BlackRobe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bir site tanıyormusunuz tabi ki Slayer,Metallica,Megadeth gibi grupların videoları ve konserleri lazım :)) Pop fln değil yani... Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 kazaa lite ve emule plus'ta hepsi var.. emule'in avantaji, arama yapmak çok daha kolay.. kazaa'nin avantaji ise, sira derdi yok, daha hizli çekiyorsun dosyalari.. http://www.urbanchaosvideos.com http://www.wezvidz.cjb.net http://zpgvidz.cjb.net http://www.pitvideoz.com Az videolar var.. çünkü FTP devri çoktan kapandi.. artik P2P devri var..[signature][hline]Tutun kollarımdan düşerim şimdi Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behemoth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 kazaa lite'dan bulabilirsin.ama en iyisi dvd.bende slayer'ın war at warfield dvdsi ve metallica s&m dvdsi var.[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 www.punkrockvids.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 nette kazaa tavsiye ederim bnde..[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRobe Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Saolun tavsiyeleriniz için ama kazaada anca klip var mesela metallicanın...O yüzden metallica daha piyasa bir gurp gibi şu sıralar o yoksa slayer hiç yoktur diye bakmadım...Metallicanın 3 tane clibi geldi ama dierleri gelmiyor hep queedeyim malesef.. Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 var çok ya bak kazaa yı aç video kısmını seçip ara.o zaman çok çıkıyo.slipknot iced earth her bişey çıkıo slayer da vardır[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 [b]Kazaa Cok Tehlıkelı... Kazaa Nın yanındada Norton'u Tavsıye Ederım ..:)[signature][hline][b]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯ [b]KaLßimizde Gs , Aklımızda Ts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 kazaa lite diyorum zaten, kazaa degil.. ayrica için de virüs yok, spyware ve adware var.. o zaman da spysweeper gerekiyor..[signature][hline]rollin' rollin' rollin' Though the streams are swollen Keep them doggies rollin' rawhide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 valla, kazaa lite, sonsuz arama imkani sunuyor sana. arama kisminda unlimited search'e getir, videos seç, metallica yaz 10 dakka sonra gel, adam yüzlerce metallica videosu buluyor sana.. yukardaki (users) dügmesiyle userlari çoktan aza sirala, en çok useri olanlari çekmeye basla ( en fazla 4 tane ayni anda öneririm)[signature][hline]rollin' rollin' rollin' Though the streams are swollen Keep them doggies rollin' rawhide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 kazaa dan "monsters of rock" konserini indirmeni öneririm bi çok kişide var rahat indirirsin çok sağlam konser 91 moskova pantera,black crowdes muydu neydi öle bi grup ama güzeldi, metallica ve son olarak ac/dc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: Bonecrusher, 24 Nisan 2004 00:58 tarihinde demiş ki: valla, kazaa lite, sonsuz arama imkani sunuyor sana. arama kisminda unlimited search'e getir, videos seç, metallica yaz 10 dakka sonra gel, adam yüzlerce metallica videosu buluyor sana.. yukardaki (users) dügmesiyle userlari çoktan aza sirala, en çok useri olanlari çekmeye basla ( en fazla 4 tane ayni anda öneririm) Onemli olan cok userlıyı deil saglam userlıyı ındırmek. Yoksa Bandwith i 1 olup bı vıdeoya sahip 5 kişi de olabılır ve boylece sen de o 5 i gorup band a bakmadan dırek ındırmeye kalkışırsan video cok uzun zamanda gelır. Bandwith onemlı.[signature][hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 eğer kablo ya da adsl bağlantınız varsa, bilgisayarı uzun süre (burda bir iki saatten değil, günlerden söz ediyorum) açık tutabilecek durumunuz varsa emule kullanın. yok eğer bir saatti, ya da bir kaç saatti falan kullancaksanız kazaa light kullanın. emule kullanacaksanız klonlarından kaçının, www.emule-project.net'e gidin orjinalini indirin. düzgün bir hızla indirmeniz için adam gibi share etmeniz ve saatlerce beklemeniz lazım ama değiyor bence. dvd, divx, konser ne ararsan var.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRobe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Ben şanssımıyım neyim yafs dedikleriniz biliyorum ama hiç denk gelmiyor...edonkeyde firewallum sorun yartıyrodu kazaddada ondan mı bir şeyler oluyor diyeceğim ama sanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRobe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Bu arada unlimited search gibisinden bir şey yok lite ın eski sürümünü kullanıyorum...Audio fln seçebiliyorum tabi ama fazla bir şey çıkmıyor...Bir sorun var ama ne...bir de 4 saniye de 1 ara gibi bir şey vardı onu kapatmıştım imdi açamıyorum... Saygılarımla... [Bu mesaj BlackRobe tarafından 25 Nisan 2004 15:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar