eldar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Şimdi yurtdışından gelen biri için İstanbul içi hesaplı ve eli yüzü düzgün bildiğiniz yerler var mı efendim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Pera Rose Otel var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Sitesinden kontrol ettim ama pek ucuza benzemiyor burası, gecelik 150 liranın üstü fiyatlar var; ben çok daha ucuz alternatif arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 otel...riva Ordaki fiyatlara bakma telefon aç konuş türk müşterilere şirket fiyatı yapıyorlar diye biliyorum. Bi arkadaşımın oteli kesinlikle tavsiye ederim. Çok memnun kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Tek Kişilik Oda 120€ oha arkadaş markadaş dinlemez bu fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 beyoğlu öğretmen evi direk dışarıdan adamda alıyorlar beyoğlunun tam ortasında taksimde iyi eğlenip yürüyerek uyumanın yol tutulabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 taksimde bi suru boktn hostel war git travestilerle altli ustl kalirsin ucuza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 otel rize. ağa cami'nin yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Büyük Londra Oteli, İstiklal cad. paraleli, Meşrutiyet cad., İtalyan Kült. Merk. yanı, 2 kişilik oda 35 EUR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar