Peka Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 etmeyi düşünen kimler var ? ben şahsen düşünüyorum kainde 24 d knight ' im 32 elf scout arkadaş var(ariakas / arthad) oda devam edicek 32 elf mage var (beast / shalis) oda ediyor kaindeyiz eğer devam edecek arkadaşlarda varsa diyorumki bir serverda toplansak ? bartz kalabalık türk olarak sanırım ama ordada fazla hayvani adamlar var yetişmesi zor olck :) kain o yönden iyi insan çok fazla uçuk değiller vesaire nasıl etmeli ?[signature][hline]17/f/ist LFG @ SODA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 bende devam edecekler gibi görünen listesindeyim.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Karakedi of Gustin - Lvl 21 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 9 Dark Elf - Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Ben ve kardeşimde öyle görülüyor..[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 level 13 archer bartz ama su 50 dolar olayı beni bozdu biraz.direk 15 dolar aylık odeyin gelin deselerdi hic durmucaktım.artık eq2 yada uox te gorusuruz heralde bu sartlar altında:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Ben de devam ederim yaw yazın bir tarafa, gerçi bugunlerde iş güç pek giremiyorum . ama nick Dwarf Tewar level 22 scavenger , malzeme siparişi alırım .:)[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madman__ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Hydra -> lvl 22 elven wizzard Tazelmania -> Orc Laradnaat -> Darkelf hepimiz KAindeyiz ve Devam ediyoruz . bu gece siparişleri vercez[signature][hline]an AmokRunNner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 yaw bu kainde amma acok adam varmıs be haberim yok bende kain deyim.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madman__ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 HAaa bide unutmadan Malkocoglu var bi tane dwarfy miz o da non stop devam ediyoo[signature][hline]an AmokRunNner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 madman sipariş vermenize gerek yok bi de yol parası ödemeyin bence nedenini lineage 2 fiyatları başlığında yazdım[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 bende edicek gibiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 bence paranıza yazık olur cidden salak bi oyun ben almıycam şayet ilk başlarda heveslenmiştim süper bi oyun diye ama bok gibi çıktı gerçekten de baya bi salaklıklar var oyunda betada düzeltilmezse normal hale geçtiğinde hiç düzelmez bence zaten kısa bi süre kaldı düzelmezde galiba o yüzden pişman olacak olan olabilir alıpta[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ben devam etmicem gerci (kararsizlik kotu sey canim!)ama bursadan devam edicek 5 arkadas vardi fikirleri deismesse yazarim nicklerini (paticik deiller:])[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Minmatar Battleship Anubis Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 niye paticik değiller? senin görevin creel; bu arkadaşları patileştirmen. her pati aynı zamanda pati misyoneri olarak görev yapmalı, üyelik sözleşmenizde yazıyor okumuyor musunuz :P[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Karakedi of Gustin - Lvl 21 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 11 Dark Elf - Mage [Bu mesaj karakedi tarafından 22 Nisan 2004 13:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Edicem ben Ole gozukuyo suan Legnatte Lvl 16 DE Fighter Liona[signature][hline]Aglamak Bebeklere Affetmek Allaha Mahsustur... Bebek Degilim Aglamam Allah Degilim Affetmem Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 sipariş vermene gerek yok sitesinden key alınabilecek kredi kartı ile, aşağılarda bir konuya tam metni koymuştum[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 www.cdromshop.com[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Beni de ekleyin + eskisehirden 7 kisi bizim kafeden alior. Pan KAfe :) Bartz serveri Burningred Assassin LvL 26 Dark ElF Yarmagul Artisan LvL 20 Dwarf[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch [b]Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 azmodal +1[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch [b]Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arq_PiSMeN Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 benim bildiğim kadarıyla charlar aktarılmıcak. çinliler saolsun bugları abuse etmişler hayvan gibi lvl yapmışlar. betadaki charları yeni sürüme geçirmiyolar. fufu yani. ama farklı olaylarda olabilir bilmiyom. gemiş olsun vatana millete.[signature][hline]Buff Arqas Hedere Hödörösü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 yok öyle bişe karakterler silinmeyecek http://www.paticik.com/forum/view.php?id=71100[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Şimdi 26 nisandan sonra bidaha giremeyecekmiyiz. Yani cd key almak için belli bir müddet daha tanıyacaklarmı acaba 1 ay gibi filan. Yoksa şimdi almazsak 26 nisanda silinecekmi karakterler? Konu hakkında bilgisi olan varsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 lvl 16 human fighter ım Bartz da aynı zaamnda angel lvl 21 cleric o da devam etcek[signature][hline]Kurt Cobain' in Ölüm Raporu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: Osiris_Quidam, 23 Nisan 2004 01:04 tarihinde demiş ki: Beni de ekleyin + eskisehirden 7 kisi bizim kafeden alior. Pan KAfe :) Bartz serveri Burningred Assassin LvL 26 Dark ElF Yarmagul Artisan LvL 20 Dwarf ahaha osiris yarma da mı seninde ben abdulrezzak :)[signature][hline]Kurt Cobain' in Ölüm Raporu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Burningred le oynuyorum uzun bir sure bi 40 yapam ondan sonra YARMAGUL'ume gecerim. :)[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch [b]Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 silselerdi keske charlari daha bi sansli olurdunuz adamlar lvl 50 oldu shu an closed betacilar ozelikle Berserk clani Memberleri oyunun ikinci günü bi adamda Composite bow görmüstüm.. (oyunun ilk gunu serevra girilmiodu bile..) bugsiz nasil alinir o alet ardindan falchion full bronze set gormustum yine ayni grubun elamanlarindan birinde yok yani inanilmasi zor seyler hadi farm yapionuz desem lvl 10sun nasil bir farm sana composite/de bow aldirio ayni adam ucuncu gün De bowla geziodu ortamlarda yohk yani..[signature][hline] Crean Frostfel Novice Marksman on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Minmatar Battleship Anubis / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar