metalheart Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 güzel film güzel, make up oscar'ını gayet hakediyordu ve aldı. Tek kötü yanı belki biraz süresi uzun tutulmuş, bir hayat hikayesi anlatılıyor ve zaman zaman temponun düşmesi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ahah bunu aradim demin, bulamamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Fena değil, bir forest gump tadı bırakmadı değil ağzımda ama forest gump daha iyidi bence. Filmin başlarındaki 10-15 saniyelik savaş sahnesi tüylerimi diken diken etti, çok güzel canlandırılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Gavur yapmış yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 bu filmi uplamaya geldiydim.herkes yeni indirdi herhalde malum yerden :) 5 saat olasada izlerdim.muhteşemdi.anlatılmaz yaşanır bi filmdi cate ablaya söylicek söz yok.brad pitt te şova döndürmüş artık olayı :).jubile yapmıs resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Dün gece izledim bunu. Darmadağın etti ya. :/ çok iyi filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 bence bünyaminin oskara aday olmasına tek sebep var o da; keçinin olmadığı yerde koyuna abdurrahman çelebi denir de ondan. ha kötü film değil orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 babamda indirmiş izliyorlar şimdi,yani cidden çok iyi film ya @fede aday olduğu tüm dallar yerinde,aksine kazanması gereken dallar vardı fakat akademi diyoruz biz buna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Güzel film. Yıldırımcı Yıldırımcı amca nın esprisi nedir tam olarak? Hayatta gelen fırsatları mı temsil ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Adam hiçbirşey yapmamış işte. 5 kere 6 kere 7 kere çarpmış hala beni böyle çarptı diye anlatıyor sanki hayatında başka birşey yapmamış. Yok arabayla giderken yok otururken falan, hiç yanında biri yok, bir anı durumu da değil, öyle yalnız garip bir amca işte o. Bir de Benjamin'e bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar