştürmüşlerdi,şimdi nasıldır bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Fortuna said: Napster legal napster legalde paylaşılan mp3ler legal değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Eski napster o. 2003 ten beri Napster Roxio Inc. e ait yasal, ücretli hizmet veren bir online müzik firması. Hatta hizmetleri: said: Napster Services Napster, the basic subscription tier, offers unlimited listening for $12.95 per month (£9.95 per month in the UK). Members may also purchase DRM-free MP3 downloads at a discount. Napster To Go, the company's portable subscription tier, allows unlimited transfer of music for $14.95 per month (£14.95 per month in the UK) Users may transfer to their choice of PlaysForSure-compatible digital audio players, cell phones and PDAs in addition to unlimited streaming. Members may also purchase DRM-free MP3 downloads at a discount. Napster also offers an MP3 store, a pay-per-track store which does not require a monthly subscription fee. In May 2006, Napster launched Free Napster (Free.Napster.com), a free, advertising-supported Web experience which enables music fans to stream full-length versions of all the songs in Napster's catalog of over 6 million tracks three times each, without downloading any software or making any service commitment. Visitors may also purchase DRM-free MP3 downloads. Napster also offers a mobile music service, Napster Mobile, which enables users to search and browse Napster’s music catalog and preview, purchase and play songs on their mobile handset through an integrated music player. Napster Mobile is a fully-integrated, dual-delivery service available to wireless operators across the globe. Ücretsiz bölümü de var tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 www.ruckus.com var, sadece universite ogrencilerine acık yasal ve ucretsiz mp3 bulabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 fir3blad3 said: Fortuna said: Napster legal napster legalde paylaşılan mp3ler legal değil hehe arkadaş geçmişte kalmış baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 napster'da da mp3.com'da da bulamadım aradığım albümleri. musicmp3.ru çok kral site. 0.80 euro'ya eski albümleri falan indirmek mümkün. para yatırma da kolay bi bit yeniği çıkmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 sonu .ru olan bir siteye ben kıllanırım hagadden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 .ru uzantili sitelerden korkmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 www.ttnetmuzik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 iTunes var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 elesso said: hehe arkadaş geçmişte kalmış baya doğrudur inanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 grooveshark.com ya da deezer.com gibi siteler legal mi? Bazı yerlerinde legal yazıyordu sanki ama bilmiyorum değilse adresleri kaldırayım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 elektronik müzik için lider www.beatport.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Queen said: grooveshark.com ya da deezer.com gibi siteler legal mi? Bazı yerlerinde legal yazıyordu sanki ama bilmiyorum değilse adresleri kaldırayım hemen. legal =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Voys said: www.ttnetmuzik.com ben de bunu diyecektim. geç kalmışım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar