Cons Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 arkadaşlar, FİŞLENİYORUZ! said: Kim benim üzerime 100 salavat getirirse Allah onun iki gözü arasına nifaktan kurtuluş beratı yazar.Ayrıca ateşten kurtulduguna dair bir beraat yazar. Ve kıyamet günü onu şehitlerle beraber cennete iskan eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 sıçtık ZUAHHAHA ORÇUN KUKUMAT NE LAN OFF YARILDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 lan kukumat yazan ben değilim. ama iyimiş kukumat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Seda Çabuk wrote at 7:57pm yesterday selamun aleykum şimdilik 100 tane alaym Allah kabul etsn inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 sabahtan 1000 salavatlık fırsat! HERKÜL MEGA KUPON alın 999 salavatı tamamlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 of hayır! ibrahim cihay ersoy, benim okuldan arkadaşım* mesajlarımı mı gordu naptı profilinde kehrıtsın. *bi dönem sınıf arkadaşlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 penth yaktı başımızı gitti, ben anlamadımki. nerde troll ruhu? nerde paticik bütünlüğü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Skertirler bizi söyliyim ergenekon kapsamında hazırlıklı olun. newsfeed de gidiyor dimi şu şu gruba girdi diye ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 atv açın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 AZAHUZHAUZHUAHZUAJIKOPLDAFHYGFHUAKSOFSAUGYFSAUHFHAFUSAHFUSAHFUKSAFLPSAJFHUSAHFUIFKOSAHFUSA ASIFPASFKAOGJAIJG SA AS FSA LAN MAVİ EKRAN VERDİ BEYNİM. GÖZÜMDEN YAŞ GELDİ. MÛBAR€K KADÎR GECESİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Çarpılıcan renkrenk ekran olucan deyyus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 olm bu ne lan. sandalyeden düşüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 eyvahlar olsun trolleniyor grup auehuahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Ahahah ben ev partisindeyim olm siz dusunun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 penth ev partisinde allah mı aradın olm nerden buldun bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ne kapasite varmış.. alıyolar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Özgün Kırker wrote at 10:46am ALLAH BURDA OLSA BİZİMLE GURUR DUYARDI Lütfen bunu bir pati üyesinin yazdığını söyleyin. HAHAHAHDGFHFGHFGJFG edit: evet sanırım bi pati üyesi. selam edit 2: trollleri de şimdi okudum said: HAHAHAHDGFHFGHFGJFG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Hahahahahaah iyiymiş grup. Ben de bir miktar söyleyeceğdim ama minifed de çıkacak şimdi, sonra millet yorum yapacak otur uğraş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 offf giremiyorum ama dışardan alım yapabiliyo muyuz ki bi 200 tane flan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 shipping girer hiç kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 said: BU ARADA İZNİNİZLE HAZRETİ FOTON İLE TEMASA GEÇTİM, 1 MİLYONA ULAŞMAMIZIN YAKIN OLDUĞUNU BELİRTTİ KENDİME ŞU ANDA 905131 TANE OLMUŞ, HADİ SALAVAT GETİRMEYE ÇAĞIRIYORUM SİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 salavat ne abi salute ın arapcasımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 vodafondan ramazan ayı boyunca getirdiğiniz kadarı bayramda bedava yazıcaktım , yazmadım vazgeçtim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 penth ev partisinden paticiğe girmiş. bence paticiğin uyuşturucu etkisi var, ayrıca biri ss koysun benim facebook hesabım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 çok kuulsun cep telefonunda yoktur senin zuhaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar