Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wepla account

Zegna

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben bakmıyorum o işlere haha
sitesini tam bilmiyom weplanın
bi aralar kapalıydıda açılmıştır belkide
wepla waxxi felan diye arat bi googledan
üye ol dene bi
kurarsanda gelen olur yav yani bu saatlerde çok oyuncu oluyo.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
arkadaslar eger az kullanan ve dusuk k lı id varsa bana mesaj atabilirmisiniz 2 yıldır oynuyorum ama kendime ait id olmadı kullandıklarımı bazıları kullanıyor ve surekli oyundan cıkıyorlar o yuzden benide almıyorlar verecek olursanız msj atın ltf...
Mesaj tarihi:
4 senedir euro battle.net'te oynuyorum, az önce wepla indirdim ama account alımı kapalıymış bana kullanmadığınız bir accountunuz varsa verebilirseniz çok mutlu olurum eğer aklınızda bu eleman noobdur vermem die sorular kalırsa yada beni dotada sınamak isteyen olursa seve seve aklınızı alabilirim :) yardımcı olabilicek kişilere şimdiden teşekkür ederim.
Mesaj tarihi:
Verlure said:

waxxi ölmüş diyolar oyuzden 1.24e yükselemiyomuş wepla dogrumu ?
server şifresini bilen olmadığı için ?

ahahaha
HAHAHAHa abi donmesin boyle efsaneler
Mesaj tarihi:
Hatred said:
... beni dotada sınamak isteyen olursa seve seve aklınızı alabilirim...

kusura bakma da bu tarz konuşmalara direk olarak "yaş kaç?" diye giriyorum ben.

Wepla'da bi de şifre değiştirme olsa, account sahipliği doğrulama olsa çok cillop olcak da yok işte napalım. (Gerçi rahat bi 2 aydır Warcraft'a elimi sürdüğüm yok bırak dotayı weplayı :D)
Mesaj tarihi:
Hatred said:

4 senedir euro battle.net'te oynuyorum, az önce wepla indirdim ama account alımı kapalıymış bana kullanmadığınız bir accountunuz varsa verebilirseniz çok mutlu olurum eğer aklınızda bu eleman noobdur vermem die sorular kalırsa yada beni dotada sınamak isteyen olursa seve seve aklınızı alabilirim :) yardımcı olabilicek kişilere şimdiden teşekkür ederim.

aklımda bu eleman noobdur vermem die sorular var.
Mesaj tarihi:
Şu dota playerlarındaki ego kimsede yok.

Bi keresinde 2v2 -apom oyun kurmuştu arkadaş,iki kişi sentinel bekliyoruz.Yüksek id'li bi eleman geldi scourge geçti ve go dedi.Güldük falan, zaten id yüksek sen yol al falan muhabbetleri oldu.Aynen şöyle demişti; "Siz go'layın bakın göreceksiniz çok fena ezicem sizi troll veya drow ranger alıcam."

Hmm ok dedik attık,20 defa tekrar girdi.inanmış..
  • Yeni Oluştur...