Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 evet beyler bayanlar server capler arttırılmadan rank kasmanın saçma olduğu düşünüyorum bulunduğum serverın en yüksek ranklısıyım (22) yapıcak hiç birşey bulamıyorum pq ların ilk stage lerini farmlaya farmlaya rank/item kastığımı farkedip başka career denemeye karar verdim bence çok mantıklı geldi siz ne düşünüosunuz ? yani etrfata insan görmeden adam ganklemeden pvp yapmadan pvp tabanlı bi oyunda tek başıma rank kasmak çok saçma geldi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 yoo hicde sacma diel levle kasmakla ayni sey iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 axe bite pass e gel orda vardır 20 civarı bissürü insan. bide yavaş ol biraz o ne hız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Hangi serverda oynuyorsun.Çünkü bizim oynadığımız serverda 10 tane filan lvl 40 olan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bir sürü serverda 40lar dolaşıyor. Sizin server yavaş kalmış biraz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Jadelith said: axe bite pass e gel orda vardır 20 civarı bissürü insan. bide yavaş ol biraz o ne hız :P para verdiğim oyun için sıra beklemeyi sevmiyorum abi CE aldım belki sıra beklemden oyuna sokarlar diye ama öle de olmuyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 C3nK said: Hangi serverda oynuyorsun.Çünkü bizim oynadığımız serverda 10 tane filan lvl 40 olan var. open rvr mount silven mi ne öle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 order oyna, sıra sıfır, ve güzel guild var bizim ex parte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Jadelith said: order oyna, sıra sıfır, ve güzel guild var bizim ex parte yok abi order sarmıo beni : ) order da questi verdiğim hiç bi mob osurup waaagh smell that demiyo : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 axe bite'da sıra mıra yok abi? var da beni mi torpille öne alıyolar yoksam:) başladıgı günden beri oynuyorum sıraya fln girmedim daha. k8'de o var sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Barbekü said: evet beyler bayanlar server capler arttırılmadan rank kasmanın saçma olduğu düşünüyorum bulunduğum serverın en yüksek ranklısıyım (22) yapıcak hiç birşey bulamıyorum pq ların ilk stage lerini farmlaya farmlaya rank/item kastığımı farkedip başka career denemeye karar verdim bence çok mantıklı geldi siz ne düşünüosunuz ? yani etrfata insan görmeden adam ganklemeden pvp yapmadan pvp tabanlı bi oyunda tek başıma rank kasmak çok saçma geldi :/ okan azını burnunu kırarım senin ya benden 1 hafta sonra başlayıp 5 lvl fark mı attın git gez olm biraz manyak mısın nesin ahahaha, deli yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 siz rank diye leveldan bahsetmiosunuz dmi? bn level 7, rank 7 yim, neye yarar şu rank olayı? questing le devam ediorum arada rvr denk gelincde gidiorum da şu oyna bi tam anlamıyla hakim olamadım. questing en garantisi diyor, yoluma devam ediorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 "Rank kasmak saçma" topiği saçma diyeyim ben de o zaman, aynı derecede mantıklı olur sanırım :) Oyuna giren herkes 40 mı olmalı nedir yani, neden saçma olsun? Şikayet ettiğin şeyle rank olayının saçma olması arasında da hiçbir bağ yok, sadece yeterince yüksek rank olmadığından yanlız kalmışsın. Ayrıca ben bile 5 gündür okul temposundan bir kere bile giremedim oyuna ama 16'yım, sizin serverdakiler baya yavaş veya sen yanlış biliyorsun sanırım en yüksek 22 olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Baggio said: "Rank kasmak saçma" topiği saçma diyeyim ben de o zaman, aynı derecede mantıklı olur sanırım :) Oyuna giren herkes 40 mı olmalı nedir yani, neden saçma olsun? Şikayet ettiğin şeyle rank olayının saçma olması arasında da hiçbir bağ yok, sadece yeterince yüksek rank olmadığından yanlız kalmışsın. Ayrıca ben bile 5 gündür okul temposundan bir kere bile giremedim oyuna ama 16'yım, sizin serverdakiler baya yavaş veya sen yanlış biliyorsun sanırım en yüksek 22 olayını. arkadaşım yalnız kalmak değil benim sorunum ilerde server capler yükseltilince çok çok daha zevkli olucak rank(level) kasmak onu söylemek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 android gibi kasmamak lazım kaçınız okuyor lore booku merak ettim barbekü nün okumadığını zaten biliyorum muhtemelen sadece 3e ve 5e basıyodur zaten klavyeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ucunbiri said: android gibi kasmamak lazım kaçınız okuyor lore booku merak ettim LORE NE BABA YÆW LEVEL QASAL1M İŞHTE :D ... gibi bir yaklaşımla oyun zevksizleşebilir evet :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 okumak istesem acar kitap okurum, oyunda kafa kesmek lazim. da ayri bi yaklasim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ucunbiri said: android gibi kasmamak lazım kaçınız okuyor lore booku merak ettim barbekü nün okumadığını zaten biliyorum muhtemelen sadece 3e ve 5e basıyodur zaten klavyeden olm harbi okuyorum lan sabahın 5inde bağıra bağıra güldüğümü biliyorum ni yandan okuyup bi yandan 3-5 e basılıo = ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar