Feamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 CE'la ile gelen söz konusu görevler nasıl veya nerden alınır acdivate edilir bilen varmıdır. lvl 12 highelf
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Muhtemelen mailden çıkıyor o questler ve sen tamamladıkça bi yere yolluyor.
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Postadan çıkıyor, quest item olarak, sağ clickleyip questi alman gerekiyor. 2 quest var sanırım biri karaktere göre değişen bir mücevher veriyor (%3 int/willpoer -%1 str/toughness mı ne benimki mesela) 2. ise pelerin.
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 evet postadan 4 parça çıktı. birini yanlışlıkla kafama geçirdim :) oyunun bir azizliği ama şimdi memnum, biri o malum 3 kulnımlık kitap ve iki ayrı kitap daha ama onların ne işe yaradığına dair bir fikrim yoktu. dediğinize göre onlardan biri olmalı? elflerin ilk warcampı , o emperor gemisinin olduğu liman ise oradaki bütün görevleride aldım ama alakalı bir görev gözüme çarpmadı tabii zincir bir görev değilse.
sardius Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 o aldiginiz 4 itemden 2 si quest starter olması lazım. inventory de yoksa inventory de ki quest itemleri bölümüne bakın. sag tıklamak gerekiyo sanırım aktive etmek icin.
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ee sag tıkladık. sonra quest comp. dedi sonra napacaz libalary den mı alacagız :D
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Quest çantasında duracak o 2 eşya (zaten maildan alırkende renkleri gri dikkat ederseniz), bunlara sağ clickleyip questleri alınca kitabınıza ekleniyor sonra bu bölgeye gidip adamın verdiği questleri yapmanız lazım. Elf lerdeki ilk quest hemen 2. campın dışında kasabaya girmeden önceki bir tepede mesela, oraya gidip spawn olan mobları korkuttuğunuzda (ölmeden kaçıyorlar) ödül olarak bu jewelry'i alıyorsunuz statlarınızın bazılarını %3 arttırırken bazılarını %1 düşürüyor (5 dakikalık buff ve 1 saat cooldown var), pelerin veren ise daha uzakta kalıyor haritanın güneyinde, adamın questi sanırım enemy playerlardan 10 tane kes gibi birşey olması lazım senario ya girip hallederseniz pelerin alıyorsunuz daha o level da ama istatistik felan yok sadece görüntü için =) (Posta kutusundan aldıktan sonra , inventoryi açıp quest bölümüne gelip sağ tıklayacaksınız, postadan alırken sağ tıklamak işe yaramaz).
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 benim questler yalan olmus olavılır :P hatırlamıyorum :D
sardius Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 yok ya library falan degil, itemlere tıklayınca git sunla görüş falan diyor yönlendiriyor zate sora o adamlardan rewardını alıyosun. ben böle hatırlıyorum:)
Öne çıkan mesajlar