Bone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Bi saate yakındır art.myp kuruyor Warhammer Online installation şeysi. Ne ki bu art.myp de bu kadar uzun sürüyor? İlk disc'in yarısına bile gelmedi ama kurdukça kuruyor... Normal mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 normal normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Normal, bi de 2. cd nin başında bekletiyodu sanırım baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 İkisi de Dual Layer DVD di mi? 9+9=18 GB maşşallah baya bişi yüklüycek demek ki. CD'lerde tek bir dosyaya takılıp oyunu kurmamaya alışınca insan telaşa kapılıyor oyun bozuk mu çıktı felan diye :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 10gb gibi bisey oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Benim nec ilk duallayer cd yi okudu ikinciyi boş sandı gittim bi kafede kopyaladım kopya cd yi problemsiz okudu patch bitmesini bekliyorum 676mb da şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar