Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kedilerin t-shirt üstünde uyuma sendromu.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

cheezburgerda şu resmi görünce hatırladım.

eskiden benim kedi de yere fırlattığım t-shirtlerin üzerine özel olarak gider yatardı. nedir bu tribin sebebi bilen varmı? insana veya insan kokusuna yakın olmayı seviyorlar diye düşünürdüm ama? sizinki de yapıyor mu böyle şeyler?:)

Mesaj tarihi:
tek olarak tişörtmü bilmiyorum. odamda tişört bulamadımı(çok mu düzenliyim neyim) yatağımın üstündeki dağınık pikeye yatıyo. layn koca yatak var koltuk var falan ama gidip pikeye yatıyo hayvan.
Mesaj tarihi:
bizimkiler hala ben eve gelince ayakkabımın içine iki ön ayaklarını sokup kapaklanıolar. bazen kafalarını fln sokmaya çalışıolar rezil, nefes alamadıklarını anliip geri çıkıolar ağızlar yarı açık kalıo hueh. okuldan geldiimde fln yatağımın üstüne özellikle atardım tişortumu ki gelip yatsın böle bayılıolardı :)
Mesaj tarihi:
benim kedi bilhassa gelip yatıyor t shirtlerimin veya pantolon larımın uzerıne hatta ben ıcındeyken bıle bazen bakıyor boole dık dık soora gelıp uzanıyorsam gobegıme oturuyorsam kucagıma yatıyor..:D daha bombası Fidel(golden retriever) bicok kez toplanmıs yatagın pikesini bozmadan yorganın altına gırmıs ve kafasını da benım gıbı aynen koymus sekılde yakalandı bana ama bı gormelısınız sankı yatakta bırı yatıyor salak sesımı de duymadı herhalde hıcte ıstıfını bozmamıstı..laaayn dıye ben kukreyınce yorgan carsaf hep beraber assagı dusup dolanmıstı o gun cok komıktı tam boyle afacan kopek trıplerındeydı ama ahmakça ıdı sonu
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
benim iki kedim de özellikle atkıları çok sever bi atkı buldu mu illa uyur onun üstünde

bi de bi tanesi yatak açık olunca inatla yastığın üstüne yatıyo
Mesaj tarihi:
benim kedim yatagimin icine girip yatiyor, ben de icindeysem yatagin bu sefer benim tshirtun icine girmeye kasiyor, koku ile alakali sanırım, hayvan yerde yatmiyo yahu.
Mesaj tarihi:
Benim köpek de dedemin yanına gitmeden önce ben sızdıktan sonra gelir yanıma yatardı, sabah ayaklarımdaki ağırlığa uyanırdım. Uyandığımı farkedince üstüme basa basa gelir yüzüme solurdu. Of, özlemişim nonoşu.
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:
abi benim kedim gotume giriyor u bekliyorum acikcasi, boyle adim adim ilerliyo topik, su unlu yigit ozgur karikaturu gibi.

Benim kedim giriyor, hatta içeride şuan.
Mesaj tarihi:
tshirtlerden çok temiz tshirtlere yatmaları dikkatimi çekiyor. misal onun dışında bornoz ya da havluyla banyodan çıkınca bir yere koyduğum bornoz ya da havlunu üzerine yatmayı da çok seviyorlar. bence temiz kokması ya da temiz olması ile ilgili zira kediler de çok temiz hayvanlar, ama sahiplerine o kadar düşkün değiller pek çok zaman. köpeklerin durumunda sahiplerine olan düşkünlükleri olabilir ama
Mesaj tarihi:
Abi yok, benim kedi direk gobegimin ustune oturup uyuyordu, sabah kalkarken agzimdan tuyler tukurerek uyaniyordum direk.

Edit: Oha eko sen mi caldin lan kedimi serefsiz.
  • Yeni Oluştur...