PATA Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 herzamanki gibi yine veterinere götürdüm köpüşümü.Adam dedi ki bi iki hafta sonra gel yine kulaklarını kesiyim ayarlıyacam ben herşeyi dedi. Ben dedim noluyo ne kesmesi filan kesemssin kulak mulak. diyor ki kesmek gerekir kangalların kulaklarını.İzin vermem filan dedim kestirmiyecem ama doğrusu nedir tam bilemiyorum.Bi danışıyım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 alla alla ne alaka ya hayvanın kulağı kesilir mi? nedir bu kavgada avantaj olsun falan diye mi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 sacmalamıs veterinerin, sakın kestirme. kangalların kulakları doberman yada dogo vs gibi deil ki kesilsin yaw. ayrıca yasak, veterinerin adresini verirsen diplomasının iptaline kadar gider olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 kangalların kulak kesme olayının mantıklı bi açıklaması war ama koruma için kullanımicaksa bi gereği yok. şoleki çiftliklerde falan hep bu kangalları kullanıolar kurtlara falan karşı. bu kopek familyasından olan hayvanlarda kavgada direk kulağa saldırırlar. çiftliklerdeki falan kangalların kulaklarını kavga ederken kulaktan darbe alıpta canları yanıp kaçmasın korumaya dewam etsin diedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 said: Kulak kesiminin iki mantıklı açıklaması vardır. 1-Sürüde görev yapan köpeklere kurtla yada başka köpeklerle karşılaştıkları zaman avantaj sağlaması için tort yada çivili tasma denen aparatlar takılır bogazına. Kangalın kulakları uzunsa koşarken bu çivilere çarpar ve yaralanır. Öncelikli sebebi budur. 2-kangallarda kırık kulak yapısı istenmeyen bir özelliktir. bazı yetiştiriciler bunu saklamak için keserler hayvanların kulaklarını. Bu iki ihtimal dışındakiler estetik amaca yöneliktir ve doğru değildir. Hatta kırık kulakları saklamak için kesilmesi bile doğru değildir.. Estetik zevki kesik kulaklıları gerektiriyorsa bile bu uzman veterinere yaptırılmalıdır. kangal'larla ilgili bir siteden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Oha nasıl bir veteriner. Ben ilk benim köpeği alıp götürdüğümde, kulakları kestirmekle ilgili herhangi bir yorumun olacaksa, hemen terket burayı demişti hehe Seninki sayko çıkmış, bence sen de terket orayı köpeğinin sağlığı için. Kangalların kulakları kesilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 said: 2-kangallarda kırık kulak yapısı istenmeyen bir özelliktir. bazı yetiştiriciler bunu saklamak için keserler hayvanların kulaklarını. Bu nasıl birşey ya. Hadi sürü köpeğini anladık diyelim de burda adı geçen yetiştiricileri bulldoglara vermek lazım said: Ben ilk benim köpeği alıp götürdüğümde, kulakları kestirmekle ilgili herhangi bir yorumun olacaksa, hemen terket burayı demişti hehe Saygılar. Veteriner dediğin hayvan sevmeli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 güzel görünüm oluyor kangallarda daha ürkütücü bi görüntüye sahip oluyor bencede kestir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 kopar kafasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 daha ürkütücü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Var öyle manyaklar, sırf görüntü için kulak kesenler. Benim rahatsız ilk geldiğinde kulakları çok büyüktü, kanat gibiydi hatta (vücuduna oranla büyüktü yani). Muhtemelen her köpekte böyledir, bir insan nasıl kıyabilir o şirinliğe anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Adam kulaklarını kesmessek iyi duyamayacğını iddia ediyordu.Neyse eski bayan veterinere döndüm.Sanırım diğer arkdaş kendine ameliyatla kar sağlamaya çalışıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 sen de doktora, yarin gelin sizin dilinizi keselim deseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 yok öle bişi ne kulak kesmesi falan, insanların hayvanın sağlığı için gerekli olmayan bu tur uygulamalara yönlendiren veterinerleri şikayet edin lütfen. veya bi sene bekle, becerebiliceksen gel kes de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 aquila said: sen de doktora, yarin gelin sizin dilinizi keselim deseydin. ne dili, ne dili? çükünü kesmeli o herifin. para alacam diye hayvancağızı doğrayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 kestirmem köpeğimin hiç bi yerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Kestirme yok ole bisi hatta sikayet et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Kangalımın kulağını kestirmedim, çünkü 10 dönümlük arazimde gezen koyun sürüm yok. Eğer yaylada sürünüzü koruma amaçlı değilse, kestirmeyin kulaklarını köpeğin. Hele hele olur da kavga eder, kulagına girerler acır diye hiç kestirmeyin, hakim olun itinize. Kangal çok şahane hayvandır yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 olur da çatışma falan çıkarsa diye tarantino usulü bacağa otomatik silah takıyomuymuş hayvanlar oyuncak değil, onlar da bir "can" ya. sen işini onlara adamışsın ve yaptığın hareketlere bak. şikayet et, hayvanları koruma der. falan da şikayet et hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 hayvanın kuyruğu kulağı görüntü için kesiliyor ya .. kuyruk kesme olayı da sağı solu dağıtıp devirmesin diye.. öyle yapabiliosan neden eziyet edeceksin hayvana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 flap flap hareket eden o kulaklara kıyanın canını alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar