knoxville Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ne kadar fly'da ısrarcı olsam da ve kaale alınmasam da inaktiflerden kurtulmak lazım. linç oyu geri çekme: fly linç oyu: cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Linç için gerekli oy: 9 smash 1 (fly) cüce 7 (smash, apache, joscelin, masquerade, eregorn2, penthesilea, knoxville) penthesilea 1 (tunca) joscelin 1 (krusty) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 eğer herkes hemfikirse inaktif birinin ortadan kalkması benim de işime gelir. ancak oyuna bakmak yatmadan önce aklıma geldiği için çoğu postu doğru düzgün okuyamadım bile, sabaha son kararımı vereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 eklemeyi unuttum: smash halen mafya olduğunu düşünüyorum, cuce mafya çıkarsa fazladan rahatlamış olacağım sadece , çıkmazsa da inaktivite azalacak ; oyumu ikna oldum/uzlaştım/vs diye değiştirmiyorum. sabaha yaparım dedim ancak hadi neyse, Linç oyu geri çekme : smash Linç oyu : Cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 mafya değilim ben, açıklamamı okumamışsın Fly'dan sonra virgül koymayı unuttum diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 bi de benden kuru kuru şüpheleneceğine bi imla hatası yüzünden, gece takip et istersen görürsün masum olduğumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 *Çok uzun zamandır inaktif değildim oyunda kusura bakmayın.* Şimdi olan biten herşeyi baştan okuyup oyuna kaldığım yerden devam ediceğim.Sanırım bi gazla Cüce nin üzerine gidilmiş.Bakalım neler olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Dün linç oyu vermemiştim durum netleşsin biraz diye, ama smash ve Penth konusunda açıklama geldi, ki bu onları şimdilik şüpheli listemin dışına iter, e madem herkes inaktifleri şutlayalım konusunda karar vermiş, laf etmek düşmez. Linç oyu: Cüce Böylece 9 oldu, gün biter... (e benim de zamanlama süper, ne zaman baksam son oyu atmak bana kalıyo, adım cellada çıkıcak lol=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Cüce linç edildi. Kendisi gemi kaptanı ve masum bir townie'ydi. Böylece oyuncu sayısı 16'ya düştü. Gece 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 gercekten guzel oyun sergiledi bi daha kurallara anti oyun takılanlara ö.m. spam yapılsın tüm oyuncular tarafından eklentiside gelsin.hatta eksi rep duşu altında uyuyukalsın ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Gece masum bir townie olan smash ölü bulundu. Gün 4: Hayattaki oyuncu sayısı: 15 Gerekli oy sayısı: 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 baya sarhosum ben de yeni gun baslamis madem 2 kelam bisey yazayim valla ne yalan soyliyim fly'dan cok suphelendim acikcasi, bi cevap bekliyorum kendi adima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 editleyemiyoruz boyle ekleyeyim: az kalsin linc edicektik adami gecen tur, madem townie imis. suclamak icin gerekcelerin nelerdi bi anlatirsan en azindan guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 fly beklemedeiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 başta niye oy verdin derseniz de ortada hiçbir sebep yokken (o günkü tartışmaya mümkün oldukça katılmaya çalışmama rağmen) inaktifler listesine girdim. benzer şeyleri birkaç defa söyleyerek aktifmiş izlenimi verdirip kendinden daha az rastgele birini seçip onu öldürtecek diye düşündüm, bu da üstteki gerekçeye ek oldu. daha önce öne sürdüğü inaktifler listesinde 4 kişi vardı sahiden inaktif olan, beni suçladığı tur birden ikisini çıkardı beni koydu.o iki kişiden de halen ses yok. bir de şu var, smash said: bi de benden kuru kuru şüpheleneceğine bi imla hatası yüzünden, gece takip et istersen görürsün masum olduğumu oyumu cuce'ye çevirdikten sonra atmış olsa bile mafya olma potansiyelini arttıran bir mesaj, benim için "slm ben mafya :)" dan farkı yok. bu tur yaşasaydı bu quote u da katıp oyumu verecektim yine. ayrıca bana pek de imla hatası gibi gelmedi, birkaç mesaj boyunca devam etmezdi o kadar basit olsa. tldr : lexius 2 benim gözümde, o anda ya inaktifleri ya da taze pot kırmış izlenimi verenden şüphelendim, ikisinde de aynı şey oldu. yine olsa yine yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 azmo'nun seni recruit ettiğine eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 azmonun mafya olduğunu nerden biliosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 öldüğünde koskoca yazılmıştı ya hani vampir lideriydi diye, belki ordandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 ana unutmuşum be onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 aynı mantıkla 11 kişi daha mafyadan. bu arada bir pot daha mı kırıldı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 potu benim kırdığımımı idda ediosun fly? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 evet. //offtopic oyun çok yavaş, aksiyon istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 aa ölmüşüm yahu ölünün arkasından hala konuşuyosunuz edit: oyunu etkiler belki diye hiç önemli bişey dememiş olmama rağmen güncelliyorum, rewendor özür dilerim susuyorum da bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 su inaktifler ayakkabının icine girip bi turlu anlasılmayan ama ılık ılık batan cakıl tası etkisi yaratıyor bende bi turlu odaklanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 pot kırıldı die lex öldü... townie çıktı... pot kırıldı die smash öldü townie çıktı... sırada ne var... pot kırıldı die ben ölcem... fly daha mantıklı şeylerle gelmeni isterim... ayrıca oyun yavaş ilerledii için ölen kişileri aklımda tutamadıysam özür dilerim... hadi bunla suçla beni... bir sonraki suçlama daha mantıklı olmazsa linç oyumu sana vercem fly... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar