knoxville Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ben seni 2. oyu attın diye suçlamıyorum ki. oyun tecrübesi olarak azmodai ilk gece direkt seni recruit etti diyorum. ayrıca bu kadar masumun kanı var ellerinde. asıcaz kurtuluşun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 nete girmişken topluluğa uyup oyumu vereyim linç oyu:fly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 fly vefat ediyor sanirim boylece. ya bu arada biraz daha aktif laaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 pardon pek takip edemedim bu aralar ama ben hala penth'den şüpheleniyorum LİNÇ OYU: PENTH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 abi ben o olayi acikladim, ozurumu de diledim senden kusura bakma gercekten oyle bok atar gibi oldu. da aticak olsam devam ederim, cidden eins bilmemne masterin ne oldugunu ortaya cikarmak cabasiyla yapmistim, yemedi de zaten kimse sana bi kara calinmadi ki. baska suphe cekecek naptim bilmiyorum valla, yaz abi konusalim aciklayayim seni ne durtuyrsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 8 oya ulaşan Fly linç edildi. Kendisi yine topluluk kurbanı olan bir başka townie'ydi. Gece 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Ben oyundan çıkmak istiyorum. Yürümüyor bariz şekilde, gece olmuş, 2 gün geçmiş halen gece oyu yok mafyadan. Ciddiyim, beni çıkarabilirsin oyundan Rewendor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 gececi olduğum düşünülmesin diye mesaj atmayım diyordum ama hakkaten yalan olmuş bu tur.. en uzun gece bu oldu heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ben bile baydım, hadisenize yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Kaç turdur ben de oyunculara farkettirmemeye çalışsam da baydım iyice oyunun yavaş işlemesinden. Bu geceyarısı tekrar bakarım, hala herkes kararını vermemiş olursa oyunu burada bitiririz. Boşa bekletmeyelim kimseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 hmm, hala ses yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 haydaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Hala net cevap vermeyen üye(ler) var onların son kararlarını ya da inaktifliğinden yola çıkarak geceyi pas geçtiklerini varsayıyorum artık. Devam ederlerse artık oyun bitirir ya da onları öldürürüz. Bu gece 2 cinayet işlendi masum bir townie olan tunca ve shadow çete üyesi penthesilea sabah ölü bulundu Gün 4: Hayattaki oyuncu sayısı: 12 Linç için gerekli oy sayısı: 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 hadi oyunu hızlandıralım artık biraz. hayatta kim kaldı listesi fln olsa güzel olur. kalabalık oyunda takip etmek zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bir masumun canina kiydiniz lan kostebektim ben =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 valiniz olarak bu şehre emek verdim o kadar, ayrıca siz öldürmediniz ben intihar ettim tşkler. //ot ilerde kullanırsınız, hem tanrı bey hem de oyunculara yardımcı olur diye listeyi koyup öbür dünyaya geçiyorum : 1- Apache - temizlikçi 5- knoxville - ozan 6- Masquerade - denizci 7- Krusty - köyün sokakta yaşayan sarhoşu 8- muglear6 - ahırcı çoğunlukla 9- NoTwist - gezgin 10-Spyro - asker 12-eregorn2 - deniz fenercisi 17-Joscelin - miço 19-ShadowFury - tüccar koruması1 14-fede - şehir koruması 18-0ne - tüccar yamağı 22-Smoke - çoban || Demon Lider , 0. gece 20-Lexius - tüccar koruması2 || Townie , 1. gün 4- Azmodai - köyün yaşlı bilgesi (elder) || Vampir Lider , 1. gece 21-throne_eins_master - garson || Soytarı , 2. gün 15-Nosfe - tüccar || Townie , 2. gece 11-Cüce - gemi kaptanı || Townie , 3. gün 16-smash - çiftçi || Townie , 3. gece 13-Fly - vali || Townie , 4. gün 2- Penthesilea - komutan || Shadow , 4. gece 3- tunca - hancı || Townie , 4.gece[ /small] edit : ufak düzeltmeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 eah tagler olmadı, neyse iyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 -silindi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Penthesilea said: bir masumun canina kiydiniz lan kostebektim ben =( herkesin gözü önünde "sen ya shadow ya demonsun" demiştim, sen de bana palyaçosun demiştin hatırlıyor musun? köyün şehidi oldum bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 tuncanın ısrarı ölümünü getirdi... geliştirdiim en büyük teori ise demon(kaldıysa)lardan biri gece tuncayı öldürdü ve suçu penthin üstüne atmaya çalıştı... ama takıldıım bi nokta var...penthi kim nie öldürdü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 sırf fantazi olsun diye bile öldürülür penth sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 kim banlanmıştı en son forumdan? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 çok başarısız bir trollsun ama sen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 başka topiği trolle bari burayı değil bu arada ölüyüm ama oyunu takip ediyim ne heyecanlı townieler olarak kazanıcak mıyız acaba falan diyorum, kimse oynamıyo yazmıyo resmen ne bu hevessizlik anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ortaya teori atıroum ama kimseden ses yok... birini ilk suçlasam nie ilk onu suçladın diede üstüme gelmelerinden korkuom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar