Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda Salı gecesi oynanacak. Fenerbahçe bu maçta da kaybederse Aragones gg olabilir.
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 said: Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda yarın Dinamo Kiev'i konuk edecek olan Fenerbahçe'de, Teknik Direktör Aragones bir basın toplantısı düzenledi. İspanyol teknik adam, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına takım kaptanı Alex ve kaleci Volkan Babacan ile birlikte katıldı!.. ALEX: ZOR MAÇ OLACAK Toplantıda öncelikle söz alan Alex, “Bizim için Kiev maçı zor olacak. İlk maçta aldığımız olumsuz skor vardı. Bunu telafi etmek adına yarın oynayacağımız maç ayrıca önem kazandı. Sakatlığım yok. Kendimi çok iyi hissediyorum. Yarın da sahada hocamızın verdiği görevleri takım arkadaşlarımla beraber en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. Bizler futbolun içerisinde uzun süredir olan insanlarız. Bu yüzden çok olumsuz etkilenme yok. Şampiyonlar Ligi’nde önümüzde 5 maç ve alınacak 15 puan var. Adım adım gideceğiz. Bu maçı aldıktan sonra diğerlerini de konuşuruz." dedi. VOLKAN BABACAN: HOCA KARAR VERECEK Sarı Lacivertli takımın genç kalecisi Volkan Babacan, Kiev maçı öncesi görüşlerini açıklayan isimler arasındaydı. Genç file bekçisi, "Şampiyonlar Ligi’nde her maç zor. Ama bu organizasyonda tecrübeliyiz. Deplasmanda ilk maçımızı kazansaydık bir avantaj yakalayacaktık. Kiev maçında oynayıp oynamayacağıma hocamız Aragones karar verecek. İnşalah, Kadıköy'de seyircimiz önünde Dinamo Kiev’i yenerek Şampiyonlar Ligi'ne 3 puanla devam ederiz" diyerek galibiyeti hedeflediklerini vurguladı. ARAGONES: RAKİBİMİZ KONTRA ATAĞA ÇOK İYİ ÇIKIYOR İspanyol teknik adam ise toplantıda son olarak söz alarak şunları söyledi, "Ben öncelikle oyuncularım hakkında bireysel yorum yapmak istemiyorum. Herzaman için tek derdim, kendi takımımın sahada göstereceği mücadele ve oyundur. Rakip hakkında söylemek istediğim ise kontra atağa çok hızlı çıkıyorlar. Presi nerde, ne zaman yapacağımızı iyi ayarlamamız lazım. Bu, bizim için belirleyici bir etken olacak. Sakatlarımızdan Edu ve Deivid yavaş yavaş topla ve takımla antrenmanlara başladı. Semih ise antrenmanda talihsiz biçimde sakatlandı ve Kiev maçı için aramızda değil maalesef. Kim oynamayacak, kim oynayacak konusunda burada bir yorum yapmayacağım. Bunu öncelikle bilmesi gerekenler benim oyuncularımdır." Aragones, "Lig ya da Şampiyonlar Ligi maçları, bizim kazanma ritmimiz açısından bir fark taşımıyor. Ama Şampiyonlar Ligi'nin motivasyonu herzaman farklı. Saygı duyduğumuz takımlar var, onlar da bize saygı duyuyor. Yarın seyircimizin önünde, elimizden geleni yaparak, en avantajlı skoru alarak maçı tamamlamak istiyoruz." diyerek açıklamasını tamamladı.
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Yok eğer maçı alırsak Aragones devam eder ve 3 4 maç daha kaybederek lig tarihine de geçebiliriz. Çok ihtimalli bir maç.
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 takımda bu hava varken pek ümidim yok. ama gidip desteklicez napalım inşallah kazanırız
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 dinamo çok fena dağıtacak,tabi bunu bu haftaki sivas maçını referans alarak söylüyorum
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Bu sene bende de bir heves yok. Bir gaz bir olur mu lan? havası olmaması kötü tabi. Hani ligde kötü olursunda avrupa maçlarında coşarsın o da yok. Her taraf fecihi gidiyore.
Khriska Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Umutlarımız kazanmanız(mız) yönünde .. Başarılar
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 edu oynuyor mu yoksa yasin çakmak mı oynayacak?
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Hiç bir fikrim yok, ama ne edu ne deivid oynar gibi geliyor bana. Sonuç olarak semih de yok. Guiza, şl ayağına gol atarsa alırız. Yok guiza kaçırmaya devam ederse, alexle yürümez bu iş, yediğimizden fazla atamayız o zaman, sakat olur. en az 2 yeriz. 3 atıp atamamamız ise guizaya bağlı diyorum. Ama inanıyorum ve guiza hat-trick yapıcak diyorum.
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 4-0 diyorum. Abez bir skor diyorum ama valla icimden 4-0 FB diyesim geldi.
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 deivid kasım'dan önce formayı zor görür zaten deivid'i 1 ay daha unutun siz. kiev yener gibime geliyor. fenerbahçe çok kötü oynuyor ve çok kötü bir teknik direktöre sahip. işiniz zor allah kolaylık versin diyeyim. fenerbahçe'nin tek avantajı, evinde uzun süredir yenilmiyor olması. seyirci avantajıyla falan kazanabilirsiniz belki.
nocom Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Maçı şu alır, bu alır demek sallamaktan başka bişi değildir :) Kievin en az 2-3 maçını izleyen arkadaşları bu yorumdan uzak tutuyorum tabi ki. Ama Kiev, fenerin daha önce oynadığı antep ve sivas gibi bir takımsa fenerin işi gerçekten zor. Şunuda unutmamak lazım fener antep,sivas ve hacettepeye deplasmanda yenildi. Kendi evinde fire vermedi. Hiç belli olmaz nolacağı. Ah birde Kievi izleyebilseydim yorum yapabilirdim.
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ya bi arkadaşım uydudan izlerken starın şifreli yayına geçtiğini söyledi var mı böle bi durum?
nocom Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ginaly said: ya bi arkadaşım uydudan izlerken starın şifreli yayına geçtiğini söyledi var mı böle bi durum? evet malesef geçen maçı bu yuzden balkondaki tv den izlemek zorunda kaldım. Uydudaki yayına şifre koyuyor star.
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 key giriyordunuz sanırım, maç saatine yakın buraya da yazıyor bazı arkadaşlar.
nocom Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 netten araştırmadım, yazan arkadaş olursa sevinirim.
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 nocom said: Maçı şu alır, bu alır demek sallamaktan başka bişi değildir :) Kievin en az 2-3 maçını izleyen arkadaşları bu yorumdan uzak tutuyorum tabi ki. Ama Kiev, fenerin daha önce oynadığı antep ve sivas gibi bir takımsa fenerin işi gerçekten zor. Şunuda unutmamak lazım fener antep,sivas ve hacettepeye deplasmanda yenildi. Kendi evinde fire vermedi. Hiç belli olmaz nolacağı. Ah birde Kievi izleyebilseydim yorum yapabilirdim. kiev arsenal maçında oynadığı oyunun yarısını oynarsa fenerbahçe 5lik olur. o kadar diyeyim sana nocom
kitana Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 fb maçı alır diyorum. kendi sahasında attığı goller çok bedava idi. fener aynı hataları yapmadığı sürece gol yemez. golü nasıl bulur bilemem. ama işi zor. 1 den fazla gol yediği halde gg olur.
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 cok zor bi 90 dk . şimdiden fb lilere sabır diliyorum .
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Valla şimdiden sıkıntı basıyor, son sivas maçını da görünce, endişelenmeye başladım, halbuysaki çok güveniyordum takımıma.. Of şu sakatlar yok mu :D
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 sezon başından beri oynadığımız futbolu gördükten sonra en ufak bir umut kırıntısı bile kalmadı içimde, kazanırsak sürpriz olur diyorum ben. ama futbolcularımız nerde oynadığını hatırlar, naapıyoz lan biz diye bi düşünürler, bi de gfb ve türevleri anti azizci olmak yerine takımı adam gibi desteklerlerse maçta, neden olmasın diye de düşünmüyor değilim hani. öyle işte.
Öne çıkan mesajlar