Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kulaklık Tavsiyesi


RayCharles

Öne çıkan mesajlar

Şimdi iriver clix2im elime geçti çok mutluyum sevindirik oldum ama bana bir de kulaklık lazım. Kanal içi kulaklık kullanamayacağımdan emin olduğum için(denedim) mx760 almaya karar verdim. Fakat fiyatlara bi baktım 65 ytl falan bunlar ben bunu alıcam 1 aya patlatcam kırcam (ipod kullandığım zamanları hatırlıyorum çünkü 2 haftada bi sony kulaklık değiştiriyodm nerdeyse). Bu yüzden mx760tan da vazgeçtim nispeten ama bir karara varamadım. Bir öneri yapabilir misiniz benim için?

Teşekkürler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi ses kalitesini ben mp3 playerda aramam fazla. otobuste, vapurda yolculuk ederken ya da deniz kıyısında guneslenirken falan dinlerim. sesi güzel versin yeter, yemişim vereceği bası hiç lazım değil.

eninde sonunda bozulacak bisey cunku, o kadar para verdikten sonra aleti kullanıs seklim degisir. o zaman da anlamı kalmaz olayın. fazla nazik olamam ben oyle saga sola goturdugum seye karsı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam da işte düzgün izolasyonlu in-ear bi kulaklık alsan, dışarıdan gelen sesi de büyük ölçüde kestiği için hem kalite artıyo, hem de senin kaliteyi gerçekten farkedebilmene imkan veriyo.

Aşırı nazik şeyler de olmuyolar zaten genelde, her elektronik alet "elbet bozulacak" diye görülebilir sonuçta :p Başından kablo yaralama/koparma olayı geçmediyse kulaklık konularında bi deniyebilirsin de tercih meselesi sonuçta tabi. Müzik tarzına göre bile değişir hem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aradaki farkı anlamayacak insaın boşuna para vermsine gerek yok tabi.
MEdiamarkt'ta misal bir ço kkulaklık denenbiliyor. Fiat 150, 200ytlyi geçince artık aradaki farkı anlamıyorum. 800ytl'ye kdar gidiyor adamların reyonundaki kulaklık, hepsini denedim. Ama çok ucuz kulaklıkla dinlediğim müzikten de hiçbişey anlamıyorum açıkçası.

Bence zevk alacağın iyi bi kulaklık al ve ona iyi bak. Daha iyi kullanmanın yolunu bul. Kablosunu kıvırıp cebine sokma mesela.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben 150ytl ye kulaklık aldım. 1.5-2 sene kullandım. biraz dikkat edersen kullanırsın. ama o 15ytl lik kulaklıkları özel korumaya alsanız o kadar dayanmaz herhalde.

tavsiyeye için de ben de kulakiçi olmayanlarda mx760 ı gördüm önerilen. ucuz olsun dersen mx200 al derim. 15ytl ama o 15ytl lik sony den kat kat daha iyi ses verir. ama her halukarda dışardaki sesi izole edemediğin için bazen can sıkıcı olur. kulakiçi kulaklıklar da sağlık açısından riskli şeyler. karar senin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lutfen yanlıs yonlendırmeyelım.
50-60 ytl lık bır kulaklıkta cok ıyı performans vermez.Bahsettıgımız Sennheiser marka ya da Bose marka kulaklıkların ıyı modellerını bır dınleyın ve aradakı BARIZ farkı gorun.Creative asla onerılecek bır kulaklık markası olamaz bu ıkı marka yanında. Herkesın kısısel gorusu.Cok fazla para verır ya da vermez.Ama kımse demesınkı degmez ya da cok fazla fark yoktur.Iyı kalıtede muzık dınlemek ıcın ıyı bır kulaklık sart.Bu kulaklıklarda asla creative marka ya da 30 - 40 ytl lık kulaklıklar olamaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi ayda 1 milyar harçlık alıyor olsaydım ben de gidip 150 milyon şenzayjır (nasıl yazılıyor ulan bu) kulaklık alırdım ama o kadar param yok ve parama göre en kaliteli olanı seçme durumundayım.

Sanırım ilkokul 3ten beri walkman cdplayer mp3 playerla haşır neşirim ve onlarca marka denedim. Bas ağırlıklı kulaklıkları sevdiğimden olsa gerek Creative en beğendim marka oldu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mülteci, sizin kulaklıklar beş para etmez, müzik dinlemek istiyosanız bose alın vs gibi saçma bi elitistlik mi desem tikilik mi desem , her neyse o yaptığın, yapma. Herkes zengin değil, kulaklığa 150ytl ayıramaz, yaptığın saygısızlık!

Bi kere göreceli kavramlar üzerinde tartışıyoruz, sen doğultan beri 1miklyarlık kulaklıklarla, milyarlık müzik sistemlerine alışmış olabilirsin ama ben 100ytllik kulaklıkla 1000ytllik arasındaki "bariz" farkı anlayamam. Kaldı ki dinlediğimiz şey mp3 sonuçta.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...