micha Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Yahu arkadaş ortalamamız tutmuyor diye mezun olamadık. İyi dedik ortalama yukseltme sınavlarına girelim bari adamlar 24-25-26'sında sınavlar olacak ve internetten yayınlanacak dediler . Bugün ayın 24'ü meslek yüksekokulu programını yazmamışlar.Okulu arıyorsun daşak geçer gibi soruya cevap veriyorlar. - Merhaba ben ee ortalama yükseltme sınavlarına giricektimde internet sayfamızda gerekli bilgiyi göremedim. - Hocanı aradın mı evladım ? - Aradım hocam bulamıyorum kendisini - O zaman yapacak bir şey yok beklemek gerek . - Ya sınav günü bugünse ve saatide bugünse ne yapıcam hocam ? - Bir dahakine girersin. Böyle rezalet görmedim para veriyoruz birde her ders için ortada program yok .
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Aynı bizim okul =) verem edecek öğrenci işleri beni.
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 telefonda olmaz bu işler,git okula.cevap alana dek uğraş.bidahakine girersin ne demek.nası oynuyolar insan hayatıyla sinir oluyorum.
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 haha bizim öğrenci işleri de öyle - iyi günler ben bu kayıtlarla ilgili bir sorunumu iletecektim şu anda internetten giriş yapmaya çalışı... - yarın *ÇAT* dıtdıtdıdıı... şeklinde bir diyalogdan sonra ben de karşımdaki hayvanmış gibi davranıyorum artık telefonla görüşmelerimizde. ve gayet güzel anlaşıyoruz.
micha Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 1 saat sonra sınava giricem saka gibi programı dun gece yayınladılar okulu aleve vericem.
balon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 hakikaten öğrenci işleri çoğu üniversitenin yeto .
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 *ticaret* üniversitesi :P Yalnız İTUCU ise bahsettiğin yeni kampüsünüzün çatısı güzel hehe
micha Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Evet iticu yeni kampusumuz Küçükyalıda Holding'in yarısını aldılar.Ama farketmez işeyiş rezalet
micha Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 CthuLhu said: tuvaletler kötü yani? Çok komiksin ya yapma bu tarz espiriler liseli gençler yerlere yatıyor.
Öne çıkan mesajlar