Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=99789&cat=110&dt=2008/09/26 şimdi adam rüşvet almış mı vermiş mi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 bokatizikalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ben daha çok eleman kadrosu rüşvetçiymiş ondan şikayet ediyomuş gibi algıladım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Lopeth said: bokatizikalsın +1 dmmf nin başına çok iş açılmasın diye yapılmıyorsa neyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 F tipi istihbarat boş durmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Rüşvet dağıtmaktan iş yapamıyoruz diyor adam lol. Bütün bu rüşvet alan veren ne kadar bürokrat milletvekili vs. varsa falakaya yatırıp hapse göndereceksin de kim yapacak eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Haberin ZAMANlaması müthiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Olayı ve adamı bilmiyorum o yüzden çok bi fikrim yok yapmış mıdır yapmamış mıdır ama şu cümlenin "Televizyondaki haberi izlemedim. Sadece birkaç arkadaştan duydum. Önce söz konusu haberleri izleyeyim, inceleyeyim, sonra açıklama yapabilirim" şimdi bir de "olası" AKP versiyonunu yazmak istiyorum "BUNU SÖYLEYEN ŞEREFSİZİN ÖNDE GİDENİDİR, YALANCIDIR. KENDİSİ HAKKINDA HEMEN HUKUKSAL İŞLEM BAŞLATACAĞIM" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 cumhuriyete destek(!) sağlıyormuş bayaca. milyarlardan bahsediyor. fakat sadece atv de gördüm haberi.tesadüf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ntvmsnbc said: Baykal: Çankaya Belediyesi inceleniyor CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Çankaya Belediyesi’yle ilgili iddiaları incelediklerini açıkladı; Baykal “Yolsuzluğun partisi olmaz” dedi. http://www.ntvmsnbc.com/news/460788.asp haa işte bu kadar. akp'nin izlediği "her ne olursa olsun sürünü koru" çiğliğinden çook daha mantıklı ve güzel bi davranış. "kafirler müslümanlara iftira ettiğinde mutlaka korumak gerek" değil mi vakit-sever demogratlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 savcı zaten başlattı incelemeyi, baykal hiç yorulmasaymış baykalcılık kasmaya gerek yok ortada ciddi bir kanıt olunca birden çok ciddi olmaya başlıyor insanlar Ardeth said: Olayı ve adamı bilmiyorum o yüzden çok bi fikrim yok yapmış mıdır yapmamış mıdır ama şu cümlenin "Televizyondaki haberi izlemedim. Sadece birkaç arkadaştan duydum. Önce söz konusu haberleri izleyeyim, inceleyeyim, sonra açıklama yapabilirim" şimdi bir de "olası" AKP versiyonunu yazmak istiyorum "BUNU SÖYLEYEN ŞEREFSİZİN ÖNDE GİDENİDİR, YALANCIDIR. KENDİSİ HAKKINDA HEMEN HUKUKSAL İŞLEM BAŞLATACAĞIM" tanım: önce bir ne halt etmişim ona bakayım ona göre pozisyon alayım bakalım nerden yırtabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 http://yenisafak.com.tr/Politika/?t=29.09.2008&i=142401 said: CHP'li Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz'ın rüşvet itirafları gündeme bomba gibi düşerken, Eryılmaz'ın kayıtların nasıl elde edildiği de merak konusu oldu. Kulislerde bu ses kaydının CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın ekibi tarafından elde edildiği konuşuluyor. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın adayı olan Eryılmaz'a, Sav'ın ekibi karşı çıkıyordu. Sav'ın ekibinin Eryılmaz'ın ses kasetini ortaya çıkartarak, bundan sonraki yerel seçimlerde kendi adaylarına şans vermeyi planladığı belirtiliyor. %50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 belediyelerin siyasetle ilişiğinin bi yasayla kesilmesi lazım. rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 forgiver said: baykalcılık kasmaya gerek yok ortada ciddi bir kanıt olunca birden çok ciddi olmaya başlıyor insanlar yapma yau, kapı gibi iddianameye ve mahkeme kararına rağmen yalancı oldu ya doğan grubu? deniz feneri hala suçsuz ya? anladık sürünü çok seviyorsun da, olması gereken yapıldığında bok atmaya çalışma bari. karşıt fikirde olanın bir hareketini onayladın veya doğru buldun veya hiç olmadı karşı çıkmadın diye boyun kısalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Bunlar olacak tabı çünkü sen karşındakinin pis işlerini gösterirsen o da seninkileri gösterir. Sen baştan bunlara izin vermeyeceksin ki ortada "ne var onlarda yapmış bakın" diyecek olayın çıkmasın. Ha madem çıktı direk ihraç edeceksin. Hala ortada demeç vere vere dolaşacağına Baykal'ın şimdiye kadar şutu çekmesi gerekirdi. Bayram Meral'de şutlanmalıydı. Bayram Meral hala CHP bünyesinde ise CHP ciddiyetsizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Rahan said: forgiver said: baykalcılık kasmaya gerek yok ortada ciddi bir kanıt olunca birden çok ciddi olmaya başlıyor insanlar yapma yau, kapı gibi iddianameye ve mahkeme kararına rağmen yalancı oldu ya doğan grubu? deniz feneri hala suçsuz ya? anladık sürünü çok seviyorsun da, olması gereken yapıldığında bok atmaya çalışma bari. karşıt fikirde olanın bir hareketini onayladın veya doğru buldun veya hiç olmadı karşı çıkmadın diye boyun kısalmıyor. türkiyedeki deniz feneri için ortada ne var doğan grubu haberleri dışında bişey var mı daha önce denetlemeler yapılmış bişey çıkmamış almanya davasından sonra savcılık hakkında dava açmak için hazırlık yapıyordu en son kusura bakmayın ama hakkında kesin somut deliller olan birinin neyi varsa ortaya döküldükten sonra parti içi soruşturma açılmış diye takdir filan mı bekliyorsun akp de parti ile ilişiği kesilenler oldu, çok da olağanüstü bişey değil yani bu durum kılıçdaroğlu vs fırat izledik ne çıktı ortaya, ciddi bir suçlama var mı kimse üzerine gitmiyor gaziantep belediyesi ile ilgili yolsuzluk yorumları yapılmıştı, doğan medya grubu çoğu zaman ki gibi yalan oldu, tekzip özür filan takıldılar onu da yarım yamalak bu açılardan ben kesin bişeyler ortada olmadan direk yargıya varmak konusunda aceleci olmamak gerekiyor benim yanlış yapana tepki verme veya doğru yapana hll deme gibi şeylerden çekindiğim yok, bir tarafı tutma gibi bir olayım da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 marmara bölgesi toptan mal çıkınca bu seferde marmara bölgesi ile geri kalan arasında bağ yok diyeceksiniz. yüzsüzlük deseniz sizde çirkeflik zaten sizde. her boka bi kulp bulursunuz illaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 forgiver said: türkiyedeki deniz feneri için ortada ne var doğan grubu haberleri dışında bişey var mı köylü başbakanınızın şarladığı doğan grubunun haberleri türkiye'deki deniz feneri için değildi zaten. kendisinin 7 milyon euro'yu elden aldığına dair itiraflar içindi ki zaten arada kaynadı o da. doğan grubunun haberleri dışında ifadelerin bulunduğu alman devletinin resmi iddianamesi vardı. yeminli çevirisini indirip okuyabilirsin word formatında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 abicim zahid akman denilen bi adam var ortada ya, almanyada dolandırıcılıktan aranan hani, akp nin kendi eliyle gelip rtük başkanlığı koltuğuna koyduğu, nasıl atlarsınız böyle bişeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Rahan said: forgiver said: türkiyedeki deniz feneri için ortada ne var doğan grubu haberleri dışında bişey var mı köylü başbakanınızın şarladığı doğan grubunun haberleri türkiye'deki deniz feneri için değildi zaten. kendisinin 7 milyon euro'yu elden aldığına dair itiraflar içindi ki zaten arada kaynadı o da. doğan grubunun haberleri dışında ifadelerin bulunduğu alman devletinin resmi iddianamesi vardı. yeminli çevirisini indirip okuyabilirsin word formatında. peki o zaman sana doğan grubundan okutalım düzeltmeleri http://www.cnnturk.com/HaberDetay/Dunya/3/Deniz_Feneri_paralari_AKPye_gitti_iddiasi/492985/0 http://www.timeturk.com/Basbakana-para-gonderilmemis!-26170-haberi.html said: Mali komiser Alexander Böhm, yapılan incelemelerde Türkiye'de herhangi bir parti, başbakan ya da başbakanlığa para gönderildiğine dair bir belge ya da bulguya rastlamadıklarını söyledi. Hakim Müller duruşmanın başında bu davayla ilgili Türkiye'den ve Almanya'da herhangi bir kimse ya da kuruluştan baskı görmediklerini ifade ederek, "Burası Almanya. Burada yargı bağımsızdır. Türkiye'yi bilmem. Bize herhangi bir kimse ya da kuruluş baskı yapmadı ve yapamaz da" diye konuştu. Yerel saat ile 10.00'da başlayan davada hakim Johann Müller başkanlığındaki mehkeme heyeti mali komiser Alexander Böhm'ü dinledi. Böhm buna karşın derneğin muhasebe işlerinden sorumlu Firdevsi Ermiş'in bilgisayarında Mehmet Gürhan'ın Türkiye'de başbakanlığa teslim edilmek üzere ibaresi yer alan bir imzasız bir belgesini bulduklarını ve üzerinde miktar yazmadığını belirterek, "Bu belge Türkçe hazırlanmış ve üzerinde başbakanlığa verilmek üzere teslim alan Mehmet Gürhan teslim eden ise Firdevsi Ermiş ibaresi var. Ancak bu para ne başbakanlığa ne de başka bir yere gitmiş. Herhangi bir resmi ya da gayrı resmi bir evrak yok. Tercümede başbakanlık yerine başbakan yazılmış. Tercüme hatasının neden kaynaklandığını ben bilemiyorum. Ancak bu miktarı belli olmayan paranın Tsunamide zarar görenler için Endenozya'ya gönderildiğini Ermiş'in ifadelerinden anladık" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 iddianame said: FRANKFURT AM MAIN BÖLGESEL MAHKEMESİ N E Z D İ N D E S A V C I L I K Konrad-Adenauer-Staße 20 60313 Frankfurt am Main Dosya Numarası : 6350 Js 203391/06 ASLİYE CEZA MAHKEMESİ (Bölgesel Mahkeme) 26. Ceza Hakimliğine Frankfurt am Main sf.160 02.02.05 tarihli ‘’Empfangsbestitigung 2’’ olarak nitelendirilen alındı belgesinde (Empfangsbescheinigung) herhangi bir meblağ yazılı olmamasına rağmen Mehmet Gürhan, Firdevsi Ermiş’ten parayı, Türkiye Başbakanı’na, (2003 yılından bu yana Recep tayyip Erdo-ğan) Doğu Asya’daki Tsunami’ den zarar gör-müş, yardıma muh-taçlara dağıtması için, vermek üzere, aldığını tasdik etmiş. Bu konu, sanık Ermiş’ in 7. kez ifadesi alınırken sorulmuş ve doğ-ruluğu tasdik edilmiştir. bu mu tercüme hatası? adam elden "başbakana" para verdim diyor. iddianame'de ismiyle beraber geçiyor. edik; galiba sorgu esnasındaki bir yanlış tercümeden bahsediliyor da adamlar 7 kere sormuş. öheöh madem tsunami için verildi bu para, madem rte olayda sadece aracı, niye çirkefleşiyor? parayı aldım şu kuruma ilettim desin olsun bitsin ?? ayrıca cnntürk de verdiğin linkte düzeltme falan yok ki? avukat bir iddia ortaya atmış "siz yannış yazmışınızdır erdoğan para almadı" diye sonra da hakimden zılgıtı yemiş. o kaa. yannış link verdin herhal sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 CHP milletvekilinin rusver haberi gazelere "Bomba gibi" duserken AKP'lilerin, tayyipin milyonlarca dolarlik haberleri 2 gunde havaya ucup gidiyor. Gemicikler unutuluyor. Ne harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar