Revenant Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 çösiko oynamiyomu ya yeni aurelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Khelben said: sivas ezdi, volkan babacan kurtardı farkı bence.. golü de selçuk attı zaten ilginç detaylar falan... bu fener cacık olmaz bu sene. Senden cacık veya hıyar olsaydı ilk forum accn stabil kalırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 abi fenerin kazandıgı maclarda da bisey oynamadıgını gorduk yani, bu sene is yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 sadece ikinci yarıyı izledim sadece ikinci yarı için konuşuyorum,sivas EZDİ. yorumcuya aragones'i versen döverdi bu arada.adam bir ara alex inşallah yararlı olur falan diyordu yahu,taraf tutmak bu kadar mı belli edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 yok bu burak niye alındı fener gibi takıma anlamıyorum,BJK keyfinden mi çıkardı bunu elinden, Fener'in yıllardır yaptığı en büyük hata bence,bedava verseler almam şu burak'ı tamam yetenekli adam ama o yeteneği sadece FM'lerde işe yarıyor,malesef beş para etmez adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 burak oyuncumu ya antalyada da biliyoduk onu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Emre Burak hadi emrenin bi kariyeri var geçen hafta rıdvan hocanın burak için bir yorumu vardı tam isabet bi yorumdu bence bu sene maalesef Aziz Yıldırım 3 tane yanlış isim getirdi, Aragones, Emre, Burak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 hadi geçmiş olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Azure_Knight said: guiza 3 tane gol atacak aha yazıyom buraya çok yüksekten uçmuşsun lan sen ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Rıdvan Dilmen ne konuşacak acaba. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 sinirli rıdvan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 düşmemeye oynıcaz bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 sivas go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 fener 1-0 öndeydi maçı bıraktığımda , 2-1 bitmiş vay be. aragones dönemi bende del bosque dönemini çağrıştırıyor, ilk 3 puanımızı yanlış hatırlamıosam 5.hafta sakarya karşısında almıştık. fener 10 resmi maç oynadı, ilk gunden beri soyledım, hala soyluyorum, fener yönetimi yanlış bir yol izledi, sonuçlarına katlanmasını bilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 del bosque gidipte bu kadar pahalı oyuncu almadı ya kıyaslamayın şu adamla del bosqueyi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 su kazım denen pislik adamın yaptıgı terbiyesizliklere birinin dur demesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 kermit said: del bosque gidipte bu kadar pahalı oyuncu almadı ya kıyaslamayın şu adamla del bosqueyi lol del bosque döneminde 22 futbolcu alındı. toplamı sızınkıler kadar yapar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Rezillik üstelik kepazelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 toggie said: su kazım denen pislik adamın yaptıgı terbiyesizliklere birinin dur demesi lazım. naptı ? takip ediyorum derken teyzemlerdeydık, tv de ust yazıda skor yazıodu, en son 1-0 dı. macı ızlemedım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 kirmizi kartlik hareket yapti sari kart gordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 sleepingdeath said: Khelben said: sivas ezdi, volkan babacan kurtardı farkı bence.. golü de selçuk attı zaten ilginç detaylar falan... bu fener cacık olmaz bu sene. Senden cacık veya hıyar olsaydı ilk forum accn stabil kalırdı. benim forum accountumla fenerin cacık olmaması arasındaki bağlantıyı açıklarsan sevinirim. yazık içinde kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Skordan da anlaşılacağı kadarıyla fenerle sivas maçı eşit sayıda futbolcuyla oynadı. Vasatın üstü bir maçtı, daha çok isteyen T.D. kazandı. Alex'in, geçtim 90 dakikayı, ilk yarıyı tamamlaması bile mucizeydi. Sonuç olarak bu Fener adam olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Khelben said: sleepingdeath said: Khelben said: sivas ezdi, volkan babacan kurtardı farkı bence.. golü de selçuk attı zaten ilginç detaylar falan... bu fener cacık olmaz bu sene. Senden cacık veya hıyar olsaydı ilk forum accn stabil kalırdı. benim forum accountumla fenerin cacık olmaması arasındaki bağlantıyı açıklarsan sevinirim. yazık içinde kalmış. Sen yazıyı çarpıtma canım içinde kalmış falan aman diyim uzay boşluğuna kaçarsın yörünge dışı falan sonra tekrar balonu patlatmaya calısma forum accnın neden banlandığını sende bende gayet güzel biliyoruz ama bakıyorumki sen uslanmak yerine aynı yolda devam ediyorsun kendi çapında laf çarpıtıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar