Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ben izledim ertuğrul sağlam şey diyordu. "Geldi kusura bakmayın dedi.Biz alıştık zaten geçen sezondan beri kusura bakmayın sözüne.O yüzden pek şaşırtıcı değil" bu tarz bişiler söylemişti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Kaydı yok bu soylediklerinin, gazete yazısından baska bisey değil. Dun aksam maraton'da telefonla baglanıp soylemis adam. Canlı yayında Sansal yalan soyluyorsa bilemem. Ama eger soylemisse zaten ceza alması lazım Ertgrul ya da hakemin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 sayılmayan ilk golde hakemin hatalı olduğunu düşünüyodum , 2 eliyle tutmadığı sürece top kaleci tarafından kontrol altına alınmamış durumdadır diye biliyordum ancak fanatikte bugün yazmış , 111. kuralda yerdeki topa uzanıp elini üstüne koyduğunda top kaleci kontrolünde oluyormuş. haliyle iptal kararı doğru , hakeme bravo. yan hakem de ne bokuma koşmaya başlamış anlaşılır gibi değil. yine de 2. pozisyonda nobre önyargısıyla faul vermesi de bir o derece yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Valla Ertuğrulun yalan söyleyeceği, hatta Ramazan ayında yalan söyleceğini hiç mi hiç tahmin etmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 tunch said: sayılmayan ilk golde hakemin hatalı olduğunu düşünüyodum , 2 eliyle tutmadığı sürece top kaleci tarafından kontrol altına alınmamış durumdadır diye biliyordum ancak fanatikte bugün yazmış , 111. kuralda yerdeki topa uzanıp elini üstüne koyduğunda top kaleci kontrolünde oluyormuş. haliyle iptal kararı doğru , hakeme bravo. yan hakem de ne bokuma koşmaya başlamış anlaşılır gibi değil. yine de 2. pozisyonda nobre önyargısıyla faul vermesi de bir o derece yanlış. evet aynen bende senin gibi sanıyordum ama maçtan hemen sonra kuralı açtım okudum ve burayada copy/paste yaptım. İlk gol faul. Ama ikinci golde sırf oradaki adam Nobre diye önyargılı bir şekilde golü vermedi. Geçen senede Ankaraspor maçında topa eliyle müdahale etmediği halde son dkk da ki golümüz verilmemişti. İşte Nobre daha önce yaptıklarının cezasını çektiriyor Beşiktaşa hiç bir suçu yokken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 KİME İNANICAZ ? Türkiye nin en büyük gazetesi yazmış ala ala sanki arayıp konuştum.İyice kafanız güzelleşti sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 terbiyeni takın. erman'ın dediklerini yazınca muhahaha cekersin, sonra kime inanıcaz dersin. türkiye'nin en büyük gazetesine koyim ertugrul da hakem de soylenenleri yalanladı. simdi kime istiyosan ona inan, cok da seyimde kime inandıgın hayret bise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 kimse bişeye koymasın, çirkinleştirmişsiniz muhabbeti. bir adım daha ilerisi iyi bir yere gitmiyor haberiniz olsun. doğru düzgün tartışacaksanız tartışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ahahah yok birader size spordur futboldu yaramaz.Bu mantıksızlıkla... Erman ın nasıl bi yorumcu olduğunu herkes biliyor. Şu spor dalında dikkate alınabilecek en son adamdır erman toroğlu. Ertuğruluda herkes biliyor.Beşiktaşta sözüne güvenilecek tek insan. Milliyet gazeteside böyle birşeyi gündeme getirmiş. Sonuç olarak çalınan katledilen puanların bahanesi olmuyor.Hakem pardon demiş dememiş.Demeside gerekiyordu artık o onun vicdanına insanlığına karakterine kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 şimdi önce burayı yıklıyoruz. sonra 14. hafta ibb-sivas maçını tıklayıp mehmet yıldız'ın golünü izliyoruz. ondan sonra bir daha düşünüyoruz. sonra hep ağlıyorlar oluyor ama yani buna ne denir ki anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Nobre'nin pozisyonunda faul var diyen Erman Toroğlu denen .öt , bu pozisyonda faul yok dedi 2 si farklı pozisyonlarmış? Kesin benim ligtv mi kardeşim , Erman Toroğlu denen .ötün yüzünden bunuda yazın oraya , kesin benim turkcell hattımı , karamehmetle olan bütün ilişkimi kesin. ÇARŞI lan ÇARŞIIIIIIIIII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 YÜRRÜ BEEE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar