BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Ali Kemal Meram'ın Padişah Anaları kitabı olan var mı dır elinde ? Alabilirim ikinci el veya satılan bir yer var mı gördüğünüz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 dedim başlığı görünce "padişah anaları" satılık felanmı diyicektim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Aynı şeyleri düşündüm, o nasıl bir başlık ve ikinci el kombinasyonudur öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Bende var da, o kitabi almis adam ilgi duydugundan almistir bu konuya, simdi boyle piyasada bulunamadigini duyunca hic satmaz :P Bu arada hayrola 1. el bulamadin mi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 baktım her yerede bulamadım sinir oldum yaw :/ netten indirdim ama bilgisayarda okuması zevkli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 nasıl baktın abi tam olarak? gittigidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ya abi bizim b.düzü d&r'da gördüm geçen gün,bir ara uğrayabilirsen bakabilirsin.Birde yine geçen haftalarda Kabalcı'da gördüm. Olmadı kitap fuarı yaklaşıyor,gidip bakarsın :) Bu arada bizde de var kitap ama satmam sanırım sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar