toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 volkan'dan daha iyisi derken? volkan mı iyi kaleci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 benim dediğim laf volkanı süper kaleci yapmıo.ama çok kötü kaleci değil hakkını yemeyelim.tamam hata yapıo belki corvetiyle karı kaldırmaktan oynayamıo ama sonuçta fenerbahçe kaleci arayıslarına girerse işi zor. yani bana kalsa serdardan asla vazgeçmezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 serdar kocaeli'nin felaket defansının arkasında sınırlarını zorluyor. bence su anda en formda yerli kalecilerden biri, hatta en iyisi belki de. valla volkan'ın hic iyi yanını goremiyorum ben. %1'lik gol pozisyonunda golu yiyecekse, %100'lük pozisyonu cıkarmasının hiçbir anlamı yok. ayrıca şımarık ve takımına zarar veren karakterde biri. fb josiko mudur nedir onu ya da maldonaldoyu gonderip yabancı kaleci alabilir. volkan babacan da belki uyum saglarsa o bile olabilir. aragones'i takdir ettim su yaptıgından sonra, normalde fb hic kendi futbolcusunun haksız oldugunu dusunmezdi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 toggie said: volkan'dan daha iyisi derken? volkan mı iyi kaleci? Oha volkan kötü kaleci mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 hayır kötü kaleci değil, kötü futbolcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 volkan demirelin kadro dışı bırakılması eğer aragones in kararı ise şimdiye kadar yaptığı bütün yanlışların toplamından daha doğru bir karar vermiştir bence. 1 kişi mükemmel bir kaleci olabilir, sevilla maçı sonrası da düşündüğüm gibi o maçta o golleri yemeseydi penaltılarda kahraman olmasına gerek kalmıcaktı, illa kahramanlık yapmasına gerek yok bir kalecinin, kaldıki her yaptığı hatayı takım telafi edebilirin garantisi yok.. fener e ve milli takıma verdiği zarar ortada zaten en kritik zamanlarda takımı yalnız bırakma lüksü olamaz TÜRKİYENİN 1 numaralı kalecisinin... şımarıklık yapıcak durumu da yok açıkçası volkanın bence.. o kadar iyi değil çünkü.. volkandan katkat iyi olan kaleciler hiç şımarıklık yapıyor mu? hadi onu da geçtim, bir futbolcunun saha içinde bir başka futbolcuyu kovalaması ne demektir? ne derse desin.. sinirlenip iteni kafa atanı falna gördümde, kovalamak ne yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Heh, yeterince profesyonel değil de bari. Taş gibi kaleci valla, Fener daha iyi bir yerli bulamaz. Ayrıca bu akşam da geçer Volkan kalesine, yalan haber onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Hee Baluu emin ol öyledir. Volkan >> all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Ama Kazım??!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Tanrı oldu o terfi etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 volkan iyi kaleci mi?bizim fenerbahçenin 1. kalecisi volkan he?ODUN LAN ADAM ODUN NE İYİSİ YUH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Aykut>volkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Aykut deme ya, gördüğüm en kötü 3 büyükler kalecisi diyebilirim bugüne kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Hayro? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Volkan Fenerbahçe'de oynamamın ağırlığını taşıyamadı hiç. Her zaman şişti şişti. Jöleli zamanlarında yönetim uyardı biraz düzeldi, ama 3 kurtarış yapınca gene kendince bir heroya dönüştü. Fenerbahçe'nin Volkan'a ihtiyacı yok, tek adamla yıkılmayız. Oynarsa ne ala, oynamazsa bence gidebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peynir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Jöle kafanın cezası kaldırılmıs sivas artık yatmaz herhalde maca gerci baskan ve hoca renkli ama yatmazlar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Masquerade said: Hayro? rullz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Baluu said: Heh, yeterince profesyonel değil de bari. seni mi kırıcam baluu =) değil bence cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 keyifli bi maç olcak gibime geliyo bol gollü bol gol pozisyonlu iyi olan kazansın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Öyle yahu zaten, profesyonel değil bunu bize 3 kez gösterdi :( Ama iyi bir kaleci adam hakkını yememeli. Çok faydası dokundu şu Fenerbahçe'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 2-2 tahmini skor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 nasıl oynuyor takımlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 sivas 2 tane %100 gol kacırdı şu aralar sivas daha baskın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 direkten döndü tam radyoyu açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 off guiza cok pis caktı direkten döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar