micha Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Yahu arkadaş ortalamamız tutmuyor diye mezun olamadık. İyi dedik ortalama yukseltme sınavlarına girelim bari adamlar 24-25-26'sında sınavlar olacak ve internetten yayınlanacak dediler . Bugün ayın 24'ü meslek yüksekokulu programını yazmamışlar.Okulu arıyorsun daşak geçer gibi soruya cevap veriyorlar. - Merhaba ben ee ortalama yükseltme sınavlarına giricektimde internet sayfamızda gerekli bilgiyi göremedim. - Hocanı aradın mı evladım ? - Aradım hocam bulamıyorum kendisini - O zaman yapacak bir şey yok beklemek gerek . - Ya sınav günü bugünse ve saatide bugünse ne yapıcam hocam ? - Bir dahakine girersin. Böyle rezalet görmedim para veriyoruz birde her ders için ortada program yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Şaka gibi bir okul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Aynı bizim okul =) verem edecek öğrenci işleri beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 telefonda olmaz bu işler,git okula.cevap alana dek uğraş.bidahakine girersin ne demek.nası oynuyolar insan hayatıyla sinir oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 haha bizim öğrenci işleri de öyle - iyi günler ben bu kayıtlarla ilgili bir sorunumu iletecektim şu anda internetten giriş yapmaya çalışı... - yarın *ÇAT* dıtdıtdıdıı... şeklinde bir diyalogdan sonra ben de karşımdaki hayvanmış gibi davranıyorum artık telefonla görüşmelerimizde. ve gayet güzel anlaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 1 saat sonra sınava giricem saka gibi programı dun gece yayınladılar okulu aleve vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 hakikaten öğrenci işleri çoğu üniversitenin yeto . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 *ticaret* üniversitesi :P Yalnız İTUCU ise bahsettiğin yeni kampüsünüzün çatısı güzel hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Evet iticu yeni kampusumuz Küçükyalıda Holding'in yarısını aldılar.Ama farketmez işeyiş rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 tuvaletler kötü yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 CthuLhu said: tuvaletler kötü yani? Çok komiksin ya yapma bu tarz espiriler liseli gençler yerlere yatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 peki kızma sori =// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar