Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çocuklar gelecek...

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

Bugün onu düşündüm. O yanaklarını mıncık içinde bıraktığımız çocuklar, bakıp gülümsediğimiz, ırk, din, dil gözetmeksizin sevdiğimiz çocukları. Birgün hepimiz gidicez bu dünyadan. Ve bu çocuklar birbirlerini dövecek, birbirlerini aldatacak, birbirlerini üzecekler. Bu güzel çocuklar birbirlerini öldürecekler...

Çok garip çok acaip geldi bu bana. Durduk yere canım sıkıldı bu güzel günde... Paylaşmak istedim.[signature][hline]o neydi be..
Sosyal ağlarda paylaş

En azından dünyadaki çeşitliliği düşünüp sevinebiliriz.

Erkek var kadın var. Çeşitli ırklar, çeşitli kültürler var. Ve tabii ki çeşitli yaşlar da var. Herşeyin monoton olması daha iyi olmazdı diye düşünüp avunabiliriz. Çeşitlilik çok güzel.

Bazen düşünüyorum ya kadınlar olmasaydı.. ıyk.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

Buna hayat diyorlar. Senden önce de böyleydi senden sonra da böyle olacak. Kim ne derse desin bunu değiştirecek kudret insanda yok. Seninde buna üzülüp güzel bulduğun günü kötüleştirmeye kendi üzerinde hakkın yok. Murphy'nin dediği gibi, gülümse yarın daha beter olacak.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

abi keşke herkez tek bayrak altında barış içinde yaşasa...müthiş bir fantazi gibi duruyor ama keşke..[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world
these are the pale deaths which man miscall their lives
all these i cannot bear to witness any longer
cannot the kingdom of salvation take me home

:rock:To LiVe iS To Die:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

ben çok kötü bir örneğim galiba[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

hem ööle hem de oynadıklara oyunlara bile baksanıza, seerettikleri çizgi filmler, satın aldıkları oyuncaklar, bunlar hep ailelerin suçu, genetik diil yaw. hiç biri dooru dürüst aile ve şefkat ortamında büyütülemio malesef... 9- 10 yaşında çocuklar blade falan seeredio yaw, bu nedir abicim?[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

valla benim ailem hiçbirzaman ekşın men yada neblim boncuklu tabancah falan almazdı hiçde korku filmi yada efenime söyliyim böyle kanlı hedeli filimler izletmezlerdi
ben niye böyle oldum
genlerden
başka açıklaması yok:)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

yuh[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

hitler, stalin, mussolini, mao ve nice diğer insanlık yokedicilerinin hiçbiri action men oynamadı, kill bill seyretmedi. esas tehlike bunları görmeden, şiddetin ne olduğunu bilmeden yetişip, "vatan millet sakarya, rumların hepsini denize dökeriz biz" diyerek yetişen gençlikte. gelecekte de en büyük kanları bunlar dökecek, dünyanın bir sonu olursa bu şiddetin ne olduğunu tatmamış köy çocuğu bush gibi insanlardan olacak bu..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
Sosyal ağlarda paylaş

heuheu horace al işte chemical a bak hizaya gel zamanında top ta almışlar furby de ama nafile (:

patlayıcı madde adam (:[signature][hline]fedaykin, 02 Nisan 2004 17:42 tarihinde demiş ki:
Bu ve bunun gibi bir çok sebep sonucu gerçekleşen milyonlarca yıllık evrimin dışa yansımalarından biriside uzaktan kumanda kullanma hızı olarak bize geri döner
Sosyal ağlarda paylaş

iide horace bu insanların tipik özelliği deil mi?
biz kavga etmedik mi, aldatmadık mı, birbirimizi üzmedik mi?
kısır döngü bu kanun gibin bişi işte =P[signature][hline]This holy reality, this holy experience.
Choosing to be here in...

This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in
This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion.

Playlist
Sosyal ağlarda paylaş

örnek

filistinli anne muhammed i öper okşar ogludur çünkü sever
israilli anne şolam ı öper okşar ogludur çünkü sever

aldıkları egitim gördükleri olaylar örendikleri şeyler dogruldutusunda bu iki cocuk yıllar sonra karşılaşır be birbirlerine kurşun atabilirler.

halbuki bu iki cocuk birlikte top oynıyarak zamanda gecirebilirlerdi.
ikisininde onları cok seven anneleri vardı halbuki[signature][hline]impossible is nothing

www.fallenbishop.cjb.net

Sosyal ağlarda paylaş

valla yorumlar güzel keşke izleyebilsem..[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world
these are the pale deaths which man miscall their lives
all these i cannot bear to witness any longer
cannot the kingdom of salvation take me home

:rock:To LiVe iS To Die:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

iktidar'ın kontrol altına alınması gerekliliği üzerine önemli bir argüman sayılabilir aslında :P
hergün insanlar ölür bazıları bunu hissedebilir
hergün yeni insanlar doğar ve bazıları bunu da hissedebilir
çok az insan ise bunların ikisini de ve daha nicelerini de anlayabilir
işte ,özlü söz üretme teknikleri kitabı'nın faydaları[signature][hline]Show No Mercy

[Bu mesaj armra tarafından 25 Nisan 2004 16:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...