Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 perdeleri yıka, evi süpür, toz al. nefret nefret nefret. :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 pis pis oturmak en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 yıkanmış perde yerine takılmadan temizlik bitmiş sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 sabahtan beri temizliyolar 12 de uyandırıldım hadi oğlum odanı temizlesinler şeklinde . kahvaltıyı demin yaptım .4 saat balkonda sürgün hayatı yaşadım laptop umla =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 forgiver said: yıkanmış perde yerine takılmadan temizlik bitmiş sayılmaz salonun bütün perdelerini taktım . başak burcu annelerin çocuklarına allah yardım etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Lanet olsun annemin içindeki temizlik sevgisine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Iste sirf bunlari cekmemek icin okulda adeta "Dorm Alone" cekicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 şimdi avizeleri sil , vicdansız diyor annem. tamam siliyorum diyorum ben de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Yalnız maskareyd o yapılanları izlemiyor ya da perde takması istenmiyor. Adam muhtemelen şu an yerleri siliyordur xD Babası yurtdışına çıkmadan önceki akşam; -Oh oh peder gidiyor, sabahlara kadar WoW oynarım 70 olurum vs. vs. Babası yurtdışına çıktıktan sonraki akşam; -Abi şimdi süpürge yapıyorum, sonra yemeği ocağa koyup gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 abi sabah ben de yerleri sildim yani, anlıyaibliyorum onu çok iyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 balon said: başak burcu annelerin çocuklarına allah yardım etsin. ahah +1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 eline sağlık nimet abla. ev pırıl pırıl oldu, kılım da kıpırdamadı. annemin de. djhjd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 safsa piyango gibi kadınmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 piayngo değil. temizlikçi kadın o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 evde herşey heryerde allahtan bu gece yolcuyum yoksa yarın sabah yedide elektirik supurgesi ile uyanırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Ya lan ben neyse bişi demiyorum. Bunun bi de misafirli versiyonu var. Eve bu akşam amcamlar gelecek diye 234 kere dışarı çıktım. Bakkala gidip geliyorum olm şu da lazım sonra şu da lazım oldu hemen gidiver. Perdeyi tak. Odanı topla. Bu şapka ne burda BÜTÜNGÜNÇALIŞTIMUĞRAŞTIMBİBAKKALAGİDEMİYONMUHE? Olm git pide al ama x pidecisinden alacaksın başka olmaz Baba x çok uzak ake XTENALACAKSINMİSAFİRLERGELİYOADAMGİBİPİDEALLANSAN BANYOYUISLATMIŞSINBANYOYAPMAYINDEMEDİKMİALO. yetti beah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Bizim ev tezek kokuyo resmen ahır gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 bitti ama ben de bittim. (:P) level 70 de olamadım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar