Gimli Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Baktım herkes irili ufaklı birşeyler yapıyor burada. Bunu myspace'e döken arkadaslar da olabilir, nasıl deviantart sayfalarımızı paylaşıyorsak bunu da paylaşalım, birbirimizin işlerini görelim. Buyrun efendim; Kisisel sayfam Moskoff! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Müzik şahane (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Buda benden olsun bakalim :) Kendi sayfam Isvec´teki yeni grubun sayfasi(sayfadaki kayitlarda ben calmadim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 türkiyede olanlar müziklerini yükleyemiyor mu buraya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 yo niyeki,ekleniyo diye biliyorum,ben eklemiştim türkiyede iken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 korax sağ olsun hallettim =) http://www.myspace.com/ahmetgurun pek bişey yok ama doldurucam bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Makrodalga grubum, gitar vokal yapıyorum bunda, alternatif diyebilirim tarza. Origin Of Storm, grubum, vokal yapıyorum, metalcore falan bu da. Kendi myspace im ekliyorum yukardakileri şimdi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Evet up! Kim var kim yok baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 benim de var bitane ama uzun zamandır yeni çalışma koymadım, yakında güncelleyebilicem umarım =) bireysel bi de şazz diye bi grubum var(dı) onlarla da bikaç çalışma koymuştuk ama uzun zamandır beraber çalışamıyoruz. şazz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 içdirenç endüstriyel metal grubu yeni player müzikleri download etmeye imkan tanımıyo galiba, var mıdır bir yolu? edit: uzun zamandır davulcu arıyoruz yönlendirebiliceğiniz arkadaşlarınız olursa çok sevinirim: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 sughnuk said: yeni player müzikleri download etmeye imkan tanımıyo galiba, var mıdır bir yolu? http://www.google.com.tr/search?rlz=1C1GGLS_trTR291&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=myspace+music+download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 yok ben onu sormadım, myspace sayfasındaki müzikler download a açıktı, yeni player da download button'nunu birtürlü bulamadım, onu soruyodum,, teşekkürler link için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Yenilendi acaip oldu Tik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Buyrun burdan yakın 3 tane parça var henüz. yanlız blogda sadece müzik yok, diğer işler falan da var. müzik projeleri en üstte. edit: iki şarkıda henüz bass yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar