Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rank kasmak saçma

Barbekü

Öne çıkan mesajlar

evet beyler bayanlar server capler arttırılmadan rank kasmanın saçma olduğu düşünüyorum bulunduğum serverın en yüksek ranklısıyım (22) yapıcak hiç birşey bulamıyorum pq ların ilk stage lerini farmlaya farmlaya rank/item kastığımı farkedip başka career denemeye karar verdim bence çok mantıklı geldi siz ne düşünüosunuz ?

yani etrfata insan görmeden adam ganklemeden pvp yapmadan pvp tabanlı bi oyunda tek başıma rank kasmak çok saçma geldi :/
Sosyal ağlarda paylaş

Barbekü said:
evet beyler bayanlar server capler arttırılmadan rank kasmanın saçma olduğu düşünüyorum bulunduğum serverın en yüksek ranklısıyım (22) yapıcak hiç birşey bulamıyorum pq ların ilk stage lerini farmlaya farmlaya rank/item kastığımı farkedip başka career denemeye karar verdim bence çok mantıklı geldi siz ne düşünüosunuz ?

yani etrfata insan görmeden adam ganklemeden pvp yapmadan pvp tabanlı bi oyunda tek başıma rank kasmak çok saçma geldi :/

okan azını burnunu kırarım senin ya benden 1 hafta sonra başlayıp 5 lvl fark mı attın git gez olm biraz manyak mısın nesin ahahaha, deli yaa
Sosyal ağlarda paylaş

"Rank kasmak saçma" topiği saçma diyeyim ben de o zaman, aynı derecede mantıklı olur sanırım :) Oyuna giren herkes 40 mı olmalı nedir yani, neden saçma olsun? Şikayet ettiğin şeyle rank olayının saçma olması arasında da hiçbir bağ yok, sadece yeterince yüksek rank olmadığından yanlız kalmışsın.

Ayrıca ben bile 5 gündür okul temposundan bir kere bile giremedim oyuna ama 16'yım, sizin serverdakiler baya yavaş veya sen yanlış biliyorsun sanırım en yüksek 22 olayını.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
"Rank kasmak saçma" topiği saçma diyeyim ben de o zaman, aynı derecede mantıklı olur sanırım :) Oyuna giren herkes 40 mı olmalı nedir yani, neden saçma olsun? Şikayet ettiğin şeyle rank olayının saçma olması arasında da hiçbir bağ yok, sadece yeterince yüksek rank olmadığından yanlız kalmışsın.

Ayrıca ben bile 5 gündür okul temposundan bir kere bile giremedim oyuna ama 16'yım, sizin serverdakiler baya yavaş veya sen yanlış biliyorsun sanırım en yüksek 22 olayını.

arkadaşım yalnız kalmak değil benim sorunum ilerde server capler yükseltilince çok çok daha zevkli olucak rank(level) kasmak onu söylemek istedim
Sosyal ağlarda paylaş

ucunbiri said:
android gibi kasmamak lazım kaçınız okuyor lore booku merak ettim barbekü nün okumadığını zaten biliyorum muhtemelen sadece 3e ve 5e basıyodur zaten klavyeden

olm harbi okuyorum lan sabahın 5inde bağıra bağıra güldüğümü biliyorum ni yandan okuyup bi yandan 3-5 e basılıo = ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...