kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ben bakmıyorum o işlere haha sitesini tam bilmiyom weplanın bi aralar kapalıydıda açılmıştır belkide wepla waxxi felan diye arat bi googledan üye ol dene bi kurarsanda gelen olur yav yani bu saatlerde çok oyuncu oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 sinad sagolsun ilk oyunuma girdim.oyunun adı no oç ar dı ahahaha.20 dk sonra host çıktı oyundan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bi oyuna bi oc yeter demis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bende fazlalık var bi 15k lık ama şifresinin değişmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Bana verebilirmisin? Şifre değiştirmiyolar diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 2k lık wepla accountum satılıktır. Almak isteyenler pm atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MURRCELL Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 arkadaslar eger az kullanan ve dusuk k lı id varsa bana mesaj atabilirmisiniz 2 yıldır oynuyorum ama kendime ait id olmadı kullandıklarımı bazıları kullanıyor ve surekli oyundan cıkıyorlar o yuzden benide almıyorlar verecek olursanız msj atın ltf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 hadi hadi hep sen çıkyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 wepla şifremi buldum sevindirik oldum hemde 4k :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 700 :S k bile olamadık gördünmü :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackHammer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Benim id 17k ama paylasmiorm 20k id ler genelde sorun cikartmiyor neden 20k ile oynamiyosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 waxxi ölmüş diyolar oyuzden 1.24e yükselemiyomuş wepla dogrumu ? server şifresini bilen olmadığı için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Keklemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 1.5k lık id var. (alfabetik olmadan önce ilk 100 dü mk.) İsteyen söylesin vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hatred Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 4 senedir euro battle.net'te oynuyorum, az önce wepla indirdim ama account alımı kapalıymış bana kullanmadığınız bir accountunuz varsa verebilirseniz çok mutlu olurum eğer aklınızda bu eleman noobdur vermem die sorular kalırsa yada beni dotada sınamak isteyen olursa seve seve aklınızı alabilirim :) yardımcı olabilicek kişilere şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Verlure said: waxxi ölmüş diyolar oyuzden 1.24e yükselemiyomuş wepla dogrumu ? server şifresini bilen olmadığı için ? ahahaha HAHAHAHa abi donmesin boyle efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 124 cıktımıkı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Hatred said: ... beni dotada sınamak isteyen olursa seve seve aklınızı alabilirim... kusura bakma da bu tarz konuşmalara direk olarak "yaş kaç?" diye giriyorum ben. Wepla'da bi de şifre değiştirme olsa, account sahipliği doğrulama olsa çok cillop olcak da yok işte napalım. (Gerçi rahat bi 2 aydır Warcraft'a elimi sürdüğüm yok bırak dotayı weplayı :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 şifre değişikliği yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Hatred said: 4 senedir euro battle.net'te oynuyorum, az önce wepla indirdim ama account alımı kapalıymış bana kullanmadığınız bir accountunuz varsa verebilirseniz çok mutlu olurum eğer aklınızda bu eleman noobdur vermem die sorular kalırsa yada beni dotada sınamak isteyen olursa seve seve aklınızı alabilirim :) yardımcı olabilicek kişilere şimdiden teşekkür ederim. aklımda bu eleman noobdur vermem die sorular var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 O zaman seve seve aklını alır söylemine göre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Şu dota playerlarındaki ego kimsede yok. Bi keresinde 2v2 -apom oyun kurmuştu arkadaş,iki kişi sentinel bekliyoruz.Yüksek id'li bi eleman geldi scourge geçti ve go dedi.Güldük falan, zaten id yüksek sen yol al falan muhabbetleri oldu.Aynen şöyle demişti; "Siz go'layın bakın göreceksiniz çok fena ezicem sizi troll veya drow ranger alıcam." Hmm ok dedik attık,20 defa tekrar girdi.inanmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 onda ego varsa sizde de yüksek idli nob olcak önyargısı var. belki 2-3 yıl önce tamamdı da artık yüksek idli nob olcak diye bi kaide oldugunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 CthuLhu said: şifre değişikliği yapıyorlar yapmıyorlar, 1 hafta öncesine kadar böyleydi. 20k lik id'im den oldum 50k greenTD id'im den de olmak istemiyorum =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 spooferla renkli wepla accountuyla açılmış şifre değişikliği oyununu yedim deme sakın bana:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar