GM-Newbie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Bu oyunu alıp oynayan var mı? bu ay Level Dergisi ile birlikte veriyorlar Online frp oyunu türkçe'de var oyunda :) şuanda yüklüyorum bakalım nasıl bi$i eğer oynayan varsa help[signature][hline]X Çok Düşünmeniz lazım anlamını çöze bilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Çok parlak değil, çook oldu oynayalı ama hiç sarmamıştı beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Kız arkadaşım oynuyordu eskiden.[signature][hline]I'm in a world of shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ben oynuyorum her şeyı sorabılırsın zaten ılk sehirde baya turk var Fatih sultan mehmet Kanuni Yavuz selim Kanunı SUltan 56 dıye tıpler gezınıyor bızım trakanandwolf dıye bır herıf gordum yabancılara turkce kufur edıyodu :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Bende oynadim baya bi eglenceli bi oyun card dusurucem fln diye hırs yapion ama lvl kasmak o kadar kazık ki aklın duracak :) Sonra bi an kendine geliosun naapiom ben ya diye gecio :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 bana yardim edecek var mi? kenshin gibi hizli, conan gibi güçlü vuran bir karakter yapmak istiyorum da kafam karisti.. bir yerde diyo str sadece tasima ve hp için, baska yerde vurmaya str de etki ediyor.. baska bir yerde luck critical hit için çok önemli... vidi vidi bir sürü sey diyor.. acaba dex 5 str 6 int 4 agi 6 felan gibi mi baslasam? ayrica asil merak ettigim konu, ben ilk basta hangi yaratiklara saldirmam gerekiyor? kolay bir yer yok mu? cho cho gibi bazi yaratiklar var, direk sisliyorlar beni.. oyun eski mana, zelda gibi oyunlari andiriyor o yüzden sevdim ama çok zor geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 prepaid card gibi birşey söylemiş level,oyuna ücretsiz devam etmek için.. Biraz aydınlatır mısınız beni bu konuda?[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Ya hanginiz yardim istiyo anlamadim hicbisey :p[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 sımdı ayrıca bolum acılsa yazalım tutorıal ama buırdan kasar sımdı oyunda benı bulun ıkı karakterım var Viktor bırı dıgerıde Laurelın genellıkle swordsmanlerın basladıgı sehır ve cıvarındayım msn [email protected] ICQ ise 141491796 her turlu soruyu sorabılırsınız[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Bence çok eğlenceli bir oyun özelliklede grup bulursanız. İlk 10 lvl acaip bayık ama sonrada asıl classınızı seçince çok eğlenceli olmaya başlıyor.[signature][hline] Ready for your eyes, Running for your heart Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki: ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Şu an baydırıcı derecede lag var bildiriyim. (ilk defa başıma lag geliyor 2 gündür oynuyorum)[signature][hline] Ready for your eyes, Running for your heart Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki: ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ramses o ücretsiz oyun muhabbeti deil yanlış anlamışsınz kredi kartı olmayanlar için para ödetmenin deişik bi yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 kurulmuş hali 678 mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 abi bi patch etti ben uoda boole uzun patch yapmadım ya yarımsaattir bitmio bu ne boole[signature][hline]En büyük Cimboooomm http://linkler.8m.com Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik !!!! Kitapyurdu İlişkiler.Net Mynet Arkadaşlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ben de yeni duydum tum dunyada milyonlarca kisi bu oyunu oynuyo filam diyolar, nerden indirilir? google'da aratinca farkli farkli oyunlar cikti benim karsima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ya bendede patch clientini açınca bi dosyayla başlıyo sora veri alma kesiliyo gıcık oldum naapacam bu bolemi yoksa bendemi bişey var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ya ücretliimiş abi buı oyun yaaa açtım your bilmem ne expired contack billing bilmemne dedi ewt ve hyr ddi ewt diince paralı bi site açııo[signature][hline]En büyük Cimboooomm http://linkler.8m.com Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik !!!! Kitapyurdu İlişkiler.Net Mynet Arkadaşlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Abi para vermeye değmez bunun için[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 aylık ne kadar?[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Üyelik modelleri aşağıdaki gibidir: 15 gün: 7.000.000 TL (KDV Dahil) 1 Ay: 13.000.000 TL (KDV Dahil) 3 Ay: 30.000.000 TL (KDV Dahil) 6 Ay: 50.000.000 TL (KDV Dahil) Ödeme için; 1) Kredi Kartı (Mastercard ve VISA), 2) Dışbank Hürgüç Şubesi, Şube Kodu: 113, hesap no: 304210033 Doğan Burda Rizzoli Dergi Yayıncılık ve Pazarlama'ya havale yapabilir ya da 3) Çok yakında yayınlanacak olan euRO-RO dergi ve kitapçıklarıyla birlikte satın alabileceğiniz pre-paid (ön ödemeli) kart yöntemlerinden birini kolaylıkla seçebilirsiniz. Oyunun kendisi halen resmi web-sitesinden ücretsiz olarak download edilebilir. Tüm RO oyuncularına uygun seçenekler sunduğumuza inanıyoruz. Küçük bir hatırlatma, 3 aylık modelde oyun için ayda 10 Milyon, 6 Aylık modelde ise ayda 8.500 milyondan az bir ücretle Ragnarok macerasına atılabilirsiniz.[signature][hline]En büyük Cimboooomm http://linkler.8m.com Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik !!!! Kitapyurdu İlişkiler.Net Mynet Arkadaşlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 bence de çok güzel bi oyun. çok da eğlenceli. herkese tavsiye ederim. ama şu aylık oynama fiyatlarını brz indirseler daha iyi olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Eh 2mbit bağlantı farkı :)[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar