bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 70lerden sonra İran gibi bir ülke olma yolunda tüm hızla ilerleyecekse eğer Seve seve o günler geri gelsin lütfen. Türk siyaseti ve siyasetçileri inanılmaz komik. Merak ediyorum bu adamlar nasıl okumuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Zlaneth said: 85 yıl önceki durumu hatırlatıyor bu söylediklerin, yakın tarihte yaşananların şu ankiyle bir alakası yok. "şu ankiyle" derken nedemek istedin acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Çok zorluyorlar.Bu işin sonu kötü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bLackcha0s said: 70lerden sonra İran gibi bir ülke olma yolunda tüm hızla ilerleyecekse eğer Seve seve o günler geri gelsin lütfen. Türk siyaseti ve siyasetçileri inanılmaz komik. Merak ediyorum bu adamlar nasıl okumuşlar. Ben pek okuduklarını falan sanmıyorum açıkcası , okuyan adam siyasetçi olmaz zaten bizim ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 izmiri alıcaklarını düşünüyorum çünkü büyükşehirlerde alt gelirden tam destek alıyorlar.ama eskişehirde bu halk büyükerşen bağımsız girsede kazandırır adam 3. tramway hattı yapıcam seçim yüzünden ihale ettirmiyorlar diye yakınıyor büyükerşen olmasa eskişehir asla bir öğrenci şehri olamazmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 eskişehir ap ayrı bi olay o kadar temiz ve güzelki ve özürlüler için bu kadar kolay yaşam şehride olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 yahu bir izmirli olarak cidden içim yanıyor. anadolunun en milliyetçi şehirlerinden birini nasıl olur da gavur diye tanımlarsın sen ya? hayır çok salladığımdan da değil de millet cumhuriyet mitinglerindeki bayrakları değil de bu adamın dediklerine inanıyor. din ve siyaseti birbirine karıştıran zihniyetin ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Abi İzmir'i de alırlarsa zaten olay bitmiştir...bi daha zor inerler çıktıkları yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vongspawn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 evet artık sol diye birşey kalmadığı için izmir milliyetçi diyebiliriz. fakat en milliyetçi derken kastın cumhuriyet mitingiyse eldeki bayraklar onun göstergesi değildi. Akp'ye karşı en büyük tepkiyi veren şehir olmak milliyetçi olmak değildir. Ha tabi artık ya milliyetçisin ya ümmetçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Vongspawn said: evet artık sol diye birşey kalmadığı için izmir milliyetçi diyebiliriz. fakat en milliyetçi derken kastın cumhuriyet mitingiyse eldeki bayraklar onun göstergesi değildi. Akp'ye karşı en büyük tepkiyi veren şehir olmak milliyetçi olmak değildir. Ha tabi artık ya milliyetçisin ya ümmetçi. olayın tabanında milliyetçilik vardı. orada verilen tepki akp'ye karşı değil, cumhuriyete kasteden herkese karşıydı. bu yüzden oradaki herkes milliyetçiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 bi anda almasınlar büyük çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 @olives, ahaha ayrıca, kuşadasında bile içerken polis laf etti bana. kuşadsı lan? millet sokakta sevişiyor, biz içki içince olay oluyor. izmirin de elden gitmesi yakındır. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ne o unakıtan eskişehire sergen i getirdikten sonra şimdide izmire hakan ı filan mı getirecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 adamalar kafalarına koydukları herşeyi yaptılar çünkü derslerine çok iyi çalışıyorlar. bu secimlerden sonrada eger boş arazilerde gömülü chp oy pusulaları bulursak şaşırmayın... ama ozaman iş işten coktan geçmiş olcak. merkezde oturanlar 2 - 3 menfaati olanlar haric yine tepkilerini koyarak farklı partilere vericekeler akepe de bunun farkında oldugu icin varoşlardan cahil kesimden vurgunu vuruyo gerek yardımlasma kolları gerek kadın kolları olsun organize olmayı cok iyi basarıyorlar ve halkı da bu "yardım" adı altında yardıma muhtac bırakıyorlar sanki güzel birseymiş gibi insanların onurlarını beş paralık etmek artık adet haline geldi.. izmiri almasınlar, bütün yolların tekrar kazılıp yeniden yapılmasını istemiyorum, kordon gibi yerlerin kapatılmasını istemiyorum kısacası istemiyorum cok şey mi istemiyorum bende anlamış deilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 izmiri alamayan akp fotosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Şimdiden çalışmalara başladılar zaten. CHP ye oy çıkan mahalleleri ayırıp AKP ye oy çıkan ilçelere dağıtıyorlar.İzmir in bir sürü yerinde görebilirsiniz bilimum şikayet pankartlarını. Amaç gayet belli zaten. En sonunda meclisi özelleştirecekler,sattık ülkeyi kapatıyoruz kimse kalmasın dicekler o olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar