Gimli Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Baktım herkes irili ufaklı birşeyler yapıyor burada. Bunu myspace'e döken arkadaslar da olabilir, nasıl deviantart sayfalarımızı paylaşıyorsak bunu da paylaşalım, birbirimizin işlerini görelim. Buyrun efendim; Kisisel sayfam Moskoff!
Korax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Buda benden olsun bakalim :) Kendi sayfam Isvec´teki yeni grubun sayfasi(sayfadaki kayitlarda ben calmadim)
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 türkiyede olanlar müziklerini yükleyemiyor mu buraya ?
Korax Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 yo niyeki,ekleniyo diye biliyorum,ben eklemiştim türkiyede iken.
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 korax sağ olsun hallettim =) http://www.myspace.com/ahmetgurun pek bişey yok ama doldurucam bi ara
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Makrodalga grubum, gitar vokal yapıyorum bunda, alternatif diyebilirim tarza. Origin Of Storm, grubum, vokal yapıyorum, metalcore falan bu da. Kendi myspace im ekliyorum yukardakileri şimdi:)
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Evet up! Kim var kim yok baska
sir Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 benim de var bitane ama uzun zamandır yeni çalışma koymadım, yakında güncelleyebilicem umarım =) bireysel bi de şazz diye bi grubum var(dı) onlarla da bikaç çalışma koymuştuk ama uzun zamandır beraber çalışamıyoruz. şazz
sughnuk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 içdirenç endüstriyel metal grubu yeni player müzikleri download etmeye imkan tanımıyo galiba, var mıdır bir yolu? edit: uzun zamandır davulcu arıyoruz yönlendirebiliceğiniz arkadaşlarınız olursa çok sevinirim: )
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 sughnuk said: yeni player müzikleri download etmeye imkan tanımıyo galiba, var mıdır bir yolu? http://www.google.com.tr/search?rlz=1C1GGLS_trTR291&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=myspace+music+download
sughnuk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 yok ben onu sormadım, myspace sayfasındaki müzikler download a açıktı, yeni player da download button'nunu birtürlü bulamadım, onu soruyodum,, teşekkürler link için
Earenwen Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Buyrun burdan yakın 3 tane parça var henüz. yanlız blogda sadece müzik yok, diğer işler falan da var. müzik projeleri en üstte. edit: iki şarkıda henüz bass yok
Öne çıkan mesajlar