khala Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 yancı arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 yarın öbürgün gelmeyin cons i want your babies diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 tuna yalandan warhammerina devam etsin bosverin onu s3 silahi bile alamadi diye hirs yapti warhammerda kral olucam falan diyordu oyunda ben warhammer'a gecerken dela,dark ve dralnu devam ediyordu hala ve bir iki kisi daha vardi ama patideki isimlerini bilmiyorum wotlkde yine cosariz o kesin hatunlu teamspeakcilerde geri gelirse ozellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Off off yeter zarf atmayın artık adama bunalıma giricek sonra B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Gelen gelir canım, ben cüce olarak kalsak bile 5'e çok rahat tamamlayıp arena kasarız yani rahatça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bende kasarim abi walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 dr00dumla aranıza gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bende yeni başlayacam bakarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 xunn said: Gelen gelir canım, ben cüce olarak kalsak bile 5'e çok rahat tamamlayıp arena kasarız yani rahatça. yok zaten oyuna girince darkla temasa gecin cok rahat takim cikarirsiniz frostmane hordeun yarisiyla kanka herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Eet, söyleyin guild ayarlasın size ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Abi bizim war serverında djungelfrukt diye bi eleman var. Rvrde gördüm aksyon içinde konuşamadım bu akşam yine sorucam. Bizim djungel mi şimdi bu? Karak eight peaksde oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Burak senin atacağın postun.. Açsana işte tiki paladinini. "Crit vuracam, yakıcam yıkıcam!!1" diyordun retardininle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Popeye said: xunn said: Gelen gelir canım, ben cüce olarak kalsak bile 5'e çok rahat tamamlayıp arena kasarız yani rahatça. yok zaten oyuna girince darkla temasa gecin cok rahat takim cikarirsiniz frostmane hordeun yarisiyla kanka herif dark tek basına solalmıycakmı lichkingi'i takım falan mı takılıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Bu gece transfer oluyorum ben Frostmane'e. Cüce de orada kasacak. En çok adam orada varmış, azıcık araştırma yapınca bu çıktı ortaya. Radikal serverlarda oynamaya zaten gerek yok, ve Horde'un sayısı azmış ki bu bir artı. Rekabet olacak demek. %75'i horde olan bir battlegrouptan gelicem ve açım yani alliance kesmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 projem var okul var ake sdf latenight takılırım sattım ztn acc su an elimde tbc-up bos acc var realm belli olsun gelrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 frotsttan galiba karazhana bi guilde gelmişti nonhpixion mu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 acc boş boş ödeniyor sürme gözlü xunn ile kurtadam cüce geliyorsa kasarım o priesti bayram dönüşü vallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 PvP yapmak istersen gel arenaya! Edit: Lan ne sürmesi?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 warrior ile gelirim ben de 80 olduktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Popeye said: tuna yalandan warhammerina devam etsin bosverin onu s3 silahi bile alamadi diye hirs yapti warhammerda kral olucam falan diyordu oyunda muahua dark'a dayanabilsem fazlasını bile alırdık. frostmane tayfa ve pvp/arena? lulz. pvp bazlı oynayanlara tavsiye etmiyorum. öte yandan pve bazlı oynayanlar için şahane ortam. dark hepinize gült bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Kendi kadromuz zaten var. Adam aramak gibi bir durum yok arena için, fazla insan bile var. Etrafta pati varsa 10 man de yapalım renklensin diyoruz, muhabbet dönsün vs vs. Yoksa bir pve guildı kurup raidlere akacak değil yani bizden kimse. Midemiz kaldırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Bu saatten sonra napıcan pve yi. Gerçi bu saatten sonra napıcan pvp yi neyse ps: senin gözünde sürme yokmu lan hint kızları gibi sürmeli sanıyordum ben senin gözleri demekki doğalmış asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Bump. Transfering bir gecede tamamlanmış şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 benimki 45 dakika sürdü. forma 20 ytl sıkıştırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ben sıkıstırmadan 10 dk sürüyo sorun sizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar