Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Galatasaray - Konyaspor ~28.09.08~ 21:00

Khelben

Öne çıkan mesajlar

Baros harika bir forvet tam anlamıyla.Top kontrolu süper kaleci degaj yapıyor.Tek hareketle topu kontrol ediyor açılma fln yok.Yırtıcı defansla boğuşuyor top sürüyor poziyson yaratıyor.Şutları çok iyi açıkcası bu kadarını beklemiyodum.Yazık olmuş hakan şüküre talip olmuşuz bide kalsn diyenler vardı :D
Sosyal ağlarda paylaş

lincoln un attıgı golde ofsayt yok.faule gelince ligde hakemler verio vermio kendi kararlarına kalmıs hep. ama faul yok bence.ben öle dokununca yere uçan adamların faul kazanmasına uyuz oluyorum.aha gol pozisyonu var adam dokundu at kendini yere.aynı pozisyon fenerbahçe gol atsa ve gol iptal edilse verilmeyen gol federasyon hakem kuş böcek die zıplardınız :)

ayrıca ilk gol bariz gol pozisyonu değil.koca ligde bu tarz yüzlerce ince ofsaytlar verilmio.barosun hatası var orda.ne atıosun gol.tamam cok yeteneklisin.atma işte aglıoolar yani.

lincoln de iyileşme var.laf atmayı alıskanlık haline getirdik ama gözle görülür bi performans artısı var.dahada iyi olucak.mehmet güven en yakın zamanda satılır bence.şansını kaybetti.

kewell-lincoln-baros gollere devam edicektir :)

meira süpersin ama bizim defans nie böle ya.servetin denyolugu işte :)
Sosyal ağlarda paylaş

kaç tane adam o pozisyonda gol atar.golu atmasaydı kimnse o gol ofsayt lololo yapmıcaktı bile.aman canım hakemin gözünden kaçabilir diye geçiştirirdiniz.ama adam süper ötesi bi vuruş yaptı golu attı bıdıbıdıya başladınız.hakemde terminator gözü yok.televizyondan cizgi cekip yorum yapmak kolay yani.bariz ofsayt olsa vermese ulan taraf tutuo diyicem.o ingiltere liginde her maç bu tarz poziyonlar oluyor.hakem verebilioda vermiyebilioda.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır abi gs çok formda bi takım eywallah birşey dediğimiz yok. Ama birgün önce Beşiktaş maçında bık bık ötüp kuralcının allahı kesilip kuralları c/p yapıp yorum yapınca.Üstüne birde ince ofsayt ya verilmeyebilir bunlar diyince pek bi komik oluyorsunuz.Farkında değilsiniz sanırım?
Gs konya ya 4 atamaz 2 atardı 1 atardı. Yenerdi yine belli olmaz o. Atılan 2 golde bariz geçersiz hala kılıf uydurmaya çalışıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
Hayır abi gs çok formda bi takım eywallah birşey dediğimiz yok. Ama birgün önce Beşiktaş maçında bık bık ötüp kuralcının allahı kesilip kuralları c/p yapıp yorum yapınca.Üstüne birde ince ofsayt ya verilmeyebilir bunlar diyince pek bi komik oluyorsunuz.Farkında değilsiniz sanırım?
Gs konya ya 4 atamaz 2 atardı 1 atardı. Yenerdi yine belli olmaz o. Atılan 2 golde bariz geçersiz hala kılıf uydurmaya çalışıyorsunuz.

amma zırlar olmuşunuz arkadaş
Sosyal ağlarda paylaş

nilep sende tarafsız olacam ayagına saçmalıosun he :)

hani öyle bi yorum yapıosunuz ki baros adamın kaşını gözünü patlatmıs gibi.şu hakem olaylarını bi anlayamadınız.her hakem aynı değildir.bazı hakeme uyuz oluosun ota boka faul veriyor.bazısıda böyle basit pozisyonlara faul vermiyor.aynı poziyon orta sahada olsa kimsenin dikkatini bile çekmez.ama gol olunca ''yauuuu faull ordaaa dirsek atıyor adamın ustune cıkıyo enseye koyuyor tekme atıor'' falan filan.

bizim aslında böle pozisyonlara faul veren hakemlere tepki göstermemiz lzm.burda bu pozisyonu tartışıo olmamız bence baştan utanç verici.bukreş maçında ofsayttan gol yedik.kimse çıkıp bık bık aglamadı.hani öyle milim falanda değildi.bariz ofsayttı.
Sosyal ağlarda paylaş

Çünkü bükreşin tertürlü evirip çevirip yeneceği belliydi.

Hacı ben burda verilenlere verilmeyenlere birşey demiyorum.Ben kendi takımımın pozisyonlarına sinirlenirim.Gs 40m ofsayttan gol atmış umrumda olmaz.Sadece kızdığım nokta daha bir gün öncesi hatta maç günü bile beşiktaş topicinde ötüp durdurdunuz. Kuralcının kralı kesildiniz.
Madem kuralcıyız al işte kural Lincoln ün golünde baros faul yaptı.Adamı ittiriyor pozisyonunu bozuyor. İlla kuralı c/p mi yapalım.
Ofsayt incede olsa 3mm de olsa ofsayt heryerde ofsayt.
Söylediklerinizin arkasında durun.Kendinize olunca kurallar ihlal edilebilir oluyor.Nasıl iş bu anlamadık.
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:

Hacı ben burda verilenlere verilmeyenlere birşey demiyorum.Ben kendi takımımın pozisyonlarına sinirlenirim.Gs 40m ofsayttan gol atmış umrumda olmaz.Sadece kızdığım nokta daha bir gün öncesi hatta maç günü bile beşiktaş topicinde ötüp durdurdunuz. Kuralcının kralı kesildiniz.
Madem kuralcıyız al işte kural Lincoln ün golünde baros faul yaptı.Adamı ittiriyor pozisyonunu bozuyor. İlla kuralı c/p mi yapalım.
Ofsayt incede olsa 3mm de olsa ofsayt heryerde ofsayt.
Söylediklerinizin arkasında durun.Kendinize olunca kurallar ihlal edilebilir oluyor.Nasıl iş bu anlamadık.
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş maçını izlemedim yorum yapmıcam.o konuda da yapmadım.şu topicde dikkat edersen fenerli olan adamlar konuyu geçiştirmiş etmiş umursamamış pek.ama nedense beşiktaşlı arkadaşlar şu aglama konusunda cok ısrarcılar.sen fauldu dersin ben faul değildi derim geçeriz kapatırız 3 puan nasılsa yazılmıs.ama sen hala yok bizim topicde savundular şimdi ne diyolar falan filan.şimdi nsı lincolne otomatik olarak laflar geliyor.fenerlisi gslisi lincoln iyi oynasada lincoln oynamasın adammı paralar gitti falan diyor.beşiktaşta öyle.size bu saatten sora hç bir hakem kararı dogru gelmieyecek.hakemlerin size yaranabilmesi için maçı size vermesi gerekiyor.ki ona bile bişi bulursunuz.her yanlıs kararda aglama modundasınız.dunya üzerinde hayatında hata yapmamıs hakem yok.insanlar hatayla kupalar kaybediyor milyon dolarlar kaybedio siz hala 1 tane hatalı golun peşindesiniz.yönetim neyse taraftar öyle oluyor.şimdi demirören cıksa deseki hakem iyi maç yönetti biz iyi oynayamadık dese herşey daha farklı olurdu.

galatasaray şimdi faulden gol atmıs olabilir.bi dahaki maç ofsayttan gol yeriz.bunu önlemenin bi yolu yok.para şike falanda değil.geçen sezon kendi gözlerimle izlediğim beşiktaş maçlarından sora sinan ennnin ve bütün beşiktaşlıların tek açıklamarı hakemle ilgili.anasını satim top taça cıkmıs ama hakem devam demiş o olaydan 20dk sora gol oluyor.hakem taçı vermedi :).

madem beşiktaşa karşı hakemler 'kasıtlı' kötü davranıoolar.büyük takımsın hakemide yeniceksin.1 yediyse 3 at sustur milleti.size her galatasaray maçından hatalı alehimize verilen pozisyon gösterebilirim.abartmayın.

ayrıca tabiki herkes takımını savunuyo bi şekilde.bu işin olayı bu.burdaki tartışmaları ve lafları cok ciddiye almamak gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

LA HAVLEEE ÇOCUK ANLAMORMUSUN BENİ =(

benim lafım yok abi umrumda olmaz gsın nasıl kazandığından. Bana göre yine şike şaibeyle maç almışlar derim geçerim.Özeti izledikten sonra konuşmam.
Benim kızdığım nokta gslıların beşiktaş maçında bu kadar kuralcıyken şimdi kendi kural ilhallerine kılıf bulmaları.
Gs a sezonda 1 kere alehine karar verilirken beşiktaş 30kere karar veriliyor.

bi sezonda 29 penaltı attığınız günleride biliyoruz biz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...