RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Şimdi iriver clix2im elime geçti çok mutluyum sevindirik oldum ama bana bir de kulaklık lazım. Kanal içi kulaklık kullanamayacağımdan emin olduğum için(denedim) mx760 almaya karar verdim. Fakat fiyatlara bi baktım 65 ytl falan bunlar ben bunu alıcam 1 aya patlatcam kırcam (ipod kullandığım zamanları hatırlıyorum çünkü 2 haftada bi sony kulaklık değiştiriyodm nerdeyse). Bu yüzden mx760tan da vazgeçtim nispeten ama bir karara varamadım. Bir öneri yapabilir misiniz benim için? Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 O kadar fark ediyo mu kulaklık ya? Benim kulaklığa ihtiyacım olduğunda teknosaya girip elime ilk geleni alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 aynen ben de 15 milyona sony alıp kullanıyorum valla. abartanlar var bu isi. kablosunu kıvırıp cebine soktugun kulaklık icin milyonlar akıtmaya degmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Ne kadar ses değiştiğini bilseniz belki böyle demezsiniz :) Ses kalitesi ve baslar inanılmaz farkediyo dandik kulaklıktan kalitelisine geçince. Ben de in-eardan başka bişey kullanamıyorum, yardımcı olamadım onun için kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 abi ses kalitesini ben mp3 playerda aramam fazla. otobuste, vapurda yolculuk ederken ya da deniz kıyısında guneslenirken falan dinlerim. sesi güzel versin yeter, yemişim vereceği bası hiç lazım değil. eninde sonunda bozulacak bisey cunku, o kadar para verdikten sonra aleti kullanıs seklim degisir. o zaman da anlamı kalmaz olayın. fazla nazik olamam ben oyle saga sola goturdugum seye karsı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Tamam da işte düzgün izolasyonlu in-ear bi kulaklık alsan, dışarıdan gelen sesi de büyük ölçüde kestiği için hem kalite artıyo, hem de senin kaliteyi gerçekten farkedebilmene imkan veriyo. Aşırı nazik şeyler de olmuyolar zaten genelde, her elektronik alet "elbet bozulacak" diye görülebilir sonuçta :p Başından kablo yaralama/koparma olayı geçmediyse kulaklık konularında bi deniyebilirsin de tercih meselesi sonuçta tabi. Müzik tarzına göre bile değişir hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Benim bütün kulaklıklarım kablolarının içi kıvrıla kıvrıla kopup içten temassızlık yaptığı için bozuluyo. Buna dayanıklı bi kulaklık varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Aradaki farkı anlamayacak insaın boşuna para vermsine gerek yok tabi. MEdiamarkt'ta misal bir ço kkulaklık denenbiliyor. Fiat 150, 200ytlyi geçince artık aradaki farkı anlamıyorum. 800ytl'ye kdar gidiyor adamların reyonundaki kulaklık, hepsini denedim. Ama çok ucuz kulaklıkla dinlediğim müzikten de hiçbişey anlamıyorum açıkçası. Bence zevk alacağın iyi bi kulaklık al ve ona iyi bak. Daha iyi kullanmanın yolunu bul. Kablosunu kıvırıp cebine sokma mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 nasıl tasıyosunuz ki baska turlu? kabloyu uzatıp sopaya mı baglıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Gömlek cebinde pek hasar almıyo, gömlek giymiosam, mp3playerı çıakrıp cebe atıyorum, kulaklık boynumda sallanıyo. Gerçi düşürdüm öyle son kulaklığmı, mis gibi cx400üm gitti. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ya iste ondan bahsediyorum. kıvırmadan saklayamazsın ki bu aleti. sadece kıvrılma da değil. her an yanında tasıdıgın biseyi koruyamazsın o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 toggie said: aynen ben de 15 milyona sony alıp kullanıyorum valla. abartanlar var bu isi. kablosunu kıvırıp cebine soktugun kulaklık icin milyonlar akıtmaya degmez bence. Aynı ben.5 ay oldu suya bile düşen sony kulaklıklar hala çalışıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ben 150ytl ye kulaklık aldım. 1.5-2 sene kullandım. biraz dikkat edersen kullanırsın. ama o 15ytl lik kulaklıkları özel korumaya alsanız o kadar dayanmaz herhalde. tavsiyeye için de ben de kulakiçi olmayanlarda mx760 ı gördüm önerilen. ucuz olsun dersen mx200 al derim. 15ytl ama o 15ytl lik sony den kat kat daha iyi ses verir. ama her halukarda dışardaki sesi izole edemediğin için bazen can sıkıcı olur. kulakiçi kulaklıklar da sağlık açısından riskli şeyler. karar senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Kulaklık alacaksan Senheiser'dan asla şaşma. Dunya'nın en iyi kulaklıklarını uretır. Ayrıca yıne saglam bır butcen varsa Bose onerebılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Elbette kulaklıklar arasında bariz farklar var ama ne olursa olsun 40-50 liradan fazla vermeye gerek yok kanımca. Creative'in çok güzel modelleri var, 20-25 lira aralığında. Ankara'daysan Dost kitabevinde görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Lutfen yanlıs yonlendırmeyelım. 50-60 ytl lık bır kulaklıkta cok ıyı performans vermez.Bahsettıgımız Sennheiser marka ya da Bose marka kulaklıkların ıyı modellerını bır dınleyın ve aradakı BARIZ farkı gorun.Creative asla onerılecek bır kulaklık markası olamaz bu ıkı marka yanında. Herkesın kısısel gorusu.Cok fazla para verır ya da vermez.Ama kımse demesınkı degmez ya da cok fazla fark yoktur.Iyı kalıtede muzık dınlemek ıcın ıyı bır kulaklık sart.Bu kulaklıklarda asla creative marka ya da 30 - 40 ytl lık kulaklıklar olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 niye diyemeyelim yahu. ben hala diyebilirim ki yüzlerce lira, mp3 player kulaklıgına vermeye degmez. isterse bütün beynim ses kalitesi ile transa geçsin, yine degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 çünkü önyargılısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Tabi ayda 1 milyar harçlık alıyor olsaydım ben de gidip 150 milyon şenzayjır (nasıl yazılıyor ulan bu) kulaklık alırdım ama o kadar param yok ve parama göre en kaliteli olanı seçme durumundayım. Sanırım ilkokul 3ten beri walkman cdplayer mp3 playerla haşır neşirim ve onlarca marka denedim. Bas ağırlıklı kulaklıkları sevdiğimden olsa gerek Creative en beğendim marka oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 mülteci, sizin kulaklıklar beş para etmez, müzik dinlemek istiyosanız bose alın vs gibi saçma bi elitistlik mi desem tikilik mi desem , her neyse o yaptığın, yapma. Herkes zengin değil, kulaklığa 150ytl ayıramaz, yaptığın saygısızlık! Bi kere göreceli kavramlar üzerinde tartışıyoruz, sen doğultan beri 1miklyarlık kulaklıklarla, milyarlık müzik sistemlerine alışmış olabilirsin ama ben 100ytllik kulaklıkla 1000ytllik arasındaki "bariz" farkı anlayamam. Kaldı ki dinlediğimiz şey mp3 sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 RayCharles said: çünkü önyargılısın :) önyargılı değilim. cebimde taşıyacağım kulaklığa o kadar verecek param yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 param yok veremem baska, degmez demek baska. Arkadasım butcenı soylersen sana alabılecegın en uygun kulaklıgı soylerım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Ben su Apple'in yeni kulakligini beklemekteyim. Gerci iPod Touch first generation ile full compatible degil ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mülteci said: param yok veremem baska, degmez demek baska. Arkadasım butcenı soylersen sana alabılecegın en uygun kulaklıgı soylerım. param yok demiyorum, anlama kıtlıgın mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 toggie said: RayCharles said: çünkü önyargılısın :) önyargılı değilim. cebimde taşıyacağım kulaklığa o kadar verecek param yok. Toggie terbıyenı takın sevıyeyı bozma. Bunu benmı yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar