Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 evet bende sol üst köşede mal olarak bağlısınız yazısını görünce bi garip oluyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Oh yeah ama solo atarken kendinden geçmek gibisi yoktur ya o haz yaşanmalı izlemekle olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 istenç dışı ne ya istem dışı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 enstürman da değil ardeth sen de yayla müzik yapabiliyorsan gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 estürman çalarken ara ara kendimi kaybediyorum sonra geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Saksafon calarken dudaklarim yapis yapis oluyor, 2 saat temizlemekle ugrasiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 bill clinton saksafon çalardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 piano çalarken dilimi burnuma değdirebiliyorum.. kafamı pianoya vurarak metronom yapıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 şarkı söylerkene küçük emrah moduna giriyor surat, içli içli okursam. I'm in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 aquila said: islik calarken dudaklarimi buzuyorum oo bende ne tesaduf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Montgomery Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Gitar çalarken suratı civcivimsi bi yaratığa dönüşen bi kişi biliyorum. hu ha he hi ho ho hu ha he hi hi hea tarzı sesleri çıkarıyo gibi şekilden şekle geçen bir ağıza sahip bu kişilikç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souichiro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Benim ki de girio napcaz? Böyle yazınca da çok garip oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Montgomery Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 hmm bence geceden salatalık özlü kreme basalım senin suratı ^^ belki gevşer ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bizim bi apo hoca vardı belki bilen çıkar bostancı ilköğretim okulunda adam müzik dersinde org çalarken piyanist şantör olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bende bas çalarken dudaklarımı öpücük konumuna getiriomuşum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 la ben gitar çalarken oluyo bana slm çok pis konsantre oluyorum biri bişey diyince möl möl bakıyorum :D sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Montgomery Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Eisenheim ben de feci konsantre oluyorum bass çalarken. bateristim bi kere bana baget fırlatmak zorunda kalmıştı ilgimi çekebilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ben gitar çalarken bana da sürekli oluyor normal bir şey galiba izah etmeye çalışıyorum herkese oluyor diye ama ban inanmıyorlar. Ayrıca düzgün şekilde konuşamıyorum ve çalarken de şarkı neredeyse söyleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Montgomery Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 walla hem çalıp hem söyleyen abilerimissse saygı duymak lazım. bu konuda katılıyorum sana Queen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 "O.Ç.K.D." vardı bi de; o geldi aklıma şimdi başlığı görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Montgomery Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 O.Ç.K.D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar