Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : İst.Büyükşehir Bld - Beşiktaş 27.09.08 19:15

funq

Öne çıkan mesajlar

sayılmayan ilk golde hakemin hatalı olduğunu düşünüyodum , 2 eliyle tutmadığı sürece top kaleci tarafından kontrol altına alınmamış durumdadır diye biliyordum ancak fanatikte bugün yazmış , 111. kuralda yerdeki topa uzanıp elini üstüne koyduğunda top kaleci kontrolünde oluyormuş. haliyle iptal kararı doğru , hakeme bravo. yan hakem de ne bokuma koşmaya başlamış anlaşılır gibi değil.

yine de 2. pozisyonda nobre önyargısıyla faul vermesi de bir o derece yanlış.
Sosyal ağlarda paylaş

tunch said:
sayılmayan ilk golde hakemin hatalı olduğunu düşünüyodum , 2 eliyle tutmadığı sürece top kaleci tarafından kontrol altına alınmamış durumdadır diye biliyordum ancak fanatikte bugün yazmış , 111. kuralda yerdeki topa uzanıp elini üstüne koyduğunda top kaleci kontrolünde oluyormuş. haliyle iptal kararı doğru , hakeme bravo. yan hakem de ne bokuma koşmaya başlamış anlaşılır gibi değil.

yine de 2. pozisyonda nobre önyargısıyla faul vermesi de bir o derece yanlış.

evet aynen bende senin gibi sanıyordum ama maçtan hemen sonra kuralı açtım okudum ve burayada copy/paste yaptım. İlk gol faul. Ama ikinci golde sırf oradaki adam Nobre diye önyargılı bir şekilde golü vermedi. Geçen senede Ankaraspor maçında topa eliyle müdahale etmediği halde son dkk da ki golümüz verilmemişti. İşte Nobre daha önce yaptıklarının cezasını çektiriyor Beşiktaşa hiç bir suçu yokken.
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahah yok birader size spordur futboldu yaramaz.Bu mantıksızlıkla... Erman ın nasıl bi yorumcu olduğunu herkes biliyor. Şu spor dalında dikkate alınabilecek en son adamdır erman toroğlu.

Ertuğruluda herkes biliyor.Beşiktaşta sözüne güvenilecek tek insan. Milliyet gazeteside böyle birşeyi gündeme getirmiş.
Sonuç olarak çalınan katledilen puanların bahanesi olmuyor.Hakem pardon demiş dememiş.Demeside gerekiyordu artık o onun vicdanına insanlığına karakterine kalmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Nobre'nin pozisyonunda faul var diyen Erman Toroğlu denen .öt , bu pozisyonda faul yok dedi 2 si farklı pozisyonlarmış? Kesin benim ligtv mi kardeşim , Erman Toroğlu denen .ötün yüzünden bunuda yazın oraya , kesin benim turkcell hattımı , karamehmetle olan bütün ilişkimi kesin. ÇARŞI lan ÇARŞIIIIIIIIII
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...