Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ya sabahtan beri arkadaş bi tane dogru dürüst dota atamadık her kurdugum host oldugum oyunda internet düşüyo 5 kere üst üste oyun kurduk oyunun ortalarında küt modemin ışığı yanıp sönüyo internet gg bazen 3. seferde falan baglanıyo. nerden baksanız 45 50 kere kopup baglanmıstır bugun sadece bu bendemı var yoksa herkezdemı böyle ayar oldum en sonunda anasına kitabına sövücem bu şerefsizlerin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 sadece senin böyle. kırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 2 sefer üst üste düşmüşsen ve ondan sonra hala oyun kurmaya calısmıssan allah akıl fikir versin sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Fransuxa said: ya sabahtan beri arkadaş bi tane dogru dürüst dota atamadık her kurdugum host oldugum oyunda internet düşüyo 5 kere üst üste oyun kurduk oyunun ortalarında küt modemin ışığı yanıp sönüyo internet gg bazen 3. seferde falan baglanıyo. nerden baksanız 45 50 kere kopup baglanmıstır bugun sadece bu bendemı var yoksa herkezdemı böyle ayar oldum en sonunda anasına kitabına sövücem bu şerefsizlerin ! Faturayi odememissindir ondan oyle oluyordur. TT oyle yapiyor faturayi odemeyince. Bunu yapmalarinin nedeni de su; arizayi ariyorsun kontrol ediyorum diyor, borcun cikiyor ve borcun ciktigindan dolayi "borcunuz oldugundan dolayi islem yapamiyoruz"diyor. Pasa pasa oduyorsun ve duzeliyor . =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Daemir said: 2 sefer üst üste düşmüşsen ve ondan sonra hala oyun kurmaya calısmıssan allah akıl fikir versin sana. taam ben ala baba ya iletirim bu içtenlik dolu duygularını. @Waqas borcum falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 hazır akıl fikir istemişken selamımı söyle internetini de düzeltsin bari. hadi iyisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 O zaman makinende falan virus vardir? Spyware , Malware vardir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 iyi sövmüşlerdir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Montgomery Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Modem çok ısınıyosada olur böle şeyler. bi ara bana da oluodu WoW oynarkene sonra modemi bilgisayar fanının arkasına koydum olmadı püfür püfür kassıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar