Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ne zmndır emo fotosudur ne bilem anime kızlar fln yok... özledim beh ama en çok emoları özledim hihihihi eheuehe falan fisman... ciddiyim lem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 arkadaş banlanmak istiyormuş. gereği yapıla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 O zaman istiklal caddesindeki börgır kinge gitmelisin. Orda toplanmaya başladı emolar. Apaçilerle ittifak kurmuş olabilirler. Börgırın önünde bekleyenlerin üzüntüleriyle besleniyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 raincloud önerilerini dikkate aticam OK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 emolar (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 hamile bırakmayı özledim birilerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Red said: hamile bırakmayı özledim birilerini yuh!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ironi yaptı netcafe'ye. ayrıca süper de yaptı akşjfasşf HAYIRDIR NETCAFE İŞLER KESAT MI BAŞKAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Sarcasm'ın direk türkçesinin olmaması çok kötü birşey bence. Yerini ironi de doldurmuyor alaycılık da. Pati halkı madur bu kelimeden. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 aga kıtlık varmış kısırlık virüsü dolaşıomuş bi sokağa çıkın test edin kendinizi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 SARKAĞZM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 eregorn2 said: Red said: hamile bırakmayı özledim birilerini yuh!! +1 ne öle hamile bırakmak flan.red i banlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Saeros said: SARKAĞZM Ben öyle diyorum valla. Türkçe'leştirelim birşey yapalım. Sarkazm? Meeeeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 alaycılık işte, big bang teori de vardı geçen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Cnbc-e her zaman iyi çevirmiyor, ve özellikle o dizinin çevirisinde bir gariplik var. Dil okuyorum, selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 sen gittin ya, yaşantımın bir anlamı kalmadı; sen gittin ya, pencemere bir kez güneş doğmadı; sen gittin ya, senden sonra mutluluğum olmadı; senle geçen günlerimin değerini bilmedim... sen gittin ya, gözlerimden yaşlar bir an dinmedi; sen gittin ya, ellerimden resmin bir an düşmedi; sen gittin ya, o gün bugün yüzüm gülmedi; senle geçen günlerimin değerini bilmedim... özledim, teninin kokusunu özledim; özledim, sımsıcak nefesini özledim; özledim, sohbetini, o sesini özledim; gelmedin gözbebeğim, can yoldaşım gelmedin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Hah, al sana emo netcafe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 çikolata yemeyi özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 kist olur yeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 en sevdiğim iki şeyden biri.yememem imkansız şu noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 2. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 worms =P *mantar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar