Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wicked Oak Tree (sadece oynayanlar mesaj atsın lütfen)

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

eklemeyi unuttum:

smash halen mafya olduğunu düşünüyorum, cuce mafya çıkarsa fazladan rahatlamış olacağım sadece , çıkmazsa da inaktivite azalacak ; oyumu ikna oldum/uzlaştım/vs diye değiştirmiyorum.

sabaha yaparım dedim ancak hadi neyse,

Linç oyu geri çekme : smash
Linç oyu : Cuce
Sosyal ağlarda paylaş

Dün linç oyu vermemiştim durum netleşsin biraz diye, ama smash ve Penth konusunda açıklama geldi, ki bu onları şimdilik şüpheli listemin dışına iter, e madem herkes inaktifleri şutlayalım konusunda karar vermiş, laf etmek düşmez.

Linç oyu: Cüce

Böylece 9 oldu, gün biter...
(e benim de zamanlama süper, ne zaman baksam son oyu atmak bana kalıyo, adım cellada çıkıcak lol=))
Sosyal ağlarda paylaş

başta niye oy verdin derseniz de ortada hiçbir sebep yokken (o günkü tartışmaya mümkün oldukça katılmaya çalışmama rağmen) inaktifler listesine girdim.

benzer şeyleri birkaç defa söyleyerek aktifmiş izlenimi verdirip kendinden daha az rastgele birini seçip onu öldürtecek diye düşündüm, bu da üstteki gerekçeye ek oldu.

daha önce öne sürdüğü inaktifler listesinde 4 kişi vardı sahiden inaktif olan, beni suçladığı tur birden ikisini çıkardı beni koydu.o iki kişiden de halen ses yok.

bir de şu var,

smash said:
bi de benden kuru kuru şüpheleneceğine bi imla hatası yüzünden, gece takip et istersen görürsün masum olduğumu

oyumu cuce'ye çevirdikten sonra atmış olsa bile mafya olma potansiyelini arttıran bir mesaj, benim için "slm ben mafya :)" dan farkı yok. bu tur yaşasaydı bu quote u da katıp oyumu verecektim yine.

ayrıca bana pek de imla hatası gibi gelmedi, birkaç mesaj boyunca devam etmezdi o kadar basit olsa.

tldr : lexius 2 benim gözümde, o anda ya inaktifleri ya da taze pot kırmış izlenimi verenden şüphelendim, ikisinde de aynı şey oldu. yine olsa yine yaparım.
Sosyal ağlarda paylaş

pot kırıldı die lex öldü... townie çıktı... pot kırıldı die smash öldü townie çıktı... sırada ne var... pot kırıldı die ben ölcem... fly daha mantıklı şeylerle gelmeni isterim... ayrıca oyun yavaş ilerledii için ölen kişileri aklımda tutamadıysam özür dilerim... hadi bunla suçla beni... bir sonraki suçlama daha mantıklı olmazsa linç oyumu sana vercem fly...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...