Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 cheezburgerda şu resmi görünce hatırladım. eskiden benim kedi de yere fırlattığım t-shirtlerin üzerine özel olarak gider yatardı. nedir bu tribin sebebi bilen varmı? insana veya insan kokusuna yakın olmayı seviyorlar diye düşünürdüm ama? sizinki de yapıyor mu böyle şeyler?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 benim köpek yapıyor onu. kokudan sanırım, kendini yakın hissediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 bence tek amaç "dur şunun tişörtünün üstüne tüylerimi dökeyim de onları temizlemeye çalışırken deli olsun" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 kokudur koku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 valla yeni yıkanmış mis gibin t-shirt/yastık/kazak lara da gidip oturuyolar "teh buralar benimdi aslında eskiden" der gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 tek olarak tişörtmü bilmiyorum. odamda tişört bulamadımı(çok mu düzenliyim neyim) yatağımın üstündeki dağınık pikeye yatıyo. layn koca yatak var koltuk var falan ama gidip pikeye yatıyo hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ya da diğer yerlerden farklı olduğu için yatağın diğer kısımlarından farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ayakkaplara da girerlerdi mesela yazlıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 bizimkiler hala ben eve gelince ayakkabımın içine iki ön ayaklarını sokup kapaklanıolar. bazen kafalarını fln sokmaya çalışıolar rezil, nefes alamadıklarını anliip geri çıkıolar ağızlar yarı açık kalıo hueh. okuldan geldiimde fln yatağımın üstüne özellikle atardım tişortumu ki gelip yatsın böle bayılıolardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 tamamen kokuyla alakalı. benimki eşofman ve tshirt varsa onlara yatardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 hahaha süpermiş bildiğin yorgan niyetine sarılmış:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Benim kopecigimde balkon terliklerimin üzerine yatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 benim kedi bilhassa gelip yatıyor t shirtlerimin veya pantolon larımın uzerıne hatta ben ıcındeyken bıle bazen bakıyor boole dık dık soora gelıp uzanıyorsam gobegıme oturuyorsam kucagıma yatıyor..:D daha bombası Fidel(golden retriever) bicok kez toplanmıs yatagın pikesini bozmadan yorganın altına gırmıs ve kafasını da benım gıbı aynen koymus sekılde yakalandı bana ama bı gormelısınız sankı yatakta bırı yatıyor salak sesımı de duymadı herhalde hıcte ıstıfını bozmamıstı..laaayn dıye ben kukreyınce yorgan carsaf hep beraber assagı dusup dolanmıstı o gun cok komıktı tam boyle afacan kopek trıplerındeydı ama ahmakça ıdı sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 benim iki kedim de özellikle atkıları çok sever bi atkı buldu mu illa uyur onun üstünde bi de bi tanesi yatak açık olunca inatla yastığın üstüne yatıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 benim kedim yatagimin icine girip yatiyor, ben de icindeysem yatagin bu sefer benim tshirtun icine girmeye kasiyor, koku ile alakali sanırım, hayvan yerde yatmiyo yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Benim köpek de dedemin yanına gitmeden önce ben sızdıktan sonra gelir yanıma yatardı, sabah ayaklarımdaki ağırlığa uyanırdım. Uyandığımı farkedince üstüme basa basa gelir yüzüme solurdu. Of, özlemişim nonoşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 abi benim kedim gotume giriyor u bekliyorum acikcasi, boyle adim adim ilerliyo topik, su unlu yigit ozgur karikaturu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 heh benim kedim işte, ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 benimki yorganın altında uyuyor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Penthesilea said: abi benim kedim gotume giriyor u bekliyorum acikcasi, boyle adim adim ilerliyo topik, su unlu yigit ozgur karikaturu gibi. Benim kedim giriyor, hatta içeride şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Hamile falansa yavrulamasın dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 tshirtlerden çok temiz tshirtlere yatmaları dikkatimi çekiyor. misal onun dışında bornoz ya da havluyla banyodan çıkınca bir yere koyduğum bornoz ya da havlunu üzerine yatmayı da çok seviyorlar. bence temiz kokması ya da temiz olması ile ilgili zira kediler de çok temiz hayvanlar, ama sahiplerine o kadar düşkün değiller pek çok zaman. köpeklerin durumunda sahiplerine olan düşkünlükleri olabilir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Her sabah kalktığımda göbeğimde oluyo benim kedi. İçeri nası giriyo kapıyı nası açıyo hiç bi fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Abi yok, benim kedi direk gobegimin ustune oturup uyuyordu, sabah kalkarken agzimdan tuyler tukurerek uyaniyordum direk. Edit: Oha eko sen mi caldin lan kedimi serefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Abi o tüyler senin de olabilir adgasdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar