Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Sivasspor-Fenerbahçe - 26.09.2008 -

sexdrugsrocknroll

Öne çıkan mesajlar

benim dediğim laf volkanı süper kaleci yapmıo.ama çok kötü kaleci değil hakkını yemeyelim.tamam hata yapıo belki corvetiyle karı kaldırmaktan oynayamıo ama sonuçta fenerbahçe kaleci arayıslarına girerse işi zor.

yani bana kalsa serdardan asla vazgeçmezdim
Sosyal ağlarda paylaş

serdar kocaeli'nin felaket defansının arkasında sınırlarını zorluyor. bence su anda en formda yerli kalecilerden biri, hatta en iyisi belki de.

valla volkan'ın hic iyi yanını goremiyorum ben. %1'lik gol pozisyonunda golu yiyecekse, %100'lük pozisyonu cıkarmasının hiçbir anlamı yok. ayrıca şımarık ve takımına zarar veren karakterde biri. fb josiko mudur nedir onu ya da maldonaldoyu gonderip yabancı kaleci alabilir. volkan babacan da belki uyum saglarsa o bile olabilir. aragones'i takdir ettim su yaptıgından sonra, normalde fb hic kendi futbolcusunun haksız oldugunu dusunmezdi ama.
Sosyal ağlarda paylaş

volkan demirelin kadro dışı bırakılması eğer aragones in kararı ise şimdiye kadar yaptığı bütün yanlışların toplamından daha doğru bir karar vermiştir bence.

1 kişi mükemmel bir kaleci olabilir, sevilla maçı sonrası da düşündüğüm gibi o maçta o golleri yemeseydi penaltılarda kahraman olmasına gerek kalmıcaktı, illa kahramanlık yapmasına gerek yok bir kalecinin, kaldıki her yaptığı hatayı takım telafi edebilirin garantisi yok.. fener e ve milli takıma verdiği zarar ortada zaten en kritik zamanlarda takımı yalnız bırakma lüksü olamaz TÜRKİYENİN 1 numaralı kalecisinin...

şımarıklık yapıcak durumu da yok açıkçası volkanın bence.. o kadar iyi değil çünkü.. volkandan katkat iyi olan kaleciler hiç şımarıklık yapıyor mu?

hadi onu da geçtim, bir futbolcunun saha içinde bir başka futbolcuyu kovalaması ne demektir? ne derse desin..

sinirlenip iteni kafa atanı falna gördümde, kovalamak ne yani..
Sosyal ağlarda paylaş

Volkan Fenerbahçe'de oynamamın ağırlığını taşıyamadı hiç. Her zaman şişti şişti. Jöleli zamanlarında yönetim uyardı biraz düzeldi, ama 3 kurtarış yapınca gene kendince bir heroya dönüştü. Fenerbahçe'nin Volkan'a ihtiyacı yok, tek adamla yıkılmayız. Oynarsa ne ala, oynamazsa bence gidebilir..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...