Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Bunlar hakkında bilgiler var mı mythicten ? Artık WoW seviyesindeki grafikleri minimum seviyesinde bilgisayarımı yormasın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Aynen bende bıktım aşırı zorluyor makineyi acilen bir yama çıkarmalarını bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 oyun içi ping göstergesi yok dimi? ben geçende baya aradım bulamadım. grafikler wow seviyesinde değil ayrıca,çok çok daha iyi. wowla tek benzerliğ iki oyununda gerçekçi değil hafif çizgi filmimsismi denir artık nedir o şekilde tasarlanamsı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 wüeey bende gıcık oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 ping'i gösteren bi zımbırtı yok fps bile yok anca fraps yada addon var diyorlar birde daha denemedim addonu gerçi'de birde addon yüklersem daha da kötü olmasın oyun şimdi neyse patch beklemeye devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 boyle birseyi eklemek zor oldugundan degil bence eklemek istemediklerinden koymamislar ve patchle de gelecek gibi gozukmuyor. belki fps olayi gelir ama ping olayinin gelmesini beklemiyorum ben, sahsen, kendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Himmm ama acikcasi pingi gostermemesi mantigini anlamiyorum. GOA ya guvenmiyorlar herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 pingi gorup ne yapican abicim? oyunda lagi hissetmiyorsan devam et iste oyna mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mum_Chamber said: pingi gorup ne yapican abicim? oyunda lagi hissetmiyorsan devam et iste oyna mis gibi 60 pinglede lag olur 500 ping lede ama bazen 500 pingle lag hissetmediğinde olur. o yüzden ping göstergesi olması mevcut bağlantın hakkında gayet açıklayıcı cevaplar verir. sorunun kendi bağlantından mı yoksa serverdan mı olduğuna hatta donanımsal bir sorun olup olmadığına ilişkinde ipuçları verir. ping göstergesi olmaması cidden çok kötü ve mantıksız. Umarım bi sonraki patch getirirler bu olayı. Ayrıca offical forumların olmamasıda bana göre bir eksi. forum fan-kit lerle tamam community oluşturursun güzel olurda, insanların bazı şeyleri birinci ağızdan duyması yada direk olarak o birinci şahsa sorular sorması önemli olan. Oyundaki bilinen bugların bir yetkili tarafından açıklanması, geleceğe dair elle tutulur bazı bilgilerin oyunculara duyurulması benim açımdan önemli olan noktalar. Tabi ilerde bunlar yapılabilir sorun burda değil. Önemli olan bunları yapmaya yönelik planlarının olup olmadığı. Önümüzdeki bir kaç hafta içinde sanırım netlik kazanır bunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Official Fansite'larda oyunun yapımcıları falan post atıyorlar devamlı zaten. Official yok diye bir şey söz konusu değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Xaenin said: Official Fansite'larda oyunun yapımcıları falan post atıyorlar devamlı zaten. Official yok diye bir şey söz konusu değil yani. olabilir tabi ama genede tek bir noktada olması daha mantıklı bana göre. amaçları community oluşturmak ve buna bu şekilde destek vermek ve bunuda gayet iyi anlıyorum. Ama ben oyunla ilgili haberleri, sorunları, problemleri ve geleceğe yönelik (kısa ve uzun vade farketmez) planları düzenli bir yerde ve oyuncularla içiçe olan bir forumdan almak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 +1 mani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar