Draco Mortis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Upcoming Honor Items and Honor Reset As many of you know we will be featuring a new Battleground, a dedicated world PvP zone and all new PvP items in Wrath of the Lich King. In order to make the transition from The Burning Crusade to Wrath of the Lich King flow as smoothly as possible, all accrued honor points will be reset at the launch of the expansion. We do this to ensure select players do not have an unfair advantage at level 80 from stockpiling honor to instantly purchase the newest Wrath of the Lich King PvP rewards. For those with unspent honor points prior to the release of the expansion, we will be offering a few upgrades and special rewards in next content patch solely for purchase via the honor system. Marks of Honor will be wiped as well. Yanisi Honor puanlarınıza ve PVP marklara yeni exp ile elveda diyeceğiz arkadaşlar. Sebep de çok enteresan emek harcayıp puan biriktirenler diğerlerine bir üstünlük sağlamasın diye. Artık eşeğin kulağına su kaçtı be Blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 öyle en güzeli benimde ezük bi ruj vardı onu migg edim veya arkın hantırla başlarım herşeye baştan bu blizz kimine oyun bıraktırır kimine oyun açtırır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 emege saygi plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Arenaydı honordı değilde şu markların 0 lanması gözümde çok büyüyor ya =( wsg'den nefret ediyorum 100 yapıp bir daha uğramamıştım, şimdi yine 0 dan off off ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 wotlk başlıgında geyiğini yapıyorduk hali hazırda zaten bunun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 işte oyuna herkez yeniden başlıyor durumu hani geriden gelenlerin eskilerden farkı olmasin diye.. 60 da yedik bu kazığı.. 80 e girersem acc leri sattım zaten yemeyeceğim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 artık marklarla pot falan filan alcam dansözlerle falan yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ben honorla alıncak herşeyi aldım aa şey alim diğer trinketleri alim bak aklima geldi :D alliance battle vs..vs.. sonra kullandın mı + seni helleyen trinket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ops sorry spawmladım msg silemememiz köyü bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 off ya bende 100 er koymuştum..oldu olacak pvp setlerimizide sıfırlasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Arena puanları ne olacak acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 DasDa said: Arena puanları ne olacak acaba... Tabiki sıfırlanacak.(daha öncesinde söylenmişti zaten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 we've decided to not reset Honor or tokens upon the release of Wrath of the Lich King. Players who save their Honor will be able to spend it on level 80 rewards. lol blizz cok kufur yicek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ben demiştim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Bornakk said: We had hoped that the introduction of some new Honor rewards in the upcoming patch would give players a great opportunity to spend any of their remaining Honor. However, many players would still be surprised by an Honor and token reset as it isn’t something we’ve done in the past. As such, we've decided to not reset Honor or tokens upon the release of Wrath of the Lich King. Players who save their Honor will be able to spend it on level 80 rewards, although those rewards will be significantly more expensive than their level 70 counterparts. Bu da postu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 walla bende birikmiş 700 honor var potion bile vermezler sanırsam :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 geffen said: artık marklarla pot falan filan alcam dansözlerle falan yicem aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Bende bütün markları kullandım.Item aldım, kalanları da atmıştım.Bugün silinmeyeceğini okuyunca ticket açtım.."önce böyle dediniz şimdi böyle diyorsunuz..nesiniz siz" dedim gm de bütün itemları geri aldı honor ve marklarımı geri verdi :D edik:typo (/) (._.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ben de mount almıstım markları harcamak icin, atayım bari ticket. zaten zar zor kasıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 arena pointlerde gidermi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 honorlar kalıyo.blizz dayanamadı milyonların ağlamasına.ama arena pointler gidiyo edit.yazılmış.görmemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 beta oynuyorum, kolye 47500 ayakkabı 65000 honor boşuna biriktirmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ptr deki gidiyse zaten honorlar yandık 40-50-60 k diye gidiyordu bi item Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Sezon 3den sezon 4e geçilirken 5bin pointli adamların adil olmayan bi şekilde önce başlamaları 80in ilk sezonunda olmicak tabiki. Düşüncesi bile komik geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ben bu gidişle 70 twink kalırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar