Madcat Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 serbest olduğu 11 aylar kutlu olsun diye bi bayram mesajı geldiydi geçen sene ne güzeldi o. tam metnini bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 hatırladm la banada geldiydi öyle bişey güzeldi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 "Günün 24 saati içkinin, sevişmenin, sigaranın serbest olduğu, 12 ayın sultanı 11 aylar herkese mübarek olsun" mu, kutlu olsun mu ne öyle bişeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Montgomery Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bence özlü söz olarak kayıtlara geçsin bu mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 1 ay içmedim dile kolay. tam 1 ay. Bugunde içmiyorum. Yarından sonra rakı şişesinde balığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Montgomery Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Rakı fıçısında plankton olmak vardı... ah ah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Çılgın mıyız abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Montgomery Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Chastise said: Çılgın mıyız abi Değil miyiss?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 İçkinin su gibi aktığı, eğlencenin dibine vurulduğu, Berduşlar Sultanı gibi gezilen 11 aylar başlamıştır, hayırlı olsun… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bLackcha0s said: 1 ay içmedim dile kolay. tam 1 ay. Bugunde içmiyorum. Yarından sonra rakı şişesinde balığım. AYNEN OLM,YARIN BOKUNU ÇIKARMAYAN ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bLackcha0s said: 1 ay içmedim dile kolay. tam 1 ay. Bugunde içmiyorum. Yarından sonra rakı şişesinde balığım. tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 saol bebeyim bende aynıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Lütfen tıklamayın.Çünkü.. çünkü... SOAAAYGIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! *Dönüşüm geçirir* Gelenekseli yaptım.Tamamdır.Da 11 ay içiyoz demi şimdi.Of mis mis la ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 biz sultan olan 1 aydan değil ezilen 11 aydan yanayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souichiro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Selam.Ben sürekli garbıçta takılıp geyik fln yapmak isterim.Konuyu görünce bişi yazmak istedim izninizle; AHAHAHAHASDKASDASDASDA Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Aa seksdıragsenrakınrolcu gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Montgomery Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Souichiro said: Selam.Ben sürekli garbıçta takılıp geyik fln yapmak isterim.Konuyu görünce bişi yazmak istedim izninizle; AHAHAHAHASDKASDASDASDA Saygılar. Senin ifadeni alcam ben yarın !! pis gitarcı civciv seniii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar