Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kedilerin t-shirt üstünde uyuma sendromu.

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

bizimkiler hala ben eve gelince ayakkabımın içine iki ön ayaklarını sokup kapaklanıolar. bazen kafalarını fln sokmaya çalışıolar rezil, nefes alamadıklarını anliip geri çıkıolar ağızlar yarı açık kalıo hueh. okuldan geldiimde fln yatağımın üstüne özellikle atardım tişortumu ki gelip yatsın böle bayılıolardı :)
Sosyal ağlarda paylaş

benim kedi bilhassa gelip yatıyor t shirtlerimin veya pantolon larımın uzerıne hatta ben ıcındeyken bıle bazen bakıyor boole dık dık soora gelıp uzanıyorsam gobegıme oturuyorsam kucagıma yatıyor..:D daha bombası Fidel(golden retriever) bicok kez toplanmıs yatagın pikesini bozmadan yorganın altına gırmıs ve kafasını da benım gıbı aynen koymus sekılde yakalandı bana ama bı gormelısınız sankı yatakta bırı yatıyor salak sesımı de duymadı herhalde hıcte ıstıfını bozmamıstı..laaayn dıye ben kukreyınce yorgan carsaf hep beraber assagı dusup dolanmıstı o gun cok komıktı tam boyle afacan kopek trıplerındeydı ama ahmakça ıdı sonu
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
tshirtlerden çok temiz tshirtlere yatmaları dikkatimi çekiyor. misal onun dışında bornoz ya da havluyla banyodan çıkınca bir yere koyduğum bornoz ya da havlunu üzerine yatmayı da çok seviyorlar. bence temiz kokması ya da temiz olması ile ilgili zira kediler de çok temiz hayvanlar, ama sahiplerine o kadar düşkün değiller pek çok zaman. köpeklerin durumunda sahiplerine olan düşkünlükleri olabilir ama
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...