Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Optimizasyonu ve oyun içi ping göstergesi?

Dregoth

Öne çıkan mesajlar

Mum_Chamber said:
pingi gorup ne yapican abicim? oyunda lagi hissetmiyorsan devam et iste oyna mis gibi

60 pinglede lag olur 500 ping lede ama bazen 500 pingle lag hissetmediğinde olur. o yüzden ping göstergesi olması mevcut bağlantın hakkında gayet açıklayıcı cevaplar verir. sorunun kendi bağlantından mı yoksa serverdan mı olduğuna hatta donanımsal bir sorun olup olmadığına ilişkinde ipuçları verir. ping göstergesi olmaması cidden çok kötü ve mantıksız. Umarım bi sonraki patch getirirler bu olayı.

Ayrıca offical forumların olmamasıda bana göre bir eksi. forum fan-kit lerle tamam community oluşturursun güzel olurda, insanların bazı şeyleri birinci ağızdan duyması yada direk olarak o birinci şahsa sorular sorması önemli olan. Oyundaki bilinen bugların bir yetkili tarafından açıklanması, geleceğe dair elle tutulur bazı bilgilerin oyunculara duyurulması benim açımdan önemli olan noktalar.

Tabi ilerde bunlar yapılabilir sorun burda değil. Önemli olan bunları yapmaya yönelik planlarının olup olmadığı. Önümüzdeki bir kaç hafta içinde sanırım netlik kazanır bunlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Official Fansite'larda oyunun yapımcıları falan post atıyorlar devamlı zaten. Official yok diye bir şey söz konusu değil yani.

olabilir tabi ama genede tek bir noktada olması daha mantıklı bana göre. amaçları community oluşturmak ve buna bu şekilde destek vermek ve bunuda gayet iyi anlıyorum. Ama ben oyunla ilgili haberleri, sorunları, problemleri ve geleceğe yönelik (kısa ve uzun vade farketmez) planları düzenli bir yerde ve oyuncularla içiçe olan bir forumdan almak isterim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...