naverost Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Merhaba arkadaşlar Toshiba Satellite A305-S6858 Special Edition Laptop'um var. Laptop Özellikleri : Intel® Core™2 Duo 2.00 Ghz İşlemci Intel® Graphics Media Accelerator X3100 with 128MB-358MB 4GB PC5300 DDR2 SDRAM 15.4" WXGA TFT-LCD ekran 320GB Serial ATA Hdd 10/100 Mbps Ethernet LAN 5-in-1 bridge media adapter Microsoft Windows Vista Home Premium Edition 64-bit Laptop Amerikadan yeni geldi az kullanılmış 1 Yıl Uluslararası garantisi mevcut. Fiyatı : 2.850 YTL'dir.Pazarlık payı mevcuttur. İsteyen orjinal linkinden kontrol edebilirler ; Bestbuy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 şey ben muhabbeti anlamadım sanırım? special edition derken fark ne bunu diğer laptoplardan ayıran? hani 3 gün sonra 1650 ye a300-15m alıcamda acaba dizayn farkı falan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 $869.99 diyor mesela ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naverost Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 PassivE_KesH said: şey ben muhabbeti anlamadım sanırım? special edition derken fark ne bunu diğer laptoplardan ayıran? hani 3 gün sonra 1650 ye a300-15m alıcamda acaba dizayn farkı falan mı var? Special Edition'da laptopun üst ve iç dizayn farkı + radyo anteni ve extradan kamerası bulunmaktadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naverost Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 PassivE_KesH said: $869.99 diyor mesela ayrıca. Laptop henüz Türkiyede bulunmamaktadır 869.99 $ lık fiyati istiyorsanız gidip amerikadan kendiniz alabilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 iyi alırız. kibar şey. amerikaya gidip alıp gelsem aynı fiyata geliyor amerika görmüş olurum lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ayrıca ben çift kişilikli degilim tek mesaj altında cevap verebilirdin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naverost Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 görmedim ilk başta kullanıcı aıdnı :D daha doğrusu mesajları ilk gördüğümde ayrı ayrı kişilerin attığını sanmıştım o yüzden 2 alıntı ile cevapladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 katma değer vergisi bile daha az koyuyor arkadaşım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 vergiden vergi alan bir devletimiz var :D evet evet ötvden kdv alınıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 naverost said: Merhaba arkadaşlar Toshiba Satellite A305-S6858 Special Edition Laptop'um var. Laptop Özellikleri : Intel® Core™2 Duo 2.00 Ghz İşlemci T kaç ? Intel® Graphics Media Accelerator X3100 with 128MB-358MB 4GB PC5300 DDR2 SDRAM 15.4" WXGA TFT-LCD ekran 320GB Serial ATA Hdd 10/100 Mbps Ethernet LAN 5-in-1 bridge media adapter Microsoft Windows Vista Home Premium Edition 64-bit Laptop Amerikadan yeni geldi az kullanılmış 1 Yıl Uluslararası garantisi mevcut. Fiyatı : 2.850 YTL'dir.Pazarlık payı mevcuttur. İsteyen orjinal linkinden kontrol edebilirler ; Bestbuy Verilmez. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 öyle bir ekran kartina sahip bir bilgisayara okadar para verilmez nekadar specia edition olursa olsun.şahsi görüşümdür iyi satişlar asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 vizesi olan varsa cidden uçak biletinide kotarır hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Ekran kartını ve işlemciyi görünce dedim herhalde bu 11" falan, sonra ona da baktım 15.4" çıktı. İkinci el ve bu özelliklerdeki bilgisayarı 3.000 YTL'ye satmak? Megalo-idea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Kusuratlı rakam veriyimde salladıgım bellı olmasın gıbı olmus bıde bari 3 de 2 700 de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 naverost said: Laptop henüz Türkiyede bulunmamaktadır 869.99 $ lık fiyati istiyorsanız gidip amerikadan kendiniz alabilirsiniz :) bi git abicim ya üretimden kalkmış ürün ve istanbulbilişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Bu fiyata neler alabiliyormu$uz da, üzerine paramiz artiyormu$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Sağlam geçirecekmiş arkadaş. Hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Böyle çakma şeyleri 3-5 kat fiyata satan enayi avcılarından nefret ediyorum ya, cin olmadan adam çarpıyolar. Gittigidiyor vb. sitelerde yorum falan da yazamıyosun işin kötüsü, ürün açıklamasında sahtecilik falan yoksa site yönetimine de mesaj atılmıyor doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 pazarlık payı varmıs ıste ne dıye adama yuklenıyorsunuz 2000 ytl ındırım yap alam laptop u puhahaahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Yuh keko bari içinde fiyat olmayan bir link verir insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 puahaha o fiyata bu ekran kartiyla hemde: Intel® Graphics Media Accelerator X3100 with 128MB-358MB Yürü git laynn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Buna cok yakın hemde 3 te bir fiyatına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Tamam adamı bu kadar yerden yere vurmayın daha toy abileri öğrenicek :P de... Robert_Poche sende işkembe-i kübradan sallama be abicim nereye yakın :D Arkadaşımınızın geçirme çalıştığı laptop'taki işlemci şekil a) Intel® Core™2 Duo 2.00 Ghz ve Senin yakın örneğin şekil b) Core Duo T2370 1.73 2MB 533Mhz Yine arkadaşımınızın geçirme çalıştığı laptop'taki RAM şekil c) 4GB PC5300 DDR2 SDRAM ve Senin yakın örneğin şekil d) 2048MB Yine arkadaşımınızın geçirme çalıştığı laptop'taki HDD şekil e) 320GB Serial ATA ve Senin yakın örneğin şekil f) 120GB 5400RPM 8MB Yine arkadaşımınızın geçirme çalıştığı laptop'taki işletim sistemi şekil g) Microsoft Windows Vista Home Premium Edition 64-bit (ki bugün bir 64-bit Windows Vista Home Premium Edition lisansı ne kadar biliyor musun sen, gerçi bende bilmiyorum ve araştırma yapmaya üşendim şimdi ama pahalı :P) ve Senin yakın örneğin şekil h) FREEDOS Tabi birde arkadaşınki sıpesyel ediyşın, seninki dizayn bay datron :P ama sonuç olarak yinede o para etmez gece gece bende can sıkıntısı saçmaladım işte... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 sipeşıl edişın o ama radyo anteni var!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar