Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"İzmir'i Teslim Almalıyız."

sg-1

Öne çıkan mesajlar

bLackcha0s said:
70lerden sonra İran gibi bir ülke olma yolunda tüm hızla ilerleyecekse eğer

Seve seve o günler geri gelsin lütfen.

Türk siyaseti ve siyasetçileri inanılmaz komik. Merak ediyorum bu adamlar nasıl okumuşlar.

Ben pek okuduklarını falan sanmıyorum açıkcası , okuyan adam siyasetçi olmaz zaten bizim ülkede.
Sosyal ağlarda paylaş

izmiri alıcaklarını düşünüyorum çünkü büyükşehirlerde alt gelirden tam destek alıyorlar.ama eskişehirde bu halk büyükerşen bağımsız girsede kazandırır adam 3. tramway hattı yapıcam seçim yüzünden ihale ettirmiyorlar diye yakınıyor büyükerşen olmasa eskişehir asla bir öğrenci şehri olamazmış..
Sosyal ağlarda paylaş

yahu bir izmirli olarak cidden içim yanıyor.

anadolunun en milliyetçi şehirlerinden birini nasıl olur da gavur diye tanımlarsın sen ya? hayır çok salladığımdan da değil de millet cumhuriyet mitinglerindeki bayrakları değil de bu adamın dediklerine inanıyor.

din ve siyaseti birbirine karıştıran zihniyetin ben...
Sosyal ağlarda paylaş

evet artık sol diye birşey kalmadığı için izmir milliyetçi diyebiliriz. fakat en milliyetçi derken kastın cumhuriyet mitingiyse eldeki bayraklar onun göstergesi değildi. Akp'ye karşı en büyük tepkiyi veren şehir olmak milliyetçi olmak değildir. Ha tabi artık ya milliyetçisin ya ümmetçi.
Sosyal ağlarda paylaş

Vongspawn said:
evet artık sol diye birşey kalmadığı için izmir milliyetçi diyebiliriz. fakat en milliyetçi derken kastın cumhuriyet mitingiyse eldeki bayraklar onun göstergesi değildi. Akp'ye karşı en büyük tepkiyi veren şehir olmak milliyetçi olmak değildir. Ha tabi artık ya milliyetçisin ya ümmetçi.

olayın tabanında milliyetçilik vardı. orada verilen tepki akp'ye karşı değil, cumhuriyete kasteden herkese karşıydı. bu yüzden oradaki herkes milliyetçiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

adamalar kafalarına koydukları herşeyi yaptılar çünkü derslerine çok iyi çalışıyorlar. bu secimlerden sonrada eger boş arazilerde gömülü chp oy pusulaları bulursak şaşırmayın...

ama ozaman iş işten coktan geçmiş olcak.

merkezde oturanlar 2 - 3 menfaati olanlar haric yine tepkilerini koyarak farklı partilere vericekeler akepe de bunun farkında oldugu icin varoşlardan cahil kesimden vurgunu vuruyo gerek yardımlasma kolları gerek kadın kolları olsun organize olmayı cok iyi basarıyorlar ve halkı da bu "yardım" adı altında yardıma muhtac bırakıyorlar sanki güzel birseymiş gibi insanların onurlarını beş paralık etmek artık adet haline geldi..

izmiri almasınlar, bütün yolların tekrar kazılıp yeniden yapılmasını istemiyorum, kordon gibi yerlerin kapatılmasını istemiyorum kısacası istemiyorum

cok şey mi istemiyorum bende anlamış deilim..
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdiden çalışmalara başladılar zaten.
CHP ye oy çıkan mahalleleri ayırıp AKP ye oy çıkan ilçelere dağıtıyorlar.İzmir in bir sürü yerinde görebilirsiniz bilimum şikayet pankartlarını.
Amaç gayet belli zaten.

En sonunda meclisi özelleştirecekler,sattık ülkeyi kapatıyoruz kimse kalmasın dicekler o olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...