Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : İst.Büyükşehir Bld - Beşiktaş 27.09.08 19:15

funq

Öne çıkan mesajlar

dEaThMooN said:
nocom said:
ilk pozisyonu görmedim, ama anladığım kadarıyla kaleci topu tek eli ile çim arasında sıkıştırmış, öyleyse faul olmadığını yazıyor kurallar.

ama ikinci pozisyonu gördüm, bana kalırsa faulle uzaktan yakından alakası yok. ne 3 adım önce bir çekme yada engelleme ne de topa dokunuşunda defans oyuncusuna bir müdahalesi söz konusu değil.

yapacak birşey yok.

Tamam işte Kaleci topun üstüne bir elini koydu ve topu çimle eli arasında sıkıştırdı .. Yani kontrol etti .. Ondan sonra gidip topa vurursan faul.

tamam faul, ben faul yok demedim ki hiç bir yorumda, daha pozisyonu bile görmedim. anlatılanlar bu şekildeyse fauldur dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

nocom said:
ilk pozisyonu görmedim, ama anladığım kadarıyla kaleci topu tek eli ile çim arasında sıkıştırmış, öyleyse faul olmadığını yazıyor kurallar.

ama ikinci pozisyonu gördüm, bana kalırsa faulle uzaktan yakından alakası yok. ne 3 adım önce bir çekme yada engelleme ne de topa dokunuşunda defans oyuncusuna bir müdahalesi söz konusu değil.

yapacak birşey yok.

abicim kuralı kendin yazıyorsun buraya sonra da böyle diyorsun anlayamadım hakikaten..
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:
rakibin 2 pozisyonu var 2 side duran toptan. Beşiktaş'ın verilmeyen 2 golü var... eee tabi Fener 6 puanda , beşiktaş 13 puan'a çıksaydı olmazdı di mi? Bu hakem geçen sene Ankaragücü maçında son dakikada Nobre elinle gol attı diye iptal eden hakem mi?

fenere de iyi bağlamışsın he. öyle kollama durumu olsa 6 puanda olmazdık :D
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:
nocom said:

yapacak birşey yok.

abicim kuralı kendin yazıyorsun buraya sonra da böyle diyorsun anlayamadım hakikaten..

çok özür dilerim yanlış yazmısım , faul o zaman yazacaktım, dalgınlık, guncelleme şansım varsa guncellıyım
Sosyal ağlarda paylaş

nocom said:
ilk pozisyonu görmedim, ama anladığım kadarıyla kaleci topu tek eli ile çim arasında sıkıştırmış, öyleyse faul o pozisyon

yapacak birşey yok.

şimdi oldu oki
Sosyal ağlarda paylaş

sexdrugsrocknroll said:
suBzer0 said:
rakibin 2 pozisyonu var 2 side duran toptan. Beşiktaş'ın verilmeyen 2 golü var... eee tabi Fener 6 puanda , beşiktaş 13 puan'a çıksaydı olmazdı di mi? Bu hakem geçen sene Ankaragücü maçında son dakikada Nobre elinle gol attı diye iptal eden hakem mi?

fenere de iyi bağlamışsın he. öyle kollama durumu olsa 6 puanda olmazdık :D

6 puanı zaten rakip 9 ve 10 kişi kaldığında aldınız diye bağlama çekerim o zaman :P

Abi saçma sapan konuşmuşsunuz yine , bu hakem geçen sene Trabzon maçında Rüştü'nün göğsüyle uzaklaştırdığı topa kırmızı kart veren hakem. Şimdi futbol enteresan bir oyun , artık günümüzde önüne gelen takımı çatır çatır sahadan silicek şekilde oynayan takım kalmadı , kalsa bile çok güç farkının olması lazım. BŞ belediye taş gibi takım 1 kere hocası Abdullah Avcı. Şimdi bu tip boktan maçlarda (olimpiyat stadı , iftar vakti vs.) 1-2 pozisyon maçı kazanıcak veya kaybetceği belirliyor. Beşiktaş'ın verilmemiş bana göre 2 net golü var.. Şimdi hiç kimse gerekirse hakemide yeniceksin edebiyatı yapmasın , zaten takımlar artık rakibini zor yeniyor hakemi nasıl yenicek? Bir takımın hakkı neyse onu vericeksin , geçen sene giden puanlarımıza bu sene de devam ediliyor. Neyse bu saatten sonra konuşmanın çok bir mantığı yok fakat yapılan haksızlığı da görmezden gelmemek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

subzero burada beşiktaşı her türlü savunan birisiyim. eğer ilk olay anlatıldığı gibiyse ( top kalecının tek elı ve cım arasında ise ) faul, pozisyonu ızleyemedım. yorum yapmaktan kacınıyorum. ama ıkıncısınde hiç birşey yok. temiz bir goldü.

yapacak birşey var mı ? yok ...

ibb yi hakemde olsa yenmemiz gerekirdi. fakir edebiyatı değil bu. son 10 dkk da hatta uzatmalarla son 15 dkk bızım yuklenmemız gerekırken adamlar yuklendı, son dkk da topları dırekten donmeseydı yenılmıstık. ne olursa olsun, isterse hakem 2 golümüzüde yemiş olsun, o maçı çıkıp çatır çatır almamız lazımdı.
Sosyal ağlarda paylaş

Sivok'tan sonra Gökhan Zan'ın Çek kızları yanındaki Türk kızları gibi eciş bücüş kaldığını gösteren maç olmuştur kanaatimce.

Beşiktaş'ın geçen seneki haliyle bu seneki hali arasında dağlar kadar fark olduğunun göstergesi. İyileşsin de savunmayı toparlasın diye bu adamın gözünün içine bakıyorlardı resmen geçen sezon.
Sosyal ağlarda paylaş

funq said:
İSTANBUL BŞB futbolcusu Ekrem Ekşioğlu, Nobre’nin attığı gol için, "Pozisyona yakındım. Bence goldü ama hakemin kararı. Tekrarını
izleyemedim. Karara saygı duymalıyız" diye konuştu.

ADAMIN GOL DİYO!

mahalle maçlarında yapardık bunu bak adamın gol diyor gol diye..karsı takımın oyuncusu öle yorumladı diye gol mu olucak ,kitap var kural var ..komik olmus son derece

2.gol pozisyonunda ,nobre'nin topa vurmak icin hamle yaptıgında degil ama rakibin arka ayagına bir hareketi var ve dikkat edilirse defans oyuncusu dengesini kaybedip yere düsüyor
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş gene aynı havaya girmiş hakemler bizi kesiyo diye...Pozisyonlara adam gibi bakın ilkini tartışabiliriz,ki kurallara göre muhtemelen faul ama 2.si net faul nobre gayet bilerek ayağını takıyor bunu nasıl göremiyorsunuz anlamadım o kadar bariz ki?Herkes buz gibi gol demişte orda nobre nin adamın sağ ayağını taktığını ben mi gördüm bi tek şimdi...
Beşiktaş gayet de kötü oynadı ve yenemedi başka şeylere bağlamayın..
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:
Beşiktaş gene aynı havaya girmiş hakemler bizi kesiyo diye...Pozisyonlara adam gibi bakın ilkini tartışabiliriz,ki kurallara göre muhtemelen faul ama 2.si net faul nobre gayet bilerek ayağını takıyor bunu nasıl göremiyorsunuz anlamadım o kadar bariz ki?Herkes buz gibi gol demişte orda nobre nin adamın sağ ayağını taktığını ben mi gördüm bi tek şimdi...
Beşiktaş gayet de kötü oynadı ve yenemedi başka şeylere bağlamayın..

sağ ayağını takmak mı ? sağ ayağını kime nasıl takmış ? sağ ayağı ile topa vuruyor zaten, topa vururkende ibb li oyuncu toptan yarım metre uzakta, topa hakimde değil. bir oyuncunun kayarak temiz bir şekilde rakibe dokunmadan topu kazanması faul ise, Sotto sen buranın kralısın.
Sosyal ağlarda paylaş

Rakibin sağ ayağını kastetmiştim,nasıl düştüğüne bir bak istersen...
Diyebilirsin ki takıldı veya Nobre taktı,sonuçta farketmez adam topa vuracakken yere indi,Nobre'nin darbesi var mı var ben gördüğümü söyledim sadece gayette net gördüm.
Topa sonradan vurmadığını iddia eden yok zaten,onun öncesinde adam yere düşüyor,Nobre bilinçli veya bilinçsiz ayağını takıyor rakibe topa yaptığı ilk hamleden önce..Bana göre rakibin topa vurmasını englersen,onu yere indirirsen,o fauldur..Ondan sonra topa tabiki vurursun adam dengesini kaybetti zaten..Ben net gördüm yanlış da olabilir,hakem de gördü,şimdi burda buz gibi gol temas yok diyenleri anlamıyorum kusra bakma..Takıldı de faul yok de ama temas yok buz gibi gol deme lütfen..
Sosyal ağlarda paylaş

nocom said:
sağ ayağını takmak mı ? sağ ayağını kime nasıl takmış ? sağ ayağı ile topa vuruyor zaten, topa vururkende ibb li oyuncu toptan yarım metre uzakta, topa hakimde değil. bir oyuncunun kayarak temiz bir şekilde rakibe dokunmadan topu kazanması faul ise, Sotto sen buranın kralısın.

Nobre sağ ayağıyla topa vurmadan önce sol ayağıyla rakibin sağ ayağına vuruyor ve dengesini bozuyor. Faul o pozisyon dikkatli izle, sadece topa vuran ayağına bakma.

Sosyal ağlarda paylaş

Sola dönüp sağ ayağıyla topa vurmak isteyip sol ayağını kullanmayan bi tek sen varsın sanırım. Çamur atıcam diye fizik kurallarına bile aykırı geliyorsunuz.

7den 70 e herkes 2 pozisyon içinde gol diyor. Dahası İBB fubolcuları bile gol demiş.
Hatta ve hatta Hakem Bülent Yıldırım bile soyunma odasında kusura bakmayın demiş.

Daha neyi savunuyorsunuz anlamıyorum.
Bülent Yıldırım bunu hep yapıyor ilk değil ki.
Sosyal ağlarda paylaş

heh komik olmuş ya cidden daha lig başlar başlamaz bjk nin hakemlere çemkirmesi.3 federasyon değişti ama hangi federasyon gelse devamlı bjk aleyhine çalışıyo maşallah.

İlk golde kaleci oyuna devam edemedi hareketten sonra hala faul yok diyebilen var şaka gibi. 2. pozisyondada nobre sol ayağını adamın 2 bacağının arasına sokmuş. İBB futbolcuda doğal olarak düşmüş. eğer şu golleri savunuyosanız topa dokunduğun sürece rakibin belini kırsan faul olmuyor topa müdahele etiğinden.

daha lig başlangıcında yine federasyon çalışmaya başladı demek cidden yakışmıyor bjk taraftarına.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...